Nişan nişan alışverişi yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembemasal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben olsam mutlu olurdum.
her konuda büyüklerle alışverişe cıkmaktan hoşlanmam. zaten gerilimli,stresli bir durum bu alışveriş işi.. stresini onlara göstermeye ne gerek var ki.. tabi sen rahat ve sabırlı biriysen,gerilmezsin ama ben aldıgım elbisenin çok minik br tarafını beğenmeyeip kafaya takabılırım. o açıdan demiş..
hem kayınvalidenin yanında onu beğendim,bunu isterim diyemem ben..
o açıdan bence çok iyi bir durum.sorun olarak görmedim. ama herkesin yapısı farklı tabi..

biz nişanlımla ikimiz gittik ama kimsenin gönlü de kırılmadı ya da kızmadılar ve öyle güzel bir gün olduki anlatamam. istediğimiz gibi gezdik güle oynaya. istediğimizi beğendik. gönlümüze ve bütçemize göre. aileler olsaydı o kadar rahat olmayacaktık her anlamda. ve herkese tek tek fikir sormak vs zaman kaybı da olacaktı çünkü fazla zamanımız yoktu. ayrıca ikimizin zevki aynıydı nişanlımla ve zaten bildiğimizi alırdık başkaları olsa da.. sonrasında hemen ailelerimizin yanında gittik birlikte ve gösterdik aldıklarımızı. çok da beğendiler. ve kimsenin yüzünde en ufak memnuniyetsizlik yoktu gelmedikleri için.çünkü çok mutluydu herkes bugünleri gördükleri için. ama bunu yapabilmek için anlayışlı ailelere sahip olmak lazım. özellikle de anlayışlı ve sizi seven bir kayınvalideye...yerimseniben

Biz nişan alışverişi falan yapmadık...
Lazım olan herşeyin listesii anemle beraber yaptık Hem benim için alınacaklar hem de eşim için alınacakların listesi...
Nişandan 1 ay kadar önce bşladım araştırmaya... Pijamaları başka yerden gömleği başka yerden benim kıyafetimi başka yerden kozmetiklerin bi kısmını parfüeriden bir kısmını marketten traş makinesini de internetten aldım....
bana aldıklarımın parasını eşim verdi... ona aldıklarımı da ben verdim....
Eşim (o zaman ki nişanlım)bile yoktu yanımda...

Valla benimde nişanım olacak şu alışveriş işini ne yapsak diye düşünüyorum..Sadece nişanlımla ben olayım diyorum diğer taraftan tek çocuk anneside haklı olarak gelmek ister..Benim annem olmadığı için halam ya da teyzemle giderim..
Genel anlamda ben birilerini birşey aldırmaya çekinirim bu aşkımda olsa..
Nişan alışverişinde rahat olamazsam diye korkuyommm:çok üzgünüm:

ya bizde görümcem, eltim ve annem gitmiştik. annem gelmese sonra laf ederdi biliyorum. :) görümcemde gelmezse laf ederdi. hepsi geldiler ve gereksiz bir sürü şey aldık. şimdiki aklım olsa almazdım. kesinlikle gitmeden önce liste yapılmalı ve gereksiz şeyler çıkarılmalı. hele o ayna takımını nasıl aldım ben ya :))

canım benim nişan alışverişimde nişanlım ben annesi ve annem vardı onlar ne aldılarsa aldılar bana şunu bunu alın demedik kendileri ne istıyorlarsa aldılar sende yanında teyzeni al anne yarısıdır teyze unutma çok rahat ol sanaa erkek tarafı bişe sorarsada siz nasıl uygun görüyosanız dee asil davran rahat ol

kullanmıycagın bişeyi alma gözün bişeyde kalsa bile bunuda alın deme zaten onlar senin bakişlarından duruşlarından anlarlar eger karşı tarafta asil davranıp bişeyden kaçınmazlarsa

kullanmıycagın bişeyi alma gözün bişeyde kalsa bile bunuda alın deme zaten onlar senin bakişlarından duruşlarından anlarlar eger karşı tarafta asil davranıp bişeyden kaçınmazlarsa

Haklı söylüyorsun canım onlar almaları gerektiklerini bilirler ben küçükleri olarak bunu hatırlatamam..Alında diyemem..Hep asil olurummsengözlerimebaksanab..

ben aldım parayı kendim gittim ablamla beğendiklerimi aldım.çok kişiyle gidince olmazz

bende bayramdan sonra nişn alışverişine çıkcam bakalım neler alcaz sizce neler aldırayım

bizde yavaştan almayı düşünüyoruz aslında bazı yerlere baktım röptaşambır falan yazıyor ama bu tarz şeyler artık giyilmiyor sizce ne yapmalıyım yardım edin

röfteşambır erkek saten pijama takımı oluyo cnm

Bende o ne diyordum kıs esracım..Aydınlattığın için çok tşk ederimsengözlerimebaksanab
Sen aldın mı enişteye..Bisimki alma ben giymem diyor bende diyomki onun yerine 2 takım eşofman takımı alayım:1closedeyes:

bende sözlüyüm..nisanda nişanım olacak Allah tamamına erdirirse..benim kayınvalidemler memlekette..burada eltimler var..kimsenin karışmasını istemiyorum..bende sözlümle dışarı çıktığımda geçen hafta kozmetik kısmını tamamladım..nişan elbisemi de aldım...aldıktan sonrada söylersin ailene dedim:))şimdi kalan kısmına da kimseyi karıştırtmak istemiyorum..ne eksiğim var bilmiyorum ama??

:) iyi yapmissin, nisan öncesi strese gerek yok dimi

bende de olmasa keşke nişan öncesi strese gerek kalmasa mesela ama oluıyor işte bizimkılerden daha ses soluk cıkmıyor sankı sanırsınkı nişana mısafir gelıcekler ! Biz kartları bıle bastırdık ! Deli edıyor bunlar beni

Merhaba canim, bence en uygunu annengile ne alinacagini sorup sozlunle birlikte gidip almak. En azindan hic kimse bisey diyemez. Benim dusuncem boyle, ben Hollandadan katiliyorum ve cogu kizlar boyle yapiyor burda ve en mantiklisida bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…