Nişan atma

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Aranızda hiç iki kere nişandan ayrılan var mı ? Yani iki farklı kişiden. varsa nasıl geçti bu süreçleriniz

Nisan atmadim hic ama eger anlaşamadığın icin atiysan iyi yapmissin evlenip bosanmakdan iyidir ben evlenip bosanmistim keske salaklik etmeyip nisanliyken ayrilsaydim..

Aranızda hiç iki kere nişandan ayrılan var mı ? Yani iki farklı kişiden. varsa nasıl geçti bu süreçleriniz
Benim ablak atmıştı nişan. Nişanlısında aşırı kıskançlık vardı yani evden çıkıp bir cadde ilerdeki dedemlere dahi gidemezdi yani paranoya gibi birşeydi sonra iftiralar yalanlar dolanlar derken bitti elhamdülillah ablam şuan 7 senelik evli 4 yaşına giricek bir oğlu var birde 3 aylık hamile şükür mutlu da maşallah o beyefendi hala bekarmış eeee alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste....

Yani sana senem o ki anlaşamayıp bittiyse ıyi yapmışsın bir insan birşeyleri yapıp tekrarlıyorsa o hep süre gelip gidecek demektir ha bu arada ablam çok yıpranmıştı psikolojikte bedenen de.

Arkadaşımın nişan alışverişinde iki aile birbirine girdi... Mahkemelik oldular erkek tarafı tazminat ödüyor... Şimdi kız tarafı ikinci bir dava daha açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…