Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Evet canım Bülent tıraşta başladım sen nerede tedavi görüyorsun :)
Ben de çok arada kalmıştım evim çok yakın Maslak Acıbadem’e ama bir arkadaşım ısrarla aret kamarı tavsiye etti İstanbul tüp bebek merkezi oraya başladım çok da memnunum şükür her şey çok yolunda gitti bir de şu corona olmayaydı iyiydi.Özel değilse siz de sorun nedir?Bizde erkek faktörü

Evham yapma canım . Bu inadı severim iyiki yaptırdın transferi Allah vericekse öylese verir böylede.
Kendine iyi bak şimdi çok öksürme inşallah bebeğin tutunur. İyi haberlerini yaz mutlaka

Bizimde erkek faktörlüydü bu arada

Ben de çikolata kisti var ve büyümeden bu yola girdik büyürse ameliyat olmak zorunda kalacaktım yaşımız genç eşimin değerler iyi o yüzden şansınız yüksek dedi doktor bakalım kısmet siz ne kadardır deniyorsunuz

Bol şans o zaman canım biz hiç korunmadık Kızım 11 yaşında ve tedavi sürecine girmek istememiştik hiç ta ki geçen Ağustos ayında kendiliğimden hamile kalana kadar eşim ve Kızım havalara uçtu tabii dokuzuncu haftaya kadar her şey yolundaydı sonra kalp atışları duyulmadı ve kürtaj oldum o zaman kızım çok ağladı ve üzüldü ben de kendimi biraz toparlayınca tedavi sürecine başladık yaşımdan dolayı zaman kaybetmemeliyiz dedi doktorumuz.şimdi de regl olunca transfere başlanacak inşallah

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah kızına en yakın zamanda tatlı mı tatlı kardeş gelir

Aminn hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Rezerviniz iyiyse yaşınız küçükse şu zamanda kendinize eziyet etmişsiniz. Umarım cabanızın karşılığını alırsınız.

kızlar transfer olacak varmı aranızda. acaba mayısta başlarlarmı tüp bebek transferlerine.

Durum böyle giderse başlayabilirler mayısta transferler . Tabi umarım biraz daha düzelir virüs durumları ve 1 ay daha transfer beklemeyiz.
Transferi olucak arkdaşlarıda dört gözle bekliyorum

Durum böyle giderse başlayabilirler mayısta transferler . Tabi umarım biraz daha düzelir virüs durumları ve 1 ay daha transfer beklemeyiz.
Transferi olucak arkdaşlarıda dört gözle bekliyorum
bende ege ünv. beklıorm. transfer için. kasımdan bu yana pert oldm. 7 tane donmuş embrıom vr. bakalm ne olck

Kızlar regl oldum sonunda salı günü randevum transfer için hazırlıklara başlıyoruz hayırlısı ile sizler de durum nedir?

Kızlar regl oldum sonunda salı günü randevum transfer için hazırlıklara başlıyoruz hayırlısı ile sizler de durum nedir?
ayy çok sevindim. inş gzl haberlerinizi alırız. transfer sonrası ne gibi belirtileriniz olck yazarsanız sevinirim. bizim kaldı transfer işi hazirana

ayy çok sevindim. inş gzl haberlerinizi alırız. transfer sonrası ne gibi belirtileriniz olck yazarsanız sevinirim. bizim kaldı transfer işi hazirana
Canım ya yaşın gençse hiç takma daha iyi olur bu ortamın ne olacağı belli değil.Ben de mecburen başlıyorum yaşım geçiyor her şeyi yazarım sen hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…