• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum :(

Oobbaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
47
21
3
Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Belki de düğün stresinden dolayı böyle konuşuyodur ama emin olamıyorum

Çok şükürr Ayrıldım da kurtuldum teşekkür ederim yorumlarınız için.

Son düzenleme:
Ailemi karşına al konuş mümkünse bana böyle böyle söylüyor de ben ilerde daha kötüsünü yaparsa ne yaparım nasıl baş ederim şimdiden yanımda olmazsanız de seni anlarlar emin ol

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
at hemen nişanı bunun düzelir bir tarafı yok. ailene saygı duymuyor çünkü sana saygısı yok ki boşanırsan ne olcak daha mı iyi. başını yakma çok ciddiyim çok net oldu belki ama çok pişman olursun arkadaşımda seninle aynı şeyleri yaşadı. ve yinede evlendi 2 yıl öncede boşandı. çok pişman... sakın haaa

Düğüne az bi zaman kaldı ama nişanlım Her geçen gün daha da değişiyor özellikle nişanlandıktan sonra artık haddini aştı ailemi sevmediğini evlendikten sonra abilerimi ablalarımı evinde istemediğini söylüyor sanki sadece kendi eviymiş gibi ve tabi çok aileci ailesi ne derse onu yapıyor. Elalem ne der diye düşünmüyorum ama ailem mahçup olucak diye üzülüyorum ve bu benim ilk aşkımdı lütfen yardımcı olurmusunuz.
Neden aileniz çok mu karışıyor işlerinize.Bu durumun sebepleri var mı? Yoksa durduk yere hersey mükemmelken mi böyle konuşuyor?Neden yani

Neden aileniz çok mu karışıyor işlerinize.Bu durumun sebepleri var mı? Yoksa durduk yere hersey mükemmelken mi böyle konuşuyor?Neden yani
Hayır hiç bir zaman karışmaz hatta ben üzülmeyeyim diye kendileri bazı şeylere kızsa bile kimseye bişey demezler ortada bi neden yok

Back