- 4 Aralık 2008
- 2.456
- 6
- 44
- Konu Sahibi YeniBahar27
Kızlar İdrar testİ yaptım Çİzgİ bİrİncİ Çİzgİ belİrgİn İkİncİ Çİzgİ İse sİlİkle belİrgİn arası
hamişsin kıs ham:lepi::teytey::dance:iş işte hadi gözün aydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar İdrar testİ yaptım Çİzgİ bİrİncİ Çİzgİ belİrgİn İkİncİ Çİzgİ İse sİlİkle belİrgİn arası
yoksa bir hikmet mi var bu 7 de :))
canım benim olmammı oldumda bitii bilem kırmızı bana çok yakışıyo hhaaha kıs allah iyliğini versin benimde göğüsler minnacık zaten ona güldüm kocam diyoduki:jeyyar::jeyyar:kıs ikisi ancak avcuma sığıyo bi atmaya iki göğüs elime anca geliyo derdi onu hatrlattın hem evet canım valla bu aydan çok umutluydum ama çııık olmadı işte ama benimde hala belim kopacak kadar ağrıyo seninde inşallah üstüne görme olmuşsundur en yakın zamanda bebişlerimiz gelsin seninle mart listesine aynı tarihteydik dimi ama sen geç regli olmuşsun sanırım iiiiŞenizbeni yalnız bırakmadığına bi nevi sevindim ya burda sondaydım moralim bozulmuştu:teselli::teselli:hoş geldin tatlım
adet tarıhın 1 nısan mıydı
ARKADAŞLAR 1 HAFTALIK HAMİLEYİM ERKEN BELİRTİLERİMLE HEM İDRARDA HEMD KANDA BAKTIRDIM ÖPÜYORUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN
:teytey::teytey::teytey:
ARKADAŞLAR 1 HAFTALIK HAMİLEYİM ERKEN BELİRTİLERİMLE HEM İDRARDA HEMD KANDA BAKTIRDIM ÖPÜYORUM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN
:teytey::teytey::teytey: