NİŞAN ATTIM BANA TAVSİYE VERİR MİSİNİZ

Hayat asıl şimdi başlıyor

Bu asalaklardan kurtulduğuna şükret ve önüne bak

çok teşekkür ederim ne kadar naifsiniz bana güç verdiniz :)

Burada o kadar çok itsiz sapsız sevgilisinden ayrılamayan kadın var ki. Sana hayran kaldım cesaretin için. Keşke seni görüp örnek alsalar. Maşallah sana yolun açık olsun bundan sonra, ayağına taş değmesin.

Ayrılmanız iyi olmuş ama ben çalışma kısmını anlamadım önce aynı iş yerinde çalışıyoruz demişsin.
Sonra babasıyla çalışıyor demişsin.

1 sene deyip ömür boyu tepene çökeceklerdi, sorumsuz embesil nişanlı kişisi de ohh rahat edecekti. O kadar doğru bi karar almışsın ki, Allah'a sukret, sadaka falan ver.

Hayat asıl al bu yüzüğü lazım olur demeseydiniz bitecekmiş:)

Bence aldığınız eşyaları hemen satıp parasıyla bir güzel yurtdışı turu yapın. Ben olsam tatili bile onun olmadığı ülkede seçerdim çünkü

Çok ciddiyim o evciliğe ne yatırım yaptıysanız derhal paraya dönüştürüp kendiniz için harcayın bir kısmını. Tatil iyi gelir hele kafanızın uyuştuğu eğlenceli arkadaşlarınız varsa

Neredeyse kendi hayatınızı kendi ellerinizle mahfedecemişsiniz. çok şükür son anda aklınız başınıza gelmiş. Yoksa evlenseydiniz bir kaç ay sonra buraya boşanıyorum diye konu açardınız. Adam daha kendi evinin sorumluluğunu alacak zekâya sahip değil. kurtulduğunuz için şükredin

Git kurban falan kes bacım, nişanı atmakta geç bile kalmışsın...

Çok iyi yapmışsın.Masraf yikmislar açık açık sana para vermem demiş.İyi yapmissin.

Vallahi sana şunu kesin bir dille diyebilirim. Ne giden ne kalan için üzülme hayat öyle de Güzel devam ediyorki en iyisini yapmışsın. Hiç değilse kendine yaptığın kötülüğü son anda çevirmissin. Nereye kime ne sadaka verdiysen tekrar vermelisin. Başını secdeden ayırma Allaha hergun dua et Rabb'im beni bu insanlardan kurtardın diye. Tebrik ediyorum sizi

teşekkür ederim çok saolun

Birde bunun için üzülüyor musun. Adamin umru değilmiş ki zaten nişanlın kaç yaşında da babası gecindircek evi . Ayrıca kv de önüne hazır gelsin istiyor herşeyi. Sözde uyanıklar . Bu şartlarda okumuş çalışan kız bulmuslar sukretme yok. Köydeki kızlar bile varmıyor zorlanacağı aileye ( küçümsemek için söylemedim. Gözü açılmamış anlamında) ki bu devirde gözü açık olmayan mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…