Tabi haklisiniz aşılamanın kaçıncı gununde
Aşilamanin 10 günü ignenin 11 gunuTabi haklisiniz aşılamanın kaçıncı gunundesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi haklisiniz aşılamanın kaçıncı gununde
Aşilamanin 10 günü ignenin 11 gunuTabi haklisiniz aşılamanın kaçıncı gunundesiniz
Ne güzel bayağı ilerlemiş bakalım inşallah pozitifleri görürüzAşilamanin 10 günü ignenin 11 gunu
İnşallah canim inşallahNe güzel bayağı ilerlemiş bakalım inşallah pozitifleri görürüz
teşekkür ederim cevabınız için umarım pozitif sonuçlar görürüz hepimizYaparken az bi ağrı oluyor. Sonra sında 2-3gun süren ağrılar oluyor bende baya şiddetli oldu ama bünyeden bünyeye degisiyordur belki. Inşallah genişlerimiz bizimle olur inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alır ve güzel bir şekilde ilerleriz rabbim dualarımızı kabul etsin
çok teşekkür ederim cevabınız için ya bende sizin gibiyim kan verirken bile bayılacak gibi oluyorum çok korkak yapım var :) yorumları okuyorum kimi çok acıyor diyor kimi acımıyor diyor bayılacak gibi oluyorum bazen rahim filminde de böle korkarak gitmiştim ağlaya ağlaya ama korktuğum gibi olmadı umarım aşılamayı