Amin inşallah ben Ocak ayında menopur 75 iğne kullandım keseyi de gördük ama düşük yaptım 6. HaftamdaBende bu ay yeni basladim buyutme ignesine menopur kullaniyorum
Ilk olarak 18 mm iyi ama demekki kendi kendine catlamiyor yumurtalarin ovitrelle onemli bu konuda insallah ise yarar hayirlisiyla hamile kalirsin
Ayy cok uzuldum ya insallah bu ay olurAmin inşallah ben Ocak ayında menopur 75 iğne kullandım keseyi de gördük ama düşük yaptım 6. Haftamda
Sağol canım evet maalesef üzücü bir durum 22 ocakta öğrendim gebeliğimi 1 Şubat'ta keseyi gördük 8 Şubat'ta doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi keseyi göremiyorum dedi kan verdim betam da düşmeye başlayınca yani anlayacağın doğru düzgün sevinemedim anlamadım bile inşallah bu ay sana bana isteyen dileyen emek veren herkese yaşatır o duyguyu hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAyy cok uzuldum ya insallah bu ay olur
Ilk kez menopur kullanacagim benim icin umut oldunbende 75 kullaniyorum hadi bakalim insallah
Ilk gebeliginmi pekiSağol canım evet maalesef üzücü bir durum 22 ocakta öğrendim gebeliğimi 1 Şubat'ta keseyi gördük 8 Şubat'ta doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi keseyi göremiyorum dedi kan verdim betam da düşmeye başlayınca yani anlayacağın doğru düzgün sevinemedim anlamadım bile inşallah bu ay sana bana isteyen dileyen emek veren herkese yaşatır o duyguyu hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Evet ilkti canım 1.5 yıllık evliyim temmuzda 2. Yıl olacak inşallahIlk gebeliginmi peki
Ayy insallah dusuk olmadan hepimize nasip olsun
Ayy cok mutlu oldum sonu kotu bitsede insallah ikinci guzel sonuclanirEvet ilkti canım 1.5 yıllık evliyim temmuzda 2. Yıl olacak inşallah
İnşallah canım inşallah tabi oda var en azından olabildiğini gördüm gördük yani buda bi umut çok şükür yaşadım ama kısa sürdü olsun vardır bunda da bir hayır ne yapalım ne diyelimAyy cok mutlu oldum sonu kotu bitsede insallah ikinci guzel sonuclanir
Evet canm ilk etapta klomen vermiştir doktorun 5 gün kullanıyorsun sonrasında gerekliyse çatlatma iğnesi yapılır. Benim bu ay 4.igne bakalım nasipBende başlayacam tedaviye adetin 3. Günü gel dedi doktorum pek bilgim yok kızlar dikkat etmem gereken bişey varmı 6 aylık bi tedaviden bahsetti doktorum
Teşekkür ederim canım yorumun için inşallah tüm isteyenlere nasip olur hayırlı evlatlarEvet canm ilk etapta klomen vermiştir doktorun 5 gün kullanıyorsun sonrasında gerekliyse çatlatma iğnesi yapılır. Benim bu ay 4.igne bakalım nasip
Aynı durum bende De oldu adetten sonra 5 gün boyunca kahverengi lekelenme devam etti bazen sarı gibi oldu çatlatma ignesi oldukdan sonra kesildi ilacın prospektusunde yan etki olarak yazıyor olabilirmis. İnşallah gebe kalırsınben de klomen kullanıyorum şuan günde 3 tane bugünson günüm. ancak adetim bitmiş olmasına rağmen 3 gündür kahverengi lekelenmem oluyo bu durumla karşılaşan var mı neden olabilir?
inşallah canım sen ben isteyen herkes hamile kalırAynı durum bende De oldu adetten sonra 5 gün boyunca kahverengi lekelenme devam etti bazen sarı gibi oldu çatlatma ignesi oldukdan sonra kesildi ilacın prospektusunde yan etki olarak yazıyor olabilirmis. İnşallah gebe kalırsın
Aminn inşallahh nasip olur :) haber vermeyi unutmayıninşallah canım sen ben isteyen herkes hamile kalır
Arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle hayırlı ramazanlar ben dün ve bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı karantinadayiz şuan doktara da gidemiyorum . Bir hamilelik yaşadım ve 24haftalikken doğum yaptım kaybettim bebeğimi ilk hamileliğimde klomen ve ovitrelle oldu şimdi tam kntroldeyken karantinaya girdik cuma bitiyo ama geç olabilir cuma günü ertelemek istemiyorum doktora ulaşamadım iğneyi vursam bişey olurmu sizce kızlar evladımı kaybedeli 1yil oldu ve bn anne olmak istiyorum acımin geçmesi için biraz uzun oldu hakkınızı helal edin .
Öncelikle başınız sağolsun Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah.. Bence doktorunu ara konuş kafana göre bişey yapma adetinin kaçıncı günü hem belki kendisinden çatlar iğneye gerek kalmaz..Yumurtaların büyüklüğünü bilmiyorsun şuan Eyer küçükse yumurtaların erkende yapıp çatlamaya bilirlerArkadaşlar selamın aleyküm öncelikle hayırlı ramazanlar ben dün ve bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı karantinadayiz şuan doktara da gidemiyorum . Bir hamilelik yaşadım ve 24haftalikken doğum yaptım kaybettim bebeğimi ilk hamileliğimde klomen ve ovitrelle oldu şimdi tam kntroldeyken karantinaya girdik cuma bitiyo ama geç olabilir cuma günü ertelemek istemiyorum doktora ulaşamadım iğneyi vursam bişey olurmu sizce kızlar evladımı kaybedeli 1yil oldu ve bn anne olmak istiyorum acımin geçmesi için biraz uzun oldu hakkınızı helal edin .