E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
annis adayi sen kalbini ferah tut doktor kontrolundesin ne de olsa bilincsiz bisey yapmiyorsun ki sekerimm.
sembar dıyet mı yapıyorsun canımmmm
ayy ne guzel kılonu koruyorsun canımm
slm kızlar ben 32.haftadayım 56 ile başladım hamılelıge şimdi ise 63 ile olmuşum toplam 7 kilo almışım:)
Valla kizlar dun tartildim suan 27 haftadayim ve 9 kilo almisim.Nasil aldim anlamadim yani.Aburcubur yok cerez yok tatli yok ama yinede kilo aliyorum.Anlamadim gitti valla.Insallah bu hizla gitmem yoksa kotu olcak :çok üzgünüm:
tatli mi yiyorsun geceleri agir yememeye calis 30+3 haftaligim 11 kilo aldim sebebi gece yediklerim simdi aksam meyva yemeye basladim kilo artisim yavasladi.
Canim son yazdiklarimi okumadin galiba :)
Ben o haftaya kadar hizla kilo aldim ve sonra sekerim ortaya cikti haliyle diyete basladim.Hemde cok siki bir diyet.O yuzden 1 aydir diyetteyim ve bir kilo bile alamadim.Suan 32 haftalik hamileyim ve 9 kilo ile 10 kilo arasi gidip geliyorum.Doktorumun dedigine gore 3 yada 4 kilo daha alirmisim en fazla.Sukurki 13 kilo ile bitiricem gebeligi.Yoksa o hizla gitseydim 30 a kadar giderdi.Herseyde bir hayir vardir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?