Nişan nişan alışverişi yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembemasal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
erkekler bu konulardan hiç anlamaz benim tavsiyem annenle yada kaynananla gitmen tabi ikisinin zevki birbirine uyuşmuyorsa zor olabilir senin için :37:
sen onların fikirlerini al ama kendi tercihlerine öncelik ver derim :62:

bizde yavaştan almayı düşünüyoruz aslında bazı yerlere baktım röptaşambır falan yazıyor ama bu tarz şeyler artık giyilmiyor sizce ne yapmalıyım yardım edin

bence gereksiz canım,ben daginin teneke kutuda pıjama takımı 1 atlet,1külot,1çorap olan setini almıştım

genel olarak konuya gelirsem;biz eşimle 2miz gittik,küçük büyük kimse gelmedii,sadece pıjama takımlarımızı aldık,bende sade bı pıjama takımı aldım kendıme gecelık gıymem dıye,ama saten guzel bişidii,eşime 1 pant gomlek bana bı etek ceket,ayakkabı bir tane,bu kadardı,bırer tanede ev terlıgı ıkımıze de

öyle makyaj malz,abartı takımlar,kıyafet ve olayına gırmedık bız,pişmanmıyım hayır gayet mantıklı oldu bence,onların bohçada havlu tulbent patık sabunluk vardı daha kullanmadım bıle,iyiki gidip kendımız aldık,ve abartmadık

canım bohçaydı bilmemneydi tabii ki onlara anneler de gelir..
ama işte nişan elbisen ayakkablıların ufak detalar vs. bence nişanlınla çıkman daha eğlenceli olur.. bohçayı vs. annelerle yaparsınız

Back