- Konu Sahibi handan1976
-
ben varım hayatım bu ayın 27 sinde uzun protokolle başlıyorum transferim nisanın sonuna doğru olur büyük ihtimalle seninki uzun mu kısa protokol mu bu arada benim ikinci denemem olcak
bendenizde bu ayın 27 sinde iğnelerime başlıyorum bu üçüncü denemem olucak. yine karnım elek gibi olucak, su içtiğimde fiskıyelerin seyrine doyum olmucak:roflol:benim hiç bi.. bişeyim yok eşimin sayı azlığı var sanırsam:uhm: zıplayan çekirgelerim inşallah üçüncüde zıplayamıcakyerimseniben
cnm şimdiden tedavin hayırlı olsun... inş.emeklerin boşa çıkmas bişiy sormak istiyorum uzun protokol ne demek niçin uzun protokol yapılıyo???
angell canım nasılsın uzun zamandır gırmıyordum buraya senı gorunce cok sevındım baslıyosun yenıden tedavıne cok sevındım ınsallah bu kez tamam benımde 2 denemem pozıtıftı bılıyosun ama meleklerım gelısmedıler 5 haftalıkken kurtaj oldum uzun surede bu sıteye gırmedım daha yenı yenı göz atıp cıkıyordum o zamandan kımse yok zaten nereye gıdıyorsun bende nısan ayında baslıycam 3 denemeye ınsallah ama hala hazır degılım nasıl olacak bılmıyorum
Rabbim inşallah hepinize bebek nasip eder ..dualarımıza hep sizede dua ediyoruz..tez zamanda uğraşmadan hayırlısıyla inşallah anneliği tadın canlarım..
değişebilir canım ben ilkini kalçadan ikincisini göbekten vuruldum üçüncü nasıl olcak onuda başlayınca öğrencem iğneler korkutmasın canım en heycanlı yanı transfer sonrası beklemek diğerleri göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor anlamıyorsun bile bi bakmışın transfer desin inş emeklerimizin karşılığını alırızallah hepimizin emeklerini boşa çıkartmaz arkadaşlar ben çok heyecanyılım ilk denemem ve bu konuda biraz bilgisizim en çokta şu göbekten igne işi beni tedirgin ediyor herkeze veriliyormu yoksa hastadan hastaya degişiyormu
değişebilir canım ben ilkini kalçadan ikincisini göbekten vuruldum üçüncü nasıl olcak onuda başlayınca öğrencem iğneler korkutmasın canım en heycanlı yanı transfer sonrası beklemek diğerleri göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor anlamıyorsun bile bi bakmışın transfer desin inş emeklerimizin karşılığını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?