P
pembemasal
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pembemasal
-
arkadaslar ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş :)
ben sözlüyüm ve yakın zmanda nişanım olcak inş ama şöyle bir sorunum var kayınvalidem nişan alışverişi için gerekli parayı nişanlıma verıcek
biz ikimiz cıkıcaz alışverişe.
sizce kayınvalidem ve annemle gitmem daha doğru değilmi?
eğer ben herkesin karışmasına sinir olurum diyosan bi liste çıkar evde ailenle o listedekileri kendi zevkine göre al
yok ama ben annemin zevkine güvenirim sorun çıkmaz dersen annenle git
çok kalabalık gitmeyin bunaltıcı oluyor ve yok yerden sıkıntı oluyor
3 kişi demek 3 ayrı fikir demek farklı fikirler kararsızlığı doğurabilir..
ne güzel bi kaynanaymış bu ,
hiç karışmadan kendi zevkinize göre alın diyor opuyorumnanaktan
valla bende onu düşünüodum yılbaşına doğruu ben de nişnalanıcamm
aşkım tek çocuk olduğu için annesini bu alışverişten mahrum edeceğimi sanmıorumm
herkesin gönlü oılsun taraftarayımm
anneler bide biz totalde 4 kişiyiz yeter zaten
arkadaslar ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş :)
ben sözlüyüm ve yakın zmanda nişanım olcak inş ama şöyle bir sorunum var kayınvalidem nişan alışverişi için gerekli parayı nişanlıma verıcek
biz ikimiz cıkıcaz alışverişe.
sizce kayınvalidem ve annemle gitmem daha doğru değilmi?
şimdi o adetler kalkıyor canım bizim zamanımız değil o adet yöreli zamankız annesi nişan alışverişine gitmez bizim adetimize göre
bnm nişan alışverişime k.validem bi akrabaları görümcem ,kendi ablam nişanlım ve ben gittik
ama saolsunlar hiç bişeye karışmadılar
ne alıncaksa alındı
hiç kafan karışmasın canım kardeşim sen annenle ve k.validenle git canımarkadaşlar bende kararsız kaldım valla daha 1 kaç ay var nişana ama
şimdiden kayınvalidem böle bi laf attı ortaya bakalım ilerlyen zamanda nolur bilmem
ama annelerle gitmek en doğrusu gbi gelio bana yorumlarınız için teşekkürleropuyorumnanaktan
yok annesiyle önceden gitmesinönceden annenle git neyi nerden alacağına karar ver. sonra sözlünle beraber çıkar alırsınız.
biz öyle yaptık. annemle gezdik gördük baktık pazarlık yaptık. ertesi gün sözlümle beraber çıktık aldık alacağımızı. buna rağmen 8 saat dolandık. ne annen ne de kayınvaliden gelsin bence. hem kafanı karıştırırlar, hem kayınvalidenle zevkin uymayabilir. ayrıca sözlünle bu alışverişi yapmak çok daha zevkli ve eğlenceli benden söylemesi sengözlerimebaksanab
yok annesiyle önceden gitmesin
sonra ileride yüze carpmamaları için her iki anne ile gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?