nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

handan1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
593
2
96
48
Bursa
öncelikler herkeze merhaba ben 9 aylık evliyim ve fhs degerlerim yüksek oldugu için tüp bebek deneyecegiz bu ilk tüp bebek denememiz.burdan nisan ayında tüp bebek yaptıracak arkadaşlarla yaşadıklarımızı paylaşalım ve heyecanlarımızı sevincimizi üzüntümüzü ortak olalım.iyi birer arkadaşlık kurmak amacım.

ben varım hayatım bu ayın 27 sinde uzun protokolle başlıyorum transferim nisanın sonuna doğru olur büyük ihtimalle seninki uzun mu kısa protokol mu bu arada benim ikinci denemem olcak

slm bende varım benimde nisan ayında tedavim başlıyacak nasip olursa benim kısa protokol olacak heralde gene bilmiyorum nisanın 7si gibi adetim gelecek nisan 10 da gidicem doktora hayırlısı olsun allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ha bu arada problemlerimizide yazalım bence bende pcos var eşimde varikosel ve ileri hakereti yavaş

ben varım hayatım bu ayın 27 sinde uzun protokolle başlıyorum transferim nisanın sonuna doğru olur büyük ihtimalle seninki uzun mu kısa protokol mu bu arada benim ikinci denemem olcak

cnm şimdiden tedavin hayırlı olsun... inş.emeklerin boşa çıkmas bişiy sormak istiyorum uzun protokol ne demek niçin uzun protokol yapılıyo???

kızlar bende nisanda başlıcam 2.tüp bebeğe.ama hangi merkeze gideceğime hala karar veremedim:)bizde eşimde morfoloji%1 .bana 4 emb.transfer edildi.tutmadı..

bendenizde bu ayın 27 sinde iğnelerime başlıyorum bu üçüncü denemem olucak. yine karnım elek gibi olucak, su içtiğimde fiskıyelerin seyrine doyum olmucak:roflol:benim hiç bi.. bişeyim yok eşimin sayı azlığı var sanırsam:uhm: zıplayan çekirgelerim inşallah üçüncüde zıplayamıcakyerimseniben

Umarım hepimiz için hayırlısı olur.Hepimiz birbirimize dua edelim.Biraz önce geldim doktordan ve adetimin 2. günü başlıyoruz.Eşimde kromozom transkolasyonu çıktı PGT yapılacak.Aranızda pgt yaptıracak varmı?

angell canım nasılsın uzun zamandır gırmıyordum buraya senı gorunce cok sevındım baslıyosun yenıden tedavıne cok sevındım ınsallah bu kez tamam benımde 2 denemem pozıtıftı bılıyosun ama meleklerım gelısmedıler 5 haftalıkken kurtaj oldum uzun surede bu sıteye gırmedım daha yenı yenı göz atıp cıkıyordum o zamandan kımse yok zaten nereye gıdıyorsun bende nısan ayında baslıycam 3 denemeye ınsallah ama hala hazır degılım nasıl olacak bılmıyorum

cnm şimdiden tedavin hayırlı olsun... inş.emeklerin boşa çıkmas bişiy sormak istiyorum uzun protokol ne demek niçin uzun protokol yapılıyo???

uzun protokol adetin 21.günü yumurta baskılayıcı ilaçlarla başlanıyo.benim ilki kısa protokoldu negatif oldu bu defa uzun protokola karar verdi dok. nedenini bende bilmiyorum

arkadaşlar merhaba bende bu ay başlıyorum uzun protokol .26 martta başlıcam lucrin e sanırım...ama henüz rapor çıkarmadım sanırım yetişir o zamana kadar yarın nüfüs kayıt örneği almaya gitcem kadıköye sonrada hastaneye.ben GATA da tedavi oluyorum ama tüp bebek ferticenter da yapılcak sizler hangi merkezlere gidiyosunuz ??
benim ilk tüp bebek denemem bir kez aşılama yaptırdım olmadı çok heyecanlıyım bide çook korkuyorum hem işlemlerden hemde negatif sonuç almaktan.senağlama
daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlar bize burdan adım adım anlatırlarsa çok sevinirim :sm_confused: acıyomu , iğneler bulantı kusma falan yapıyormu çook merak ediyorum...neyse bakalım hayırlısı inşallah allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder...öpüyorum herkese kolay gelsin...

merhabalar bende nisanda dondurulmuşlarla ikinci transferimi gerçekleştireceğim.bu defa ilkinden daha heyecanlıyım burdan dua edelim birbirimize umarım nisanda hepimiz hamiş oluruz.

ada merhaba.çok üzüldüm çok geçmiş olsun..ben seni takip etmiştim anotoliaya gidenler başlığından..çok üzüldüm şimdi görünce..tekrar anatoliadamı deniceksin?sizde sorun neydi?

allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmaz arkadaşlar ben çok heyecanyılım ilk denemem ve bu konuda biraz bilgisizim en çokta şu göbekten igne işi beni tedirgin ediyor herkeze veriliyormu yoksa hastadan hastaya degişiyormu

Rabbim inşallah hepinize bebek nasip eder ..dualarımıza hep sizede dua ediyoruz..tez zamanda uğraşmadan hayırlısıyla inşallah anneliği tadın canlarım..

değişebilir canım ben ilkini kalçadan ikincisini göbekten vuruldum üçüncü nasıl olcak onuda başlayınca öğrencem iğneler korkutmasın canım en heycanlı yanı transfer sonrası beklemek diğerleri göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor anlamıyorsun bile bi bakmışın transfer desin inş emeklerimizin karşılığını alırız

şu 1 ay gecse diye dört gözle bekliyorum ben şimdiden çok heyecanlıyım ben gecen ay gittim bana adetinin 2 günü gelirsin demişti bu ay oldum gectigimiz cumartesi sanırım uygun bulmadı bana hormon hapı verdi ve önümüzdeki ay adetinin 2 günü gel dedi inş bir aksilik çıkmazda bir an önce başlarım tedavime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…