kizlar dun aksam adet oldum(((((....umutlanmistim baya ama hayirlisi tabi...
insallah bu ay olur ya ilk deneme zaten umutla bu ay devam edelim bebislerimizi beklemeye
Yok yumurtlama dönemindeyim. 29 Nisan gibi Bat. Tarih ayarlamakla olmuyor keske olsa
benim bugun adet olmam lazım ama henuz bırsey yok. dun aksamdan berı sag tarafımda bole gıdıklanma gıbı bısı oluo. bacagımın arkasında hala ara ara batmalar olusuyor. pazar gunune kdr adet olmazsam testi yapcam
Alt kirpiklerin üst üste geliyor iki üç tanesi falan çarpı işareti gibi oluyormuş Off nelerden medet umuyoruz yaoyle diyorlar esracım ama kirpik karışması nası bişe ki acaba. :44:
yok daha neler ya o kdr da dikkat etmiyorum kendime valla.sadece canımı acıtan batmalar oluo o zaman anımsıyorum. bu kadar takmayalım bence
ben moralim bozulmasın diye yapmadımumitle bekliyorum
Alt kirpiklerin üst üste geliyor iki üç tanesi falan çarpı işareti gibi oluyormuş Off nelerden medet umuyoruz ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşaallah sonuç pozitif olurrrrrr............bebişin gelmiştir............bizide haberdar et hemen merak ettım
Yok yumurtlama dönemindeyim. 29 Nisan gibi Bat. Tarih ayarlamakla olmuyor keske olsa
esracım naber nasılsın :))))
İyiyim canım Sağol sen nasılsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?