Evet durum güncellemesi arkadaşlar , ailesi Şuan destekliyormuş gibi biz ailemizden böyle görmedik seni kırdığımızın farkında değiliz dediler. Manevi olarak hiç destek olmadık dediler güya tabi belki de geçiştirdiler. Bu sefer nişanlım ile tartışmaya başladık, beni anlamıyor sürekli herşeyimi ona anlatmak ve saklamak istemiyorum tam anlatırken cümlem bitmeden daha ağzıma tıkıyor lafı sürekli her kelimemi başka yere çekmeye başladı, sürekli beni anlaması için düzgün dille anlattım defalarca ama anlamadı bu sefer çareyi onun bana yaptıklarının aynısını yaptım ve dedim sen bana nasıl gelirsen bende sana öyle gelicem artık diye daha da kötü olduk kavga ettik baya açık açık sorunlarımı söyledim , anlıyorum felan fistan dedi de umarım öyledir .ailesi de beni uyardı oje sevmediklerini ,işte açık askılı sevmediklerini daha sonra kısa kollu tişörtün kolu çok kısa olmaması felan bunları sundular. Nişanlımda çok açık giyinmemi istemiyor ki ben zaten çok açık değilim sadece onların yanındayken giyme yoksa istediğini giy diyor. Nişanlım biraz çok sert biri sürekli bir erkek arkadaşım yazsa yada yolda görüp selam verse bunun ağzını dağıtırım yoldan geçen biri baksa bu amk çocuğu neden baktı hep şiddete meyilli biraz ama bu zamana kadar bana hiç kötü söz bile söylemedi ama çevreye etrafımdaki insanlara sürekli asarım keserim öldürürüm gibi cümleler kullanıyor Yani ben ne yapacağım anlayamadım ya beni geçiştirmek için mi tamam tamam diyorlar anlamadım Şuan eşyalar felan alındı düğün salonu tutuldu ailem istiyorsan bu nişanı at bitir biz senin aileniz yanındayız diyor ama o kadar masraf ettik kaç yıllık emeğimiz var hepsi bir anda çöp olacak sizce çok mu ince düşünüyorum yani ne yapmalıyım biraz alttan alıp anlayış mı göstermeliyim yoksa bitirmelimiyim bilemedim kendimi çok karışık çok soğuk hissediyorum artık evlilik için hevesim pek kalmadı içimden gelerek yapmıyorum artık yaptıkları herşey nişanlımda dahil gözüme çok batmaya başladı. Sizin yorumlarınızı ve düşüncelerinizi de bekliyorum