Nisan ayi klomen tedavisi gorenler

yagmur_alaattin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
68
34
34
Slm arkadaslar bu ay adetimin 4. Gunu klomen e basladim 5 gun kullandim sonra yumurta gelismismi diye kontrollere basladim dr um kac yumurta oldugunu ve ne boyutta oldugunu soylemedi bugunde saat 10 da choriomon diye bi catlatma ignesi vuruldum ve bu igneyi ilk gez duydum . bu yolla hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi nelere dikkat ettiniz veya neler yaptiniz

merhabalar, siz yazalı çok olmuş ama ben de bu ay klomen kullandım. dün bitti cuma günü yani ayın 15 de doktora gidicem öyle söylemişti. sanırım bana da sizin gibi iğne verecek herkesin öyle olmuş çünkü, bu iğneyi siz mi vurundunuz, kendiniz, yoksa doktor mu vurdu. ben kendime iğne yapamam çok korkuyorum bu yüzden bebeğim de olsun çok istiyorum. sonuç ne oldu hiçbirşey yazmamışsınız başka çok tedirginim her anlamda

İğneni sağlık ocağında, hastane acilinde vs yaptırabilirsin kendin yapmıyorsun. Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.

ıgneyı hastanede vurdurmuştum cnm ama olmadı gecen oy bu ayda aynı aşamalardan gectım yıne beklemedeyim ıgnemın 6. gunu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…