- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
Beta 8.18Tam vakti o tarz kanamayı görmek için adet yoğunluğun artsa bile adetten hemen sonra test yapmanı tavsiye ederim benim adet donemindeyken bile beta degerime bakıyorlar gebelik ihtimaline karşı.. 2 arkadaşımda 4 ay boyunca adet gördü gebe olduğunu anlamadılar
bilgi için çok teşekkürler fazla beklemeyi düşünmüyorum zaten doktoruma güveniyorum zaten tek taraflı ve zaten 1 ,5 yıl bekledim beklemicemBirde beklemek istersen bir kaç ay bekle ama çok fazla bekleme canım benim 2020 yılında baktırdığımda amh değerim 3.64 çıkmıştı kistim tek taraflıydı amh değerimd güvenip beklemiştim 1 yılda 1.51 e düşmüştü kendiliğinden çikolata kistinden dolayı.
Rica ederim ne demek.bilgi için çok teşekkürler fazla beklemeyi düşünmüyorum zaten doktoruma güveniyorum zaten tek taraflı ve zaten 1 ,5 yıl bekledim beklemicem
inş işe yarar hem gebelikte hemde ağrılardan kurtulmak için çok şiddetli ağrılarım var
birde ameliyat için ne kadar ödediniz acaba bizden 16.000 tl istedilerdeMerhaba canım benim 2 taraflı vardı 2 yıldır hamile kalamıyordum birde daha önce bir ameliyatım da olduğu için 2. Ameliyat çok riskliydi ama değerlerim yüksek çıkıp kistte büyünfe Kasım ayında laparoskopik ameliyat oldum üstelik amh değerim 1.51 di doktor ameliyat için iyi demişti. Ama doktorunun mutlaka çok çok iyi olması lazım benim doktorum çok iyi olduğu için kabul ettim çünkü daha fazla zarar görme ihtimalin de var.
Eeee 5 'in üstü gebelik değil mi :)Beta 8.18
Attığını vuramicak kadarEşinin degerleri ne kadar düşük
EVETTTTTTT tebriklerrrrrDeğerim böyle çıktı kan hamileyim dimiEki Görüntüle 3036412
Tşk ederimEVETTTTTTT tebriklerrrrr
Çok fazla değil mi ya. Ben doçent jinekoloji onkoloji doktorunda ameliyat olmuşum üniversite hastanesinde mersinde bu alanda ki en iyi doktorlardan biri o olduğu için ona gittim 2700 tl tutmuştubirde ameliyat için ne kadar ödediniz acaba bizden 16.000 tl istedilerde
Evet gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallahDeğerim böyle çıktı kan hamileyim dimiEki Görüntüle 3036412
doktor özel ya ondan herhalde üniversite hastanesinde nasıl ameliyat kararı aldırabilirim ki napsam geç kalmak istemiyorumÇok fazla değil mi ya. Ben doçent jinekoloji onkoloji doktorunda ameliyat olmuşum üniversite hastanesinde mersinde bu alanda ki en iyi doktorlardan biri o olduğu için ona gittim 2700 tl tutmuştu
Ben de mutfak dolaplarımı boyuyorumMutfak bı batmış kiancak yeni bitti isim yarında odalar var
Bi muayeneye gidin isterseniz onlar yönlendirir diye düşünüyorum çünkü benim CA değerlerim çok yüksek çıkıyordu diğer görüştüğüm doktorlar üniversiteye yönlendirdidoktor özel ya ondan herhalde üniversite hastanesinde nasıl ameliyat kararı aldırabilirim ki napsam geç kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?