- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
Evet çok minnak bir gölge varEki Görüntüle 3233148 10. Günden selam pazartesi gününe kadar test yapmıcam deyip test yaptım Kararlılık seviyem göz yaşartıcı iğne etkisi geçmek üzere sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok minnak bir gölge varEki Görüntüle 3233148 10. Günden selam pazartesi gününe kadar test yapmıcam deyip test yaptım Kararlılık seviyem göz yaşartıcı iğne etkisi geçmek üzere sanırım.
Yarın zaten 14 ya bende öyle düşündüm yarım yaparım diye benim regl belirtim hicbiseyim yok yaKız akşam zaten negatif çıkıyor eğer yeniyse yarın yap barim o zaman
O zaman regl olmayacan belki de sabah inanılmaz karnım ağrıdı benim de şimdi geçti. Bn de akşam test yapayım diyorm ama zarun zaten doktor görcek. Benim amacım aslında doktorun gördüğüyle testi gözlemlemek ki doktpra gitmesem de anlayayım bir şeylerYarın zaten 14 ya bende öyle düşündüm yarım yaparım diye benim regl belirtim hicbiseyim yok ya
Ahahah yap yap bence de mantıklı o ağrıyla o ovu testiyle olur bu iş ben yumurtladigimi hiç anlamıyorum daO zaman regl olmayacan belki de sabah inanılmaz karnım ağrıdı benim de şimdi geçti. Bn de akşam test yapayım diyorm ama zarun zaten doktor görcek. Benim amacım aslında doktorun gördüğüyle testi gözlemlemek ki doktpra gitmesem de anlayayım bir şeyler
Ben göbekten yaptırdım. Koldan be bacaktanda yapılıyormuş. Sağ yumurtam biraz daha büyüktü sağ tarafa vuruldu oyüzden.Kızlar merhaba ben de bugün doktora gittim yumurtam büyümüş cumartesi günü için iğne verdi göbekten mi yaptırmam gerekiyor
Ben de anlamam normalde bu ay bi garip olduAhahah yap yap bence de mantıklı o ağrıyla o ovu testiyle olur bu iş ben yumurtladigimi hiç anlamıyorum da
5-6 dk sonra daha belirgin oldu. Beklemek çok zooorrrr çatlamak üzereyiimEvet çok minnak bir gölge var
Ay evet görünüyo. Şimdi bu iğne etkisi değil mi5-6 dk sonra daha belirgin oldu. Beklemek çok zooorrrr çatlamak üzereyiim Eki Görüntüle 3233181
Bence iğne etkisidir. Çok az su içen bi tipim. O yüzden hiç ümitlenmedimAy evet görünüyo. Şimdi bu iğne etkisi değil mi
Kaç gün oldu iğne olalı pekiBence iğne etkisidir. Çok az su içen bi tipim. O yüzden hiç ümitlenmedim
4 nisan sabah 9 da yapmıştımKaç gün oldu iğne olalı peki
Canim iyiyim agrim kesildi tuvalete cikamiyordum duzeldim ignenin 9.gunu hala pozitif cikiyor koyu silik boyleSendeki durumlar nasıl ağrı sızı falan karın şişkinliğin varmış şimdi okudum bel ağrısı falan yapıyo mu
10 gün olmuş 3 gün sonra daha da net görünür bence. Daha fikir sahibi oluruz4 nisan sabah 9 da yapmıştım
Beklemesi zor değil mi yapmadan da duramıyor insna testCanim iyiyim agrim kesildi tuvalete cikamiyordum duzeldim ignenin 9.gunu hala pozitif cikiyor koyu silik boyle
Sağolun c life macun kullaniyorum adetlerimcduzene girdi hormonlarim duzeldi ve en onemlisi yumurtluyorum 10 gun var adetime bakalimÇok geçmiş olsun hangi macunu kullandınız fayda gördünüz sanırım o zaman bi 15 güne testleriniz başlar sizin de
Hem de nasilll yaa dun gece yatagimin uzerinde bir bebek vardi harikay boyle oluyordu benim ruyalaeim cikaeBeklemesi zor değil mi yapmadan da duramıyor insna test
Canım daha önce test yapmış mıydın dün mesela? Kıyaslama yapardık koyulaşma varsa gebesin demektir5-6 dk sonra daha belirgin oldu. Beklemek çok zooorrrr çatlamak üzereyiim Eki Görüntüle 3233181
Yaa onu nasıl temin edebilirim ben de denemek istiyorum. Maşallah faydasını görmüşsünüz ne zamandır kullanıyorsunuzSağolun c life macun kullaniyorum adetlerimcduzene girdi hormonlarim duzeldi ve en onemlisi yumurtluyorum 10 gun var adetime bakalim
2021 temmuz ayin da basladim 3 ay duzenli kullandim 4. ay hamileydim 2. hamileligim de de ayni 4. ay hamile oluyordum dogumdan sonra 1 2 ay ara verdim sonra devam ettim insallah sonuc alirim instagramda c life bitkisel yaşam sayfasindan ulasabilirsinizYaa onu nasıl temin edebilirim ben de denemek istiyorum. Maşallah faydasını görmüşsünüz ne zamandır kullanıyorsunuz
Bitkisel karisim olucak2021 temmuz ayin da basladim 3 ay duzenli kullandim 4. ay hamileydim 2. hamileligim de de ayni 4. ay hamile oluyordum dogumdan sonra 1 2 ay ara verdim sonra devam ettim insallah sonuc alirim instagramda c life bitkisel yaşam sayfasindan ulasabilirsiniz