- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi yenibirhayal
Haberleşelim mutlaka canımHer zaman iyi düşünelim iyi olsun :)) size umut olmayı o kadar çok isterim kii tekte gol yapabilmişizdir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberleşelim mutlaka canımHer zaman iyi düşünelim iyi olsun :)) size umut olmayı o kadar çok isterim kii tekte gol yapabilmişizdir inşallah
Evet mantıklı rezerv azalır. Sağlıkla büyüsün inş yumurtalarımız sonra bebeklerimizCanım onu sormadım ama benim normaldede 1 tane yumurtam büyüyüp çatlıyordu ilaç kullanmadanda neden daha fazla büyümedi 1 tane büyüdü diye sordum doktorumda içimi rahatlattı çok şükür zaten istenilen 1 yada 2 yumurtanın büyümesiymiş 2 den fazla olursa riskli oluyormuş ilişkiyi bile yasaklıyor muş benim doktorum. Sen tüp bebek hastası değilsin 5-10 tane yumurtanın büyümesinin sana faydası değil zararı olur hem boş yere rezervin azalıyor hemde çoğul gebelik riski oluşuyor dedi.
2sinde de olabiliyormuş ama bel ağrısının olmasına olumlu bakıyorum benBugün ara ara belime ağrı girmeye başladı çok hafif. Adet öncesinde de 1 hafta önce başlardı benim böyle ağrılarım
Şiddetli degil ama gelip gidiyor yarın 7. Gün olcak acaba Bi test yapsam mı sabahtan hcg var mi yok mu diye2sinde de olabiliyormuş ama bel ağrısının olmasına olumlu bakıyorum ben
Merhaba. Biz ayni gunlerde adet olmusuz. Doktorda ayni gune çagirmis. Bendede pcos var. Bu gun belli oldu. Bana dyufaston bide klostilbegit diger adi ( klomifen) yazdi. Adetin 5ci-9 gunu kullanacagim. InseAllah rabbim herkesi sevindirsin.Kızlar bende pcos var. Bugün itibari ile doktor eşliğinde yumurta takibine başlamış bulunmaktayım bu ilk olacak. Şu an adetin 4. Günündeyim 14mm yumurtam varmış. Bana glifor ve Vinslac tablet verdi henüz başlamadım. Çarşamba gününe çağırdı bir de 17 nisana. OVU takibi ya da yumurta takibi yapanlar var mı? Durumlar nasıl ne gibi ek takviyeler verdi doktorunuz ya da sizler ne takviye alıyorsunuz?
Daha hiç yapmadın değil mi. Bence yapabilrsin test alabiliyorsan 2 günde bir sanah tekrarlar takip edersin aklına bu kadar takılıyorsaŞiddetli degil ama gelip gidiyor yarın 7. Gün olcak acaba Bi test yapsam mı sabahtan hcg var mi yok mu diye
Amin inş canım sana ne için verdi şu an nasıl bir yol izliyorsunuz? Benim de haftaya çarş randevum bir yumurta görmeyi beklerim dedi. 17sinde de pregesteron testi yaptırmamı istediMerhaba. Biz ayni gunlerde adet olmusuz. Doktorda ayni gune çagirmis. Bendede pcos var. Bu gun belli oldu. Bana dyufaston bide klostilbegit diger adi ( klomifen) yazdi. Adetin 5ci-9 gunu kullanacagim. InseAllah rabbim herkesi sevindirsin.
Hiç yapmadım. Beynim sürekli test yapmamı istiyor ben önüne geçiyorumDaha hiç yapmadın değil mi. Bence yapabilrsin test alabiliyorsan 2 günde bir sanah tekrarlar takip edersin aklına bu kadar takılıyorsa
Senle beyinlerimiz çok aynı çalışıyor. Daha iğne olmadım, daha yumurtam yok test yapasım var hahshshHiç yapmadım. Beynim sürekli test yapmamı istiyor ben önüne geçiyorum
Evet ilk ay bakalim hayırlısıyla bekliyorum
Kaç gün var bataKizlar ovulasyon testi bunlar gebelik olma şansı varmı acaba bugün yaptim daha farklı
Henüz çok erken çikmasi için zannetmiyorum ov testlerinde ki o siliklik yumurtlama kaynaklı olablr klomen femara kullandn mi bu ay canım yumurtlama devam ediyo olablr13 cnm
Bu testler doğruysa henüz pik görmemişsin henüz hamilelik de yoktur diye düşünüyorumCanm sana şöyle soyleyim ilaç bişey kullnmdm diğer gebeliklerin dede kullnmdgm.icin bişey dyemiycem ama sana tüm yptigim testleri bı atım 21 adet oldum 25 bitti
AhahHHh biraz önüne geçmemiz lazım bu sabırsızlık hiç iyi değilSenle beyinlerimiz çok aynı çalışıyor. Daha iğne olmadım, daha yumurtam yok test yapasım var hahshsh
Bu siliklikler çok normal çünkü vücudumuzda lh değeri hep var pik yaptığı zaman lh değeri artmış oluyor yani sen ne zaman yaparsan yap o silik çizgiler illaki çıkarCanm sana şöyle soyleyim ilaç bişey kullnmdm diğer gebeliklerin dede kullnmdgm.icin bişey dyemiycem ama sana tüm yptigim testleri bı atım 21 adet oldum 25 bitti