Yaşasın nihayet tecrübeli birini buldum :))
Merak ettiğim doktor diyet listesimi veriyor yoksa şunu yeme bunu yeme mi diyor..Eğer öyle diyorsa benim için çok daha zor..Çünkü önümde liste olmazsa yapacağım diyet bana pek inandırıcı gelmeyecek beni zorlamayacak gibi hissediyorum..
Süt yoğurt ve peynir, tuz ayarlaması da yapıyorlar mı? Ayrıca diyet yaparken vitaminde kullanıyormusun ben hala Gyno kullanmaya devam ediyorum..
Bu arada diyete başladıktan sonra kaç kilo aldın anniş adayı.?
Canım 50 lik yüklemede şekerim 160 çıktı inşallah cumartesi 100lük yükleme için gitcem ama bu arada ben 29+3 günlüğüm ve bu zamana kadar 17 kilo aldım..Belki bu kilolarım yüzünden şeker çıktı ama iştahım çok fazlaydı ve kendimi durduramıyordum..Doktorumda kilom için hiç yorum yapmadı..Son gidişimde plesanta sıvısı biraz fazla dedi doktor..Onu da araştırdım şekerden olabiliyormuş ve açıkçası bu beni korkutuyor.
oo bizim kızlar (nisan anneleri ) büyümüşlerde bilgi dagıtıyorlar. a.s. ne güzel herşeyi paylaşmak yadımcı olmak . mayıs anneleri ALLAH sizinde yardımcınız olsun... :teytey:
Sevgili ozturyu az kalmış bebişine kavuşmana inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın..Benim merak ettiğim şeker testin nasıl çıktı ve kasılmaların başladımı ?? Çünkü son aylara doğru anne karnında doğum kasılmalarına benzer kasılmalar oluyormuş..Sen bunları hissedebiliyormusun??
Biz cok merakliydik galiba ozturyu gormemisiz heral :roflol::roflol:
annişşşşş süpersin bacuuuum ya:)
ya bende sürekli sizin sayfalarınızda gweziniyom itiraf ediyorum ön bilgi toplıuom
kıslar bugün öğlen kendimden geöçtimmmm yarım ekmekle bi sürrü kahvaltılık yedi
mideme oturdu çok fena((((((
oysaki kaç gündr azcık ekmek yiyodum kilo almiyim diyeeeeee
siz siz olun çok yemeyin çok beter ağrıyo
özturyu annişş sizdede oluyomu
bide kaburgama biniyo bu velettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?