Nişan attik 5 ay oldu

edanur sonmez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
55
6
23
Merhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce

Merhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Siz yara bandı olmuşsunuz kızı şu an nişanı bozulmasına sebep görmüyor ki aksine iyi ki nişan işi oldu da kız bana döndü diyordur kurtulmuş hissediyordur

Erken kurtulmuşsun boşver iyi olmuş ya evlenseydin çok daha kötü biterdi şükür et etrafına bakın kendi değerini bil :)

Siz yara bandı olmuşsunuz kızı şu an nişanı bozulmasına sebep görmüyor ki aksine iyi ki nişan işi oldu da kız bana döndü diyordur kurtulmuş hissediyordur
Peki o kizla şuan affetmesi arkadasva bile canım demesi ne çabuk unutmuş ayirdigini bizi ve herkese onu koruyormus ve bu kız evliyken 4 yıl evli birini sevmiş uzaktan nezaman ayrılırsa ozaman ben onu alırım demiş kız buna hep yol vermiş olmaz bizden diye

Nişan atmışsın önüne bak, aklında da gönlünde de sen yoksun orası belli. Bundan sonrası seni ilgilendirmez. Sen şükür namazı kıl ucuz yırtmışsın.

Demek vazgeçemiyorlar birbirlerinden. Unutun o kişiyi.
Ya ben bekarım o kız zamanında evliymis 4 yıl evli birini sevmiş ve kız ayrılmış yıl olmuş tabi ayrilali kıza baglarimiz kocasın diyormus nolursa olsun bu kızdan iyi kötü vazgecmezmi evlensede baskasiyka vazgecmezmi sizce

Kızın soylemesiyle niye ayrıldınız ki belki sizi ayırmak çocuğu tekrar elde etmek için öyle söyledi?
güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus
Bunu size kim söyledi?

Eski nişanlınız ne dedi konuştuğunu duyguları olduğunu kabul mu etti?

Gerçi bu kadar olay sonrası güven problemleri olurdu evliliğe gitmediği iyi olmuş. Hepsini engelleyin size kimsenin laf taşımasına izin vermeyin.

Nişanı attıktan sonra o kızla hala konuştuğunu ve neler konuştuğunu nerden biliyosunuz?

Seviyor kızı işte, napsa kopamıyor. Belki ailesi istemiyordur. Aileden onay almış kişinin de bir güzel icabına bakmış kız zamanında ama inşallah asıl sorunun sevdiği adamın korkak olması olduğunu anlar.

Kız sizi aradan çıkartıp ikisi hayatına devam etmiş. Sizin için artık bitmiş olmalı
Kız bana ben onu seviyorum gecmisim ama o çocuk da beni unutmadı bunu bile bile devam etmek istersen senin kararın bunu sana demem gerekiyordu dedi bu karar sana kalmış dedi benden attım yuzugu

Kızın soylemesiyle niye ayrıldınız ki belki sizi ayırmak çocuğu tekrar elde etmek için öyle söyledi?

Bunu size kim söyledi?

Eski nişanlınız ne dedi konuştuğunu duyguları olduğunu kabul mu etti?

Gerçi bu kadar olay sonrası güven problemleri olurdu evliliğe gitmediği iyi olmuş. Hepsini engelleyin size kimsenin laf taşımasına izin vermeyin.
Hayır etmedi bir iki yalvarır gibi konustu sonra oda ayrılmak istedi

Ya ben bekarım o kız zamanında evliymis 4 yıl evli birini sevmiş ve kız ayrılmış yıl olmuş tabi ayrilali kıza baglarimiz kocasın diyormus nolursa olsun bu kızdan iyi kötü vazgecmezmi evlensede baskasiyka vazgecmezmi sizce
Çok toksik bişey yaşıyorlar. Bence sen Allah’a şükret nişanlıyken öğrenmişsin. Ya evlenseydin bu kişiyle?

Olan olmuş neden hala irdeleme ayrıntıları bilme derdindesiniz kendinize saygınız olsun bırakın ne halleri varsa görsünler herkes layıgını bulur unutmayın

Seviyor kızı işte, napsa kopamıyor. Belki ailesi istemiyordur. Aileden onay almış kişinin de bir güzel icabına bakmış kız zamanında ama inşallah asıl sorunun sevdiği adamın korkak olması olduğunu anlar.
Çocuk ailem duydu demiş uzun zaman lazım unutulsun demiş kıza ve şuan gizlice konuşuyorlar hem seni getirsem nolcak şuan bı duzenimi kurayım istende çıktım demiş yaşayıp görelim demiş ama kıza ailem istsmiyor yol orda git demiyor

Çocuk ailem duydu demiş uzun zaman lazım unutulsun demiş kıza ve şuan gizlice konuşuyorlar hem seni getirsem nolcak şuan bı duzenimi kurayım istende çıktım demiş yaşayıp görelim demiş ama kıza ailem istsmiyor yol orda git demiyor
Aşka bak be vay arkadaş.

X