• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan aksesuarı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
$536316_415798791786114_335070493192278_1246999_1247894766_n.jpg

kızlar nişanımda böyle bir yıldızlı toka takmak istiyorum ama nerden bulurum bılmıyorum nişanlıgımı dıktırdıgım yer de ya da mahmutpaşa da falan bulabılırmıyım

hayırlı nişan olsun Allah tamanına erdirsin inş. :nazar:
canım bu tarz tokaları bujiterilerde bulabilirsin nişan elbiseni diktirdiğin yere sordun mu onlarda temin edebilirler hatta elbisenin kumaşından yatırıyorlar. :nazar:

hayırlı nişan olsun Allah tamanına erdirsin inş. :nazar:
canım bu tarz tokaları bujiterilerde bulabilirsin nişan elbiseni diktirdiğin yere sordun mu onlarda temin edebilirler hatta elbisenin kumaşından yatırıyorlar. :nazar:

tşk ederim sağolun provaya gıttıgımde sorarım olmazsa bujiterilerı de bakacagım

bence nişanlıkla çok iyici duruyor o hadise :s çok şık topuzlar yapıp illa bir yere sokuşturuyorlar çiçeği de :s
taç çok daha şık bence ama küçük narin ve düz bir taç, yan taçlar değil yani.. onlar daha düğüne uygun

$En-Yeni-Gelin-Tacı-ve-Toka-Modelleri2.jpg

şöyle bir taç hem açık dalgalı bir saçla kullanılabilir hem de topuzla. pembe kır çiçeği tarzı bir tacından çok şık duracağını düşünüyorum.... :21:

bence nişanlıkla çok iyici duruyor o hadise :s çok şık topuzlar yapıp illa bir yere sokuşturuyorlar çiçeği de :s
taç çok daha şık bence ama küçük narin ve düz bir taç, yan taçlar değil yani.. onlar daha düğüne uygun

Eki Görüntüle 443080

şöyle bir taç hem açık dalgalı bir saçla kullanılabilir hem de topuzla. pembe kır çiçeği tarzı bir tacından çok şık duracağını düşünüyorum.... :21:

Bu tacın aynısını aldım dün bijuteriden :) nişan için böyle bi saç modeli düşünüyorum 27.5 tl fiyatı

Back