- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
- #1.461
Bekleyeceği artıkBen daha yolun başındayım benim 3. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyeceği artıkBen daha yolun başındayım benim 3. Günüm
Yapicak bir şey yok dün çatlama oldu devam artıkBekleyeceği artık
36 saat sonran kaça denk geldiYapicak bir şey yok dün çatlama oldu devam artık
36 saat değilde 33 saat sonra ilişki oldu canım bizim heralde çok geç oluyor diye doktorum öyle dedi gece 12 buçukta ilişki oldu sabah 6 da oldu 39. Saat yani bide 11 de yine değerlendirdik ne olur ne olmaz diye bundan sonra bir boş bir dolu devam edicez36 saat sonran kaça denk geldi
Bekleyeceği artık
Benim iğne sonrası 8. Günüm bugün etkisi gitmiş artıkYapicak bir şey yok dün çatlama oldu devam artık
İnşallah görürsün tekrardan koyulastigini canımBenim iğne sonrası 8. Günüm bugün etkisi gitmiş artık
Anladım canım hadi bismillah hayırlı haberler olsun bu ay hepimize36 saat değilde 33 saat sonra ilişki oldu canım bizim heralde çok geç oluyor diye doktorum öyle dedi gece 12 buçukta ilişki oldu sabah 6 da oldu 39. Saat yani bide 11 de yine değerlendirdik ne olur ne olmaz diye bundan sonra bir boş bir dolu devam edicez
Bu sefer iğne etkisi hızlı gitmiş sankiBenim iğne sonrası 8. Günüm bugün etkisi gitmiş artık
Evet canım diğer aya göre daha hızlı dün yaptığımda aynı böyleydiBu sefer iğne etkisi hızlı gitmiş sanki
Kendin bakınca gölge görüyo musunEvet canım diğer aya göre daha hızlı dün yaptığımda aynı böyleydi
işlem sırasındamı peki ağrılı oluyor yoksa sonrasındamı ? korktuğum için bu kezde aşılamadan kaçtım dedim yine ilaç ve çatlama olsun diye ama bir sonraki ay deneriz artık dedi doktorda kaçış yok gibiKızlar bugün hıdrellez Allah dualarım
Canım benim ilk aşılamamdı. Forumlarda hep çok kolay denildiği için çok kolay diye gitmiştim o sebeple biraz hayalkırıklığı oldu. Beklediğim kadar kolay değildi ama zor veya aşırı ağrılı diyemem. İki dakika anca sürüyor işlem
Bı tık vardı canım çok azKendin bakınca gölge görüyo musun
Onun bebeği gitti canım tutunamadı kimyasalmış maalesef. Ama güzel tarafı klomene ilk aydan vücudu cevap verdi doktoru demiş rahat hamilr kalabilirsin kendi kendine de@aysegulibis95 cnm sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? herhangi bir problem yoktur inş.
ahhh bende aynı şeyleri yaşadım 14 günde reglide olmadım17 i günü buldu ister istemez çok umutlandım.Oluncada çok üzüldüm şuan nedense hiç bir beklentim yok ister istemez geçen aydan ötürü umudum kırıldı ama regli gününe 5 6 gün kala yine çok düşünmeye ve umutlanmaya başlıyorum.Bide klomen bende çok yan etkide yaptı sıcak basma sık tuvalete çıkma dediğin gibi gebelik belirtileri yaşatıyor insana hayırlısı olsun inş hepimiizn birgün hepimiz hamiş kalıcaz zamanı gelince zamanımızı bekliyoruz sadece.Canım ben de geçen ay çok beklentiliydim. Zaman geçmiyordu. Sonrasında baya üzüldüm. Bakalım bu ay nasıl olacak. Umarım çok beklentiye girmem ama elimizde değil malesef. Bi de bu ilaçlar iğneler gebelik belirtisi yaşatıyor insana, iyice hevesleniyorum. Umarım bu ay gönlüne göre olur canım.
aaa öylemi çok üüzüldüm. Hayırlısı olsun tez zamanda sağlıklı bir gebeliği olsun inş .Onun bebeği gitti canım tutunamadı kimyasalmış maalesef. Ama güzel tarafı klomene ilk aydan vücudu cevap verdi doktoru demiş rahat hamilr kalabilirsin kendi kendine de
Yok hiç yapmadım. Yaparsam daha çok strese girermişim gibi geliyor. O yüzden iğnenin 15. Gününe kadar bekleyeceğim. Tabi sabredersem.Benim de dün regl bitti yeni takılıyorum öyle hiç test yapmadın daha dimi
Yeni başlangıçlar, yeni umutlar. Gönlünüzce olur umarım.Ben daha yolun başındayım benim 3. Günüm
Ay maşallah Allah sabır versin hepimize hahhaYok hiç yapmadım. Yaparsam daha çok strese girermişim gibi geliyor. O yüzden iğnenin 15. Gününe kadar bekleyeceğim. Tabi sabredersem.