Tüp Bebek Merkezleri Nisan 2025 Transfer Olanlar

Erken gebelik testlerini Allah kahretsin yani benim kaç kere kıpkırmızı çıktı bir hevesle gidip kan verdim negatif negatif çok can sıkıcı
bu testim negatifti düşünün

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-10-11-09-29-233_com.whatsapp.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba ben 3 nişanda 5. Gün embriyo transferi oldum 5. Günümde dayanamayıp erken gebelik yaptım çizgi filan çıkmadı sonra kan verdim aynı gün 0.200 çıktı 7. Günüm yani bugün erken gebelik testi yaptım üst üste 4 tame hepsi pozitif çıktı kan verdim 0.200 yine çok umutlarım kırıldı daha yükselme olmaz diyorlar

9.-10. günde pozitif gören insanlar var burda arkadaşım inşallah sende görürsün

Merhaba bendr 1 nisan da bursa bahcecide 5.gun embriyo tramsferi oldum transferin bugun erken gebelik yaptim cift cizgi cikti 8. Gun yapmisti 2. Cizgi cok silikti bugun ku koyudu bariz belliydi ogleden somrada kahverengi bi akinti geldi telas yaptim progestan 50 mg igne vuralim dedi doktor herturlu ihtimale karsi kan vermedim 14 nisan kan vericem nasipse yani testler de cikiyor 5.gün embriyosu morel bozmayin beta bastan az cikiyomus sonra yulselio doye okudum hemen umitsizlige kapilmayin

Bende bursa bahçecideyim 7 Nisan'da transferim oldu

Banada 5 gun embriosu koydular. Ankara bahcecide. Hayirlisi olsun bakalim. Gelib gelib bakcam sende nasil oldu diye. Bende heralde yarinda idrar testi yaparim. Cumada normal kan testi
Merhaba test yaptırdınız mı? Ben de 8 nisanda transfer yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş embriyo.. bugn belim ağırdı biraz

Sizin kaçıncı gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…