- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.581
Sanki insülin direnci ilacı gibiYok canım glucophage isimli ilacı kullandım. Bu grupta en etkili ilaç.... Lakin yan etkisi aşırı mide bulantısı ve kusma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki insülin direnci ilacı gibiYok canım glucophage isimli ilacı kullandım. Bu grupta en etkili ilaç.... Lakin yan etkisi aşırı mide bulantısı ve kusma
Aynen canım... Pko da en büyük sorun insülin direnci sorunu.... Bunun için bu ilaç hem adeti duzenlemede hem de insülin direncini kirmada büyük etkiliSanki insülin direnci ilacı gibi
Bende yok o canım.test yaptık insülin direnci yok hormon sorunum yok Kilo da zayıf ama adet düzensizliği var.3 aydır duphaston aldım işte hala olmadı gebelik.letu kullanıyorum şuan.2 ay klomenle olmadı zamb kaybıydı klomenAynen canım... Pko da en büyük sorun insülin direnci sorunu.... Bunun için bu ilaç hem adeti duzenlemede hem de insülin direncini kirmada büyük etkili
Klomen bende kist yaptı. Femera ve letu daha iyiBende yok o canım.test yaptık insülin direnci yok hormon sorunum yok Kilo da zayıf ama adet düzensizliği var.3 aydır duphaston aldım işte hala olmadı gebelik.letu kullanıyorum şuan.2 ay klomenle olmadı zamb kaybıydı klomen
Klomen berbat bi ilaç aşırı şişrip gaz yapıyor.brnde de adeti mest kısalttı.bende letu kukmanıyorun canım.iyi hekim tecrübeli hekim çok öbemliKlomen bende kist yaptı. Femera ve letu daha iyi
O nasıl oluyor canım acaba.sönme dediğin.onyumuetan ne zaman oluşmuştu mesela adetin kaçıncı günüAy hadi bakalım benim yumurta sönmüş önceki adetten kalmış meğersem regl olmadan 14 mm gelişmişti ama sağlıklı olması tabi 28gün gecikme üstüne. İnş yenisini oluşturur vücudum
18mm yi pik gösteren innovita mi canımAaa ben geçen ay ovülasyon testiylede takip etmiştim yine 18 mm yumurtamda pik çıkmıştı senin kullandığın test hangi markaydı canım çok şaşırdım
Umudunu kaybetme canım hiç belli olmazGünaydın. Iğnenin 15. Günü. Uygulamaya göre adet günüm yarın. Sabah sabah kalktım test yaptım. Alın yazım kadar temiz, bembeyaz çıktı. Ben bu ay elendim arkadaşlar. Sizlere başarılar.
Canım benim de var özel sağlık sigortası ama eczane ilaça ni katkısı yok dedi.yine ödedimBilemedim ben de. Baya farklı ödemişiz. Özel sağlık sigortasını sordu sadece eczane. Pek de anlamam hiç bu işlerden.
Şöyle 3.günü bakıldığında 14 mmdi. 5 gün sonra baktığımızda şekli bozulmuştu patlamış futbol topu gibi olmuştu 8mm e düşmüş. Onu o regl içinde attımO nasıl oluyor canım acaba.sönme dediğin.onyumuetan ne zaman oluşmuştu mesela adetin kaçıncı günü
O geç büyümüş demek önceki aydan canım.benimde adetin ilk günü yumurta var dedi 8 mm umarım sorun yapmaz bize dedi.letu alıyorum şuanŞöyle 3.günü bakıldığında 14 mmdi. 5 gün sonra baktığımızda şekli bozulmuştu patlamış futbol topu gibi olmuştu 8mm e düşmüş. Onu o regl içinde attım
Valla bugün yapmadım canım vazgeçtim yapacaktım aslında. Sabah göğüslerimin hassasiyetinin fazlalaşmasıyla uyandım vardı ama bu kadar acımıyodu dokununca bile kendini belli ediyor ama bu adet belirtisi fe olabilir yarın 12. Günüm yarın yaparım
Tamam canım bekleyelim geç olsun güç olmasınValla bugün yapmadım canım vazgeçtim yapacaktım aslında. Sabah göğüslerimin hassasiyetinin fazlalaşmasıyla uyandım vardı ama bu kadar acımıyodu dokununca bile kendini belli ediyor ama bu adet belirtisi fe olabilir yarın 12. Günüm yarın yaparım
Yarın 12. Gün ya belki çıkarsa daha net çıkarTamam canım bekleyelim geç olsun güç olmasın
Adetim geçerse testi tekrarlarım. Adet olursam artık doktor yolları yeniden görünecek.Umudunu kaybetme canım hiç belli olmaz
Ortadaki gayet net var canım alttakinde de kan verseneKızlar yorum yapın lütfen
Kaçıncı gün canımKızlar yorum yapın lütfen