nişan atıp ikinci kez nişanlanan var mı???

LEHA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
138
4
kızlar nişan atıp ikinci kez nişanlanan ve iyiki de böyle yapmışım şimdi çok mutluyum diyen var mı???

kimse yazmamış:KK50:
demek ki kimse nişan atmamış ya da ikinci kez nişanlanmamış...

Olmazmı...var tabiiki...ben değil ama çok yakınım...
Hemde düğüne 1 ay kala..ev,eşyalar..gelinlik..düğün mekanı hepsi hazırken...
Bir yıl sonra başkasıyla evlendi ve çok çok mutlu.
:)

ilk nişanı atınca dünya durmuş herşey bitmiş gibi hissetsende bi zaman sonra herşey yoluna giriyo ve iyiki o kararı vermişim diyorsun ben iyiki atmışım ilk nişanımı çünkü şuanki dünyalara degişemicem eşimle tanışıup evlenemezdim ..

Ben 6 aydır nişanlıydım. 11.11.11de evlenecektik, tarihimizi almıştık. Ama 1 hafta önce nişanı attım... Tüm hazırlıklar, onca masraf boşa gitti. Evleneceğimize inanmışken ve herkes biliyorken gerçekten nişan bozmak tuhaf bir duyguymuş. Ama her işte bir hayır vardır derler, ileride boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmak çok daha iyi. Böyle düşünüyorum, hayırlı değilmiş demekki... nasip değilmiş...

Ben 6 aydır nişanlıydım. 11.11.11de evlenecektik, tarihimizi almıştık. Ama 1 hafta önce nişanı attım... Tüm hazırlıklar, onca masraf boşa gitti. Evleneceğimize inanmışken ve herkes biliyorken gerçekten nişan bozmak tuhaf bir duyguymuş. Ama her işte bir hayır vardır derler, ileride boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmak çok daha iyi. Böyle düşünüyorum, hayırlı değilmiş demekki... nasip değilmiş...
çok geçmiş olsun canım...vardır bir hayırr canım ,böyle düşünmen çok guzel...inşallah sonra seni daha mutlu etcek yada analaşblceğin biri çıkar..

hayırlısı olsun..

çok geçmiş olsun canım...vardır bir hayırr canım ,böyle düşünmen çok guzel...inşallah sonra seni daha mutlu etcek yada analaşblceğin biri çıkar..

hayırlısı olsun..

İnşallah canım amin. Güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederimm canım..

canım geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin seninle aynı duyguları yaşıyorum şu an benimde düğün 5 eylüldeydi düğüne 21 gün kala nişanı attım artık kayınvalideme tahammül edemedim çünkü oğlunu fitleyip fitleyip ortalığı karıştırıyordu aramızı bozuyordu. benimde evim eşyam gelinliğim herşeyim hazırdı ve hepsi kaldı şimdi sanki enkaz gibiyim. inşallah bende atlatırım bunu

canım geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin seninle aynı duyguları yaşıyorum şu an benimde düğün 5 eylüldeydi düğüne 21 gün kala nişanı attım artık kayınvalideme tahammül edemedim çünkü oğlunu fitleyip fitleyip ortalığı karıştırıyordu aramızı bozuyordu. benimde evim eşyam gelinliğim herşeyim hazırdı ve hepsi kaldı şimdi sanki enkaz gibiyim. inşallah bende atlatırım bunu

Çok geçmiş olsun canım.. Seninle aynı duyguları paylaşıyorum, onca hazırlığın boşa gitmesi ve üstüne herkesin "neden ayrıldınız" sorularına maruz kalmak çok can sıkıcı.. Dediğim gibi her işte bir hayır vardır, ileride boşanmaktansa böyle olması çok çok daha iyi... Kayınvaliden daha şimdiden aranızı bozuyorsa, ileride neolurdu Allah bilir.. Sen şimdiden önlemini almışsın, canını hiç sıkma. Demek ki nasibinde başka birisi varmış.. Olumlu düşün, en kısa zamanda atlatırsın inşallah. Allah karşına daha hayırlısını çıkarsın...

kafana bile takma dünyanın sonu deil ya bu yani nişanlanınca iyi nişanı atınca kötümü olucaksın bende atdım 1 sefer ama şimdi sıkıntım yok takma bıle kafana bacım hayat okadar kısa ınsanlar okadar nankörki kocanda olsa bu aynı kımseye değmez

Benim de kuzenim düğüne 1 ay kala nişan attı herşeyleri hazırdı.. Bu işler kısmet meselesi olmuyorsa olmuyordur :KK34:

