- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.621
Evet canım sabah akşam aç karnaO zaman denenebilir adetten iki gün sonra 10 gün boyunca demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sabah akşam aç karnaO zaman denenebilir adetten iki gün sonra 10 gün boyunca demi
Büyürse çatlar çatlamqzsa da çatlatır takip edersin testle evdeAma benim sorunum zaten çatlamaması büyütçem nasıl çatlatçam
Kendime bide ovulasyln testi alayım bari kız eğer işe yararsa çok iyi olur vallahiBüyürse çatlar çatlamqzsa da çatlatır takip edersin testle evde
Adet olmadan sakın deneme belli olmaz belki geç döllenme olabilir kendini tehlikeye atmaKendime bide ovulasyln testi alayım bari kız eğer işe yararsa çok iyi olur vallahi
Yok canım ilk bi olayım diye bekliyorum bugün 12. Gün zaten 2-3 güne olurum diye düşünüyorumAdet olmadan sakın deneme belli olmaz belki geç döllenme olabilir kendini tehlikeye atma
Kesinlikle adet olmadan denemeAdet olmadan sakın deneme belli olmaz belki geç döllenme olabilir kendini tehlikeye atma
Benim yumurtalıklar ağrımaya başladıKendime bide ovulasyln testi alayım bari kız eğer işe yararsa çok iyi olur vallahi
Sen ilk defa bu ay mi deniyordunBenim yumurtalıklar ağrımaya başladı
Soğan kürünü evet. Bikaç kere adet söktürmek için kullanmıştım onda da faydasını gördümSen ilk defa bu ay mi deniyordun
Pcos için ilk kez kullanıyorum zaten yılda 2 kere yapmak gerekiyormuş çok sık yapmamak gerekiyormuş. Bi de hamilelik olmazsa 6 ay sonra yapcam inşSen ilk defa bu ay mi deniyordun
Çizgi var ama kuruma çizgisi sanırım canım benim. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin. Belki bir süpriz yapar bize. Hsg bu ay mı çekecekti doktorun?Benim bu ay da olmamış canım işimiz hsg ye kaldı
Havuç incir kürü canım. Saraçoğlunun tariflerine bak mutlaka. YouTube da internette var hep.Ama benim sorunum zaten çatlamaması büyütçem nasıl çatlatçam
Tabi al al kuzum. Ovulasyon testi candırKendime bide ovulasyln testi alayım bari kız eğer işe yararsa çok iyi olur vallahi
Geliyor gelmekte olanBenim yumurtalıklar ağrımaya başladı
O ince çizgi bütün testlerimde çıktı nerdeyse olsun geç olsun güç olmasın hayırlısı. 14. Gün bidaha test yaparım olmazsa adeti bekliceö bu ay çekilecek hsg 3750 artı 520 muayene ücretiÇizgi var ama kuruma çizgisi sanırım canım benim. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin. Belki bir süpriz yapar bize. Hsg bu ay mı çekecekti doktorun?
Bu ay bende denicem hsg den sonra bide ovu testiyle beraber bu meşhur soğan kürünüTabi al al kuzum. Ovulasyon testi candır
Iyiyim canim kanamam gecti bakalim biraktim akisina bir sure. En azindan tuplerimin acik oldugunu hamile kalabildigimi gormus oldum@aysegulibis95 canım sen nelerdesin? İyi misin? Son durumun ne oldu kuzum
Beni de mahvetti gazdan yüruyemedimKlomen berbat bi ilaç aşırı şişrip gaz yapıyor.brnde de adeti mest kısalttı.bende letu kukmanıyorun canım.iyi hekim tecrübeli hekim çok öbemli
Benim doktorum da 5000 civarına mal olur demişti. Normal fiyatı sanırım canım. Yap yap olmazsan mutlaka yap. Geç döllenmedir belkiO ince çizgi bütün testlerimde çıktı nerdeyse olsun geç olsun güç olmasın hayırlısı. 14. Gün bidaha test yaparım olmazsa adeti bekliceö bu ay çekilecek hsg 3750 artı 520 muayene ücreti
Hayırlısı kuzum, akışına bırakınca hamile kalan çok oluyor umarım senin de öyle olur. Aynen canım tüplerin açık en azından. Ben kendimi bilmiyorum mesela. Aklımda hep soru işareti...Iyiyim canim kanamam gecti bakalim biraktim akisina bir sure. En azindan tuplerimin acik oldugunu hamile kalabildigimi gormus oldum