D
duyalp
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
3 haftadır kilo almıyorum ama 18 kilo aldım toplam nasıl vericem bu kiloları çok korkuyorum
annişim gelmiş hoş geldin yahuuu
senin kıs ne alemde tekmeliyomu ??
3 haftadır kilo almıyorum ama 18 kilo aldım toplam nasıl vericem bu kiloları çok korkuyorum
Sagol bidenem ya evet hemde nasil tekmeliyo zilli
Hastayim bagirsaklarim mikrop kapmis sabahtan beri istifra ishla sanci oluyorum birde kizim dondukce vurdukca daha cok agrim oluyo delirecem valla yavvvsenağlama
sen nasilsin canim?
Kizlar 3 gundur cekmis oldugum bagirsak enfeksiyonu yuzunden 3 kilo verdim.Bebegim zaten zayifti yine besinsiz kaldi yavrum.Valla 3 kilo dogsun diye dua ediyorum artik.11 kilo almistim suan 9 kiloya dustu.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol sıvı al...Kizlar 3 gundur cekmis oldugum bagirsak enfeksiyonu yuzunden 3 kilo verdim.Bebegim zaten zayifti yine besinsiz kaldi yavrum.Valla 3 kilo dogsun diye dua ediyorum artik.11 kilo almistim suan 9 kiloya dustu.
Kizlar 3 gundur cekmis oldugum bagirsak enfeksiyonu yuzunden 3 kilo verdim.Bebegim zaten zayifti yine besinsiz kaldi yavrum.Valla 3 kilo dogsun diye dua ediyorum artik.11 kilo almistim suan 9 kiloya dustu.