Kızlar bende düğünüme 1 ay kala nişan attık,çok sevdiğim halde..Dili kopasıca kaynana düğüne 3 ay kala başladı mızırdanmaya ama bnmde yüzüme gülündü hep,iyi niyetimden anlayamadım.Gelinliğim alınırken kadın aglamıştı kızım cok güzel oldun prensenler gbı fln dıye hepsi yalanmışş,o benm askımdan olen adam dugune 3 ay kala basladı hötlemeye..cok tartısır olduk 180 drece degıstı,sureklı odun verıp alttan almaya baslamıstım,kadın cocugu aıleme karsı bana karsı kıskırtmaya baslamıs megersem hemde yuzume gule gule,cocuk aıleme tavır almaya basladı bıranda degıstı..Esya alısverısınde anneme laf soyledı kadın agır bır sekılde ıste bız sunu sunu aldık sızde sunları alcaz dedınız almadınız gbı bunu dyen erkek annesı! bnm bıldıgım kız tarafında nazık kıbarca ne ıstersenızı adetlerınız nelerdır dıye sorulur..Bız ıftıra yedık bırde..Aglaya aglaya hıckıra hıckıraa bitti bu iş..Nişanlımı tanıyamadım ayrılık asamasında sankı hıc tanımadıgım bır adama donustu ANASINI BABASINI bana bıle savunur oldu sen kımsın der gbı..Haksızlıga ugradıgımızı bıle bıle..Ve sonunda Bitti bu iş 3 senedır beraberdık 1 yılda nısanlıydık.Cok kotu gunler gecırdım tam 7 kılo verdım.Psıkoojım hıc ıyı degıldı ılk baslarda dunyam basıma yıkıldı sankı..Amam suan ıyıyım,kendıme geldım toparlandım.Ama yınede dıyorum Allahım kımseye yasatmasın..yınede..Umarım bende sızler gbı buraya yazarım cok mutluyum ıyıkıde boyle olmus dıye ılerıkı gunlerde..

Kızlar bende düğünüme 1 ay kala nişan attık,çok sevdiğim halde..Dili kopasıca kaynana düğüne 3 ay kala başladı mızırdanmaya ama bnmde yüzüme gülündü hep,iyi niyetimden anlayamadım.Gelinliğim alınırken kadın aglamıştı kızım cok güzel oldun prensenler gbı fln dıye hepsi yalanmışş,o benm askımdan olen adam dugune 3 ay kala basladı hötlemeye..cok tartısır olduk 180 drece degıstı,sureklı odun verıp alttan almaya baslamıstım,kadın cocugu aıleme karsı bana karsı kıskırtmaya baslamıs megersem hemde yuzume gule gule,cocuk aıleme tavır almaya basladı bıranda degıstı..Esya alısverısınde anneme laf soyledı kadın agır bır sekılde ıste bız sunu sunu aldık sızde sunları alcaz dedınız almadınız gbı bunu dyen erkek annesı! bnm bıldıgım kız tarafında nazık kıbarca ne ıstersenızı adetlerınız nelerdır dıye sorulur..Bız ıftıra yedık bırde..Aglaya aglaya hıckıra hıckıraa bitti bu iş..Nişanlımı tanıyamadım ayrılık asamasında sankı hıc tanımadıgım bır adama donustu ANASINI BABASINI bana bıle savunur oldu sen kımsın der gbı..Haksızlıga ugradıgımızı bıle bıle..Ve sonunda Bitti bu iş 3 senedır beraberdık 1 yılda nısanlıydık.Cok kotu gunler gecırdım tam 7 kılo verdım.Psıkoojım hıc ıyı degıldı ılk baslarda dunyam basıma yıkıldı sankı..Amam suan ıyıyım,kendıme geldım toparlandım.Ama yınede dıyorum Allahım kımseye yasatmasın..yınede..Umarım bende sızler gbı buraya yazarım cok mutluyum ıyıkıde boyle olmus dıye ılerıkı gunlerde..

selam öncelikle:)

su an senin durumunda ben varim.. Nisani henüz atmadim ama atmak üzerim. Dügünümüze 3 ay kaldi ve nisanlimi taniyamiyorum. Annesi kiskirtiyor kiskirtiyor, beni kötülüyor.
En kötüsü nisanlimda onlarla bir olmus!!! Ne kadar aci

ben evliiyim kızlar ama ( eski nişanlılık olayında) erken farkedip ayrıldığım için,31 yasında ıkıncıye şuankı eşimle tanısıp evlendım o kısmıda tamamen şans nasip ama eşinizin size ve ailenize en önemlısı sey saygısı yok sa bosuna evlenmeyın bosanırsınız kadın annesı dolduruyor dıldurusa geliyorsa o hayatınız boyunca dolduruşa gelecek demektir. M Muberra23 sevgi üzerine kurulu değilse ayrılabilirsiniz hayırlı ise evliliğiniz zaten hersey huzlıca su gibi akar gider

Bende nişan atmak üzereyim sonrası için endişeliyimm
Bende 4 seneden sonra nişan attim bir hafta once annesi yuzundendi... şuan kuş gibiyim eger içine sinmeyen birsey varsa hiç duşunme uzulme. Allah hayırlısıni nasip etsin evlenipte boşanmak daha zordur bence.

X