Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım...vardır bir hayırr canım ,böyle düşünmen çok guzel...inşallah sonra seni daha mutlu etcek yada analaşblceğin biri çıkar..Ben 6 aydır nişanlıydım. 11.11.11de evlenecektik, tarihimizi almıştık. Ama 1 hafta önce nişanı attım... Tüm hazırlıklar, onca masraf boşa gitti. Evleneceğimize inanmışken ve herkes biliyorken gerçekten nişan bozmak tuhaf bir duyguymuş. Ama her işte bir hayır vardır derler, ileride boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmak çok daha iyi. Böyle düşünüyorum, hayırlı değilmiş demekki... nasip değilmiş...
çok geçmiş olsun canım...vardır bir hayırr canım ,böyle düşünmen çok guzel...inşallah sonra seni daha mutlu etcek yada analaşblceğin biri çıkar..
hayırlısı olsun..
Ben 6 aydır nişanlıydım. 11.11.11de evlenecektik, tarihimizi almıştık. Ama 1 hafta önce nişanı attım... Tüm hazırlıklar, onca masraf boşa gitti. Evleneceğimize inanmışken ve herkes biliyorken gerçekten nişan bozmak tuhaf bir duyguymuş. Ama her işte bir hayır vardır derler, ileride boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmak çok daha iyi. Böyle düşünüyorum, hayırlı değilmiş demekki... nasip değilmiş...
canım geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin seninle aynı duyguları yaşıyorum şu an benimde düğün 5 eylüldeydi düğüne 21 gün kala nişanı attım artık kayınvalideme tahammül edemedim çünkü oğlunu fitleyip fitleyip ortalığı karıştırıyordu aramızı bozuyordu. benimde evim eşyam gelinliğim herşeyim hazırdı ve hepsi kaldı şimdi sanki enkaz gibiyim. inşallah bende atlatırım bunu
Kızlar bende düğünüme 1 ay kala nişan attık,çok sevdiğim halde..Dili kopasıca kaynana düğüne 3 ay kala başladı mızırdanmaya ama bnmde yüzüme gülündü hep,iyi niyetimden anlayamadım.Gelinliğim alınırken kadın aglamıştı kızım cok güzel oldun prensenler gbı fln dıye hepsi yalanmışş,o benm askımdan olen adam dugune 3 ay kala basladı hötlemeye..cok tartısır olduk 180 drece degıstı,sureklı odun verıp alttan almaya baslamıstım,kadın cocugu aıleme karsı bana karsı kıskırtmaya baslamıs megersem hemde yuzume gule gule,cocuk aıleme tavır almaya basladı bıranda degıstı..Esya alısverısınde anneme laf soyledı kadın agır bır sekılde ıste bız sunu sunu aldık sızde sunları alcaz dedınız almadınız gbı bunu dyen erkek annesı! bnm bıldıgım kız tarafında nazık kıbarca ne ıstersenızı adetlerınız nelerdır dıye sorulur..Bız ıftıra yedık bırde..Aglaya aglaya hıckıra hıckıraa bitti bu iş..Nişanlımı tanıyamadım ayrılık asamasında sankı hıc tanımadıgım bır adama donustu ANASINI BABASINI bana bıle savunur oldu sen kımsın der gbı..Haksızlıga ugradıgımızı bıle bıle..Ve sonunda Bitti bu iş 3 senedır beraberdık 1 yılda nısanlıydık.Cok kotu gunler gecırdım tam 7 kılo verdım.Psıkoojım hıc ıyı degıldı ılk baslarda dunyam basıma yıkıldı sankı..Amam suan ıyıyım,kendıme geldım toparlandım.Ama yınede dıyorum Allahım kımseye yasatmasın..yınede..Umarım bende sızler gbı buraya yazarım cok mutluyum ıyıkıde boyle olmus dıye ılerıkı gunlerde..
Bende 4 seneden sonra nişan attim bir hafta once annesi yuzundendi... şuan kuş gibiyim eger içine sinmeyen birsey varsa hiç duşunme uzulme. Allah hayırlısıni nasip etsin evlenipte boşanmak daha zordur bence.Bende nişan atmak üzereyim sonrası için endişeliyimm
Vallah ben soz attim sonra esimle tanistim iyiki de olmamista esim olmus cok sukur ❤kızlar nişan atıp ikinci kez nişanlanan ve iyiki de böyle yapmışım şimdi çok mutluyum diyen var mı???
Bende 4 seneden sonra nişan attim bir hafta once annesi yuzundendi... şuan kuş gibiyim eger içine sinmeyen birsey varsa hiç duşunme uzulme. Allah hayırlısıni nasip etsin evlenipte boşanmak daha zordur bence.
Bende aynı şekilde omuzlardan yük kalkıyor. Hergun aglardim şimdi çok mutluyum kendimize deger verelimAttım çok rahatladım, bilseydim daha erken atardım