- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.661
İnşallah canm bende öyle Ümit ediyorum
Yok canım geçen ay hiç ağrım da yoktu gazım da yoktu böyle şişkinlik de yokru. Bu ay farklı ama hiç heveslenemiyorum. Belki iki aydır aynı ilaçları alınca şişirdi heralde
Kesinlikle öyle kuzum rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur vardır herşeyde bir hayır
Mehrii34 savascii cans16 kızlar abartıyo diyeceksiniz ama beynim durdu anlayamıyorum, predictor 6 güne kadar böyle çıktı. Reglim biteli daha 1 hafta yeni oldu. Gerçek olabilir mi? Olması için reglden önce hamile olmam lazım. 2 3 gün önce predictor expres yapmıştım fotoda çıkmayan gözle görünen bir şey çıktı kuruma çizgisi dedim geçtim. Bu testleri ay sonu için aldım bi deniyim dediö bu da kuruma çizgili mi, eminim ya bebek olmadığına, yapayım dedim böyle çıktı. Fotoda gri görünüyor ama pembeGerçekten öyle ama insan kafasından bunu atamıyor nedense sürekli aklında o var e bide tedavi sürecinde olunca herşryi daha çok kafaya takıyorsun bide bak iki kere denedim şimdi hep düşünüyorum neden diye Allah bilir zamanını yapıcan bişey yok elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahı zaten