- 28 Ağustos 2023
- 1.079
- 273
- 43
İnsallah guzel artarak katlanır canım kafana sakın takma bak olumsuz etkilenirDayanamadım ya 0.200 çıktı istemsizce olumsuzluğa kapıldım ama belirtiler ve sancılar devam ediyor
İnşallahİnsallah guzel artarak katlanır canım kafana sakın takma bak olumsuz etkilenir
Bende bekliyorum dun oldum tramsfer 3. Gün embriyosu hic takmıyorum dua ediyorum karnimi okşuyorum bana tutunur diye kasiklarimda kasılmalar var igne yerlerim ağrıyor sabah akşam igne fitil derken psikolojik olarak etkileniyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi bile farklı duyguİnşallah
Cumartesi günü belli olacak testte yapmadım heyecanlıyımÇift transferinizde ikisi de tuttu mu
BEn de gelmek isterim 8 nisan transfer olduMerhaba kızlar tablo yaptım nisan transfer olanlarla ilgili gelmek isteyen olursa beklerim
Hadi bakalım güzel haber alırsınız inşallah8 nisansa ben de 2. Transferimi yaptım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu.
Hadi bakalım güzel haber alırsınız inşallah
Fitil kullanıyormusunBende bekliyorum dun oldum tramsfer 3. Gün embriyosu hic takmıyorum dua ediyorum karnimi okşuyorum bana tutunur diye kasiklarimda kasılmalar var igne yerlerim ağrıyor sabah akşam igne fitil derken psikolojik olarak etkileniyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi bile farklı duygu
Evet sabah 1 akşam 2 tane opu günüde kullanmaya başladımFitil kullanıyormusun
Merhabalar ne durumdasınız acaba ben de 2 Nisan da transfer oldumMerhaba. 2 Nisan da 5.gün embriyosu transferi oldum daha önceki transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Bugün transferle beraber 4.günüm neler hissetmiştiniz ?
Ay hadi inşallah tutar benim de tutar mı merak ediyorumCumartesi günü belli olacak testte yapmadım heyecanlıyım
Ay hadi inşallah tutar benim de tutar mı merak ediyorumCumartesi günü belli olacak testte yapmadım heyecanlıyım
İyi bklmCumartesi günü belli olacak testte yapmadım heyecanlıyım
Ben sizle konuştuktan sonra yine erken gebelik yaptım tam silik değil çift çizgi çıktı kızlar 5. Gün yaptığımda hiçbirşey yoktuBanada 5 gun embriosu koydular. Ankara bahcecide. Hayirlisi olsun bakalim. Gelib gelib bakcam sende nasil oldu diye. Bende heralde yarinda idrar testi yaparim. Cumada normal kan testi
Uyku hali var ara ara karın kasık bel ağrısı siz ne durumdasınız acabaMerhabalar ne durumdasınız acaba ben de 2 Nisan da transfer oldum
İnşallah vardır kan vermiş miydinizBen sizle konuştuktan sonra yine erken gebelik yaptım tam silik değil çift çizgi çıktı kızlar 5. Gün yaptığımda hiçbirşey yoktu
Evet 5. Günde vermiştim 0.200 düİnşallah vardır kan vermiş miydiniz
pek birşey yok bende de dün lekelenme oldu İnşallah tutunma lekelenmesidir diyorum karnıma da hafif ağrı giriyor o kadar test gününüz ne zamanUyku hali var ara ara karın kasık bel ağrısı siz ne durumdasınız acaba
Dün silik çizgiy görmüştüm gece sabah kan verdim tekrar 0.200Uyku hali var ara ara karın kasık bel ağrısı siz ne durumdasınız acaba
Erken gebelik testlerini Allah kahretsin yani benim kaç kere kıpkırmızı çıktı bir hevesle gidip kan verdim negatif negatif çok can sıkıcıDün silik çizgiy görmüştüm gece sabah kan verdim tekrar 0.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?