- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
ya ben kendımı ıfade edemedım yada sızler anlamamak ıcın elınızden gelenı yapıosunuz sızın adetınız öle olabılır ama bızımkı böle bursalı bı arkadasımda benım fıkırlerımı dogruladı ama sanırım camur atmak kırletmek ısınıze geldıgı ıcın onu gormezden gelıyosunuz. bursanın adetı budur benım ıstedıgım bısı yok bızde olan budur ... umarım sonunda anlayabılmıssınızdır
Arkadaşım kusura bakma ama salak değiliz.. Beni Anlamıyosunuz diyorsun ama sende bizi anlamış değilsin.. Ben yorumumda cgdm16 gösrgüsüz kayınvalidesinden neler istemiş yüzsüz bilmem ne dedim mi? yada cgdm16 nın durumu kötü vs dedim mi? Yaptığım yorumu iyi oku.. Ayrıca sana neden çamur atmak olsun ki amacım onuda anlayamadım açıkçası?? Senin kayınvaliden sana ne almak isterse onu alır bu hiiç kimseyi alakadar etmez.. Ben sadece yorumumda normal bir nişan bohçasında bulunması gerekenler sıradan şeyler pijama ,iç çamasırı ,bir takım kıyafet, çanta, ayakkkabı ,makyaj seti, parfüm vs. gibi şeyler ama cgdm16 arkadaşımın yazdıkları yada kayınvalidesinin almak istedikleri bana abartı geldi dedim.. bu yani neden bu kadar büyüttün anlayamadım.. ayrıca bursa adeti bu demişsin benim anne tarafım bursalı ve anneme sordum bu saydıkların onada çok acaip geldi ortada böyle bir adet yok yani..Heryerde alınanlar normal sıradan şeyler.. Senin saydıkların yatak örtüsü , pike takımı , saç maşası , saç düzleştiricisi , 3 tane nevresim , şal , yelek , spor ayakkabı vs bunlar nişan bohçası değil GELİN ÇEYİZİ VE BİR AYRINTI DAHA DİKKATİMİ ÇEKTİ BU SAYDIKLARIMI BEN İSTEMİYORUM KAYINVALİDEM ALMAK İSTİYOR DEDİN AMA İLK YORUMUNDA EVDE LİSTEM VAR ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR DEMİŞSİN BU GAYET SENİN ALMAK İSTEDİKLERİNİ YAPTIĞIN BİR LİSTE OLMUYOR MU???