nişan atmak üzereyim..

inanmıyorum bunlarımı dedi suanda yuzune tukurmek istedim onun uzulme dicem ama uzuleceksin bosver guzelim gercek yuzunu gördun yol yakınken ayrıldın senin için en hayırlısı bu

aynen böyle dedi , canımdan öte , herkesten öte tuttuğum hayatımın odagına koydugum adam bunları dedi.. üzülüyorum , içim acıyor ama vicdanım okadar rahatki.. bir erkek ailesini elbette sevecek , ama sizin düşüncelerinizdense ailesinin düşünceleri cok daha önemliyse bilin ki her zaman ezilmeye, ikinci planda tutulmaya mahkumsunuz demektir.

Kısacası nişanlın ana kuzusu ve hakimiyet annesinde, kolay kolayda direksiyonu sana verecek değil sen zaten yoksun gibi en kötü kaynana tipleri bilmiş ve kıskanç! Böyleleri çabuk yuva yıkar

Hakkında hayırlısı olmuş cnm ..hiç üzülme..Allah gönlüne göre versin inşallh..

Ah tatlım ah Allah sana güç kuvvet dayanma gücü versin... ama dayanmakta bir yere kadar al sevdiğini karsına iyice konuş bunun başka çaresi yok.. nişanlın senin yanında olmalı her zaman siz aynı kadere bi adım attınız ve bu böyle olmamalı ilerde kendi yuvanız olduğunda anne babada bi tarafta kalıcak yan yana olacak sizsiniz... eğer hala aynı şekilde devam ederse sen yıpranırsın böyle bi evliliğe başlamakta iyi olmaz yine çok şükür ki ekonomk gücün var kimseye muhtaç değilsin gördüğüm kadarıyla sende hiç bir suç yok.. nişanlın daha şimdiden seni arada bırakıp ezdirirse ilerde daha büyük sıkıntı çekersin akıllanmalı... yeri geldiğinde kendi ailesine ne denecekse o demeli o kötü olmalı ama seni araya katmamalı çünki evladının dediğini unuturlar ama seninki çıkmaz içlerinden yani iş nişanlının değişmesinde bitiyor ondada değişmezse birşeyler burda kalması daha iyi... hakkında hayırlısı olsun canım kendini üzme çok hersey olacağına varır içini ferah tut sonrasında sen üzüldüğünle kalırsın... dualarım seninle sonu iyi olur insallah

arkadaşım hiç üzülmeye değmez emin ol.aynısı banada oldu.birlikte oturucaz dediler oturmam dedim. annemi aradı ağzına geleni söyledi sözlüm olacak insannı annesi.ailem olmaz bu iş dedi.sözlüm olacak insanda ailesine hiç birşey demedi.beni ve ailemi suçladı.siz kötü düşüncelisiniz dedi.beraber otursan nolur ailemin gönlü olsa nolr dedi. bende madem öyle işte böyle dedim verdim yüzüğünü ellerine. hiçte pişman değilim.öyle bir insanla ömür mü geçer ya. hiç üzülme.ben kurtulduğuma seviniyorm.her gün dua ediyorum şükrediyorum. sende et :80:

bitti canım artık gönderdik aldıklarını , onlarda bohçaları iade ettiler, bohçalar iade edileceği gün gözümde yaş kalmadı , adamsa uyuyormuş meger, kardeşim aradı ne zaman getirelim diye, uyandırmışız paşayı.. bense kurudum resmen..
dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.. umarım bundan sonra mutlu olabilirim.

Geçmiş olsun sana bu günümüz erkekleri çoğunluk ana kuzusu kişiliksiz kendinden emin olmayan ki üni bitirmiş anasının ağzına bakıp hareket eden kurtulduğuna dua et

yazık olmus ama cok da hayırlı olmus..toparlanmak uzun surebilir ama gececek uzulmeyin.o sizi kaybettigine cok uzulecek ve eminim ki pisman olacak ama cok gec olacak.

bende nişanlı biri olaraktan bunları yaşamana çok çok üzüldüm neler yaşadığını az çok anlayabiliyorum ama zararın neresinden dönersen kar demişler inşallah kendini biranönce toparlarsın zor günler geçirebilirsin belki ama güçlü ol

hepinize çok teşekkürler kızlar iyi dileklerinize de kocaman amin diyorum, duyuyorumki o çok rahatmış, geziyor tozuyormuş. benimde dileğim cok pişman olsun.. neye yarayacaksa gerçi..

hakkında hayırlısı böyleymiş tatlım ilk zamanlar çok ağır geçicek tabiki ama alışacaksın... ilerde şükredeceksin.. eminim hakettiğin mutluluğu bulacaksın... zararın neresinden dönülse kardır... düşünmemeye çalış..

canım benim hiç üzülme sen ne kadr ince ve kibar düşüncelerle yaklasmıssın senn degerini ve kıymetini bilen cok daha ıyı adam gıbı adamlar vardır hıc takma ınş hep mutlu olman gülmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…