Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişan attım
- Konu Sahibi mavilerle
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.816
- 228
Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Sen şu geçen sevgilisiyle tartışıp sürüş halinde olan arabanın kapısını açıp, kendini arabadan atma blöfü yapan kız mısın? Okurken çok bekledim arabanın kapısını açıp kapadım yazısını.
Bence ikinizde tüplerinizi bağlatın koruyucu iğnelerden yaptırıp evlenin. Çevre kirliliğine neden olmazsınız böylece.
Aldattınmı pekiBirkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
- 19 Şubat 2023
- 220
- 906
- 23
Derin bir nefes al kurtulduğun için şükret .
Atlatamıyorsan yardım al ama sakın geri dönme . Anlattıklarını kendine göre normalleştirmişsin ama işin içine şiddet girmiş , telefon karıştırmalar , uyuycam dedin uyumamıssınlar vs bunlara hiç giremiyorum bile . Asla pişmanlık duyma . Zamanla hepsi geçecek
Atlatamıyorsan yardım al ama sakın geri dönme . Anlattıklarını kendine göre normalleştirmişsin ama işin içine şiddet girmiş , telefon karıştırmalar , uyuycam dedin uyumamıssınlar vs bunlara hiç giremiyorum bile . Asla pişmanlık duyma . Zamanla hepsi geçecek
- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.816
- 228
ben de tekme attım boğazına yapıştım
- 26 Ağustos 2023
- 1.497
- 2.731
- 53
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu iki tarafli siddet hakaret vs zaten bu iliskinin suyu çıkmış kanalizasyona karismis bırakmak lazımBirkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
- 20 Ekim 2023
- 503
- 944
- 23
bu kadar iğrençliklerden sonra sen hala nişanı atmasaydım mı diyorsun? kız bizim haberlerde izlediğimiz şiddetten hayatını kaybeden kadınlardan olmak için fazla zorluyorsun gibime geldi. sen atmasaydın ben atmazdım nedir ya? erkek mi bu? sen niye attın zaten öfke problemlerin mi var? ikiniz de ayrı ayrı tedavi olun ve bida bir araya gelmeyin. dayak yemiş üstüne özür dileyip barışmış Allah akıl fikir versin
bismillahirrahmannirrahim! siz ne yiyip ne içiyorsunuz allah aşkına evlilikte bile kabul edilmeyecek çirkin boyutlara gelmişsiniz. Zaten nişan atmasanız balayını karakola taşıyacak potansiyel varmış ilişkinizde. Biraz sakin olun ya içtiğiniz sulardamı deterjan var yendiğiniz yemekte mi. Böyle bir ilişki yok.
- 8 Şubat 2024
- 4.070
- 5.925
- 73
Güzel güzel dayak kıyamet küfür belliki güzel bir evlilik olurmuş adliye karakol aileler hastane baya bı insana iş çıkarmış.Evlenmeye ne kadar çok gonullusunuz hiç uzulmeyin bu nisanliniz gibisi çok yani tek değil üzülmeyin.Valla ilk kez birine bunları yazdım normalde moral verir normalde kirmamaya calisirimda .Siz kirilmazsiniz yani bu kadar olaya hala hatayi kendinde arayan hala duzelirdi diyeni kiramaz bu hayat..Vicdanım rahat yazıyorum böyle konuya anca kafana kask al yakın dövüş eğitimi al özür dile derim .
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
Adam sizin onu aldattığınızı düşünüyor. Yani size namussuz diyor siz hala yok öle dedi yok böle dedi. Salya sümük bekliyosunuz hemi.Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Gözünü morararttı ve özür mü diledin gerçekten?Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Gidip darp raporu alman şikayet etmen lazımdı.
Kurtulduğunu şükret sakın dönmeyi düşünme.
- 30 Nisan 2016
- 3.480
- 7.639
- 158
İkiniz de baştan sona hata üstüne hata yapmışsınız. Ayrılmak için geç bile kalmışsınız. Çünkü belli ki birbirinize karşı saygınız biteli çok olmuş.Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Kendine acımayana biz nasıl yardım edelim?
Aşkı maşkı boşver önce terapi al.
- 30 Nisan 2016
- 3.480
- 7.639
- 158
Aklıma Cennet Mahallesi geldi.bismillahirrahmannirrahim! siz ne yiyip ne içiyorsunuz allah aşkına evlilikte bile kabul edilmeyecek çirkin boyutlara gelmişsiniz. Zaten nişan atmasanız balayını karakola taşıyacak potansiyel varmış ilişkinizde. Biraz sakin olun ya içtiğiniz sulardamı deterjan var yendiğiniz yemekte mi. Böyle bir ilişki yok.
Bence ozur dileyin ve en acilinden evlenin. Tekme tokat birbirinize girisirsiniz dusunsenize be kadar tutkulu ve romantik bir evlilik olur. Mutluluklar aman ha ozur dilemeyi ihmal etmeyin.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548