bu testim negatifti düşününErken gebelik testlerini Allah kahretsin yani benim kaç kere kıpkırmızı çıktı bir hevesle gidip kan verdim negatif negatif çok can sıkıcı
Kuruma çızgısı ola bılrımı?bu testim negatifti düşünün
Nerde bu tabloBEn de gelmek isterim 8 nisan transfer oldu
Yok 15 dk sonra çıkan sonuç buKuruma çızgısı ola bılrımı?
Tutmadımı sizceErken gebelik testlerini Allah kahretsin yani benim kaç kere kıpkırmızı çıktı bir hevesle gidip kan verdim negatif negatif çok can sıkıcı
Kendimi ultrasyonlada baktırdım rahim duvarı kalınlığımın hayla 18 mm olduğunu söyledilerTutmadımı sizce
Hmmm garip bende kimysl oldu kanda 21 ıdı o zaman bıle bundan solgun çıkmışfıYok 15 dk sonra çıkan sonuç bu
Kaç olmalıkı onu bılmıyorumKendimi ultrasyonlada baktırdım rahim duvarı kalınlığımın hayla 18 mm olduğunu söylediler
Merhaba ben 3 nişanda 5. Gün embriyo transferi oldum 5. Günümde dayanamayıp erken gebelik yaptım çizgi filan çıkmadı sonra kan verdim aynı gün 0.200 çıktı 7. Günüm yani bugün erken gebelik testi yaptım üst üste 4 tame hepsi pozitif çıktı kan verdim 0.200 yine çok umutlarım kırıldı daha yükselme olmaz diyorlarBende 2 kez çatlatma 1 aşılama yaptırmıştım ilk çatlatmam kimyasal gebelik aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yaptım onda da 1 olumsuz transferim oldu şimdi 2.transferimin sonucunu bekliyorum doktor sizi daha iyi yönlendirir diye düşünüyorum
Tutar tutar biz pozitif olalım hemen olucak inanalımAy hadi inşallah tutar benim de tutar mı merak ediyorum
9.-10. günde pozitif gören insanlar var burda arkadaşım inşallah sende görürsünMerhaba ben 3 nişanda 5. Gün embriyo transferi oldum 5. Günümde dayanamayıp erken gebelik yaptım çizgi filan çıkmadı sonra kan verdim aynı gün 0.200 çıktı 7. Günüm yani bugün erken gebelik testi yaptım üst üste 4 tame hepsi pozitif çıktı kan verdim 0.200 yine çok umutlarım kırıldı daha yükselme olmaz diyorlar
Hahahbende aynıyım vallaSizinde hayırlı olsun umarım hepimizin pozitif sonuçlanır. Açıkçası çok bir şey hissetmiyorum biraz kasık ağrısı.. ve çok aşırı gerginlik sinir ve duygusallık her şeye gereksiz sinirli tepkiler veriyorum
Tutar tutar biz pozitif olalım hemen olucak inanalım
Bende bursa bahçecideyim 7 Nisan'da transferim olduMerhaba bendr 1 nisan da bursa bahcecide 5.gun embriyo tramsferi oldum transferin bugun erken gebelik yaptim cift cizgi cikti 8. Gun yapmisti 2. Cizgi cok silikti bugun ku koyudu bariz belliydi ogleden somrada kahverengi bi akinti geldi telas yaptim progestan 50 mg igne vuralim dedi doktor herturlu ihtimale karsi kan vermedim 14 nisan kan vericem nasipse yani testler de cikiyor 5.gün embriyosu morel bozmayin beta bastan az cikiyomus sonra yulselio doye okudum hemen umitsizlige kapilmayin
Pazartesi günüpek birşey yok bende de dün lekelenme oldu İnşallah tutunma lekelenmesidir diyorum karnıma da hafif ağrı giriyor o kadar test gününüz ne zaman
az kalmışşşş inşallah tutunmuştur bebişinizPazartesi günü
Merhaba test yaptırdınız mı? Ben de 8 nisanda transfer yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş embriyo.. bugn belim ağırdı birazBanada 5 gun embriosu koydular. Ankara bahcecide. Hayirlisi olsun bakalim. Gelib gelib bakcam sende nasil oldu diye. Bende heralde yarinda idrar testi yaparim. Cumada normal kan testi
Sizin kaçıncı gün?Bende bekliyorum dun oldum tramsfer 3. Gün embriyosu hic takmıyorum dua ediyorum karnimi okşuyorum bana tutunur diye kasiklarimda kasılmalar var igne yerlerim ağrıyor sabah akşam igne fitil derken psikolojik olarak etkileniyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin simdi bile farklı duygu
Sizin belli olmuştur 2 nisanda transfer olduysa.. test yaptınız mı?Merhabalar ne durumdasınız acaba ben de 2 Nisan da transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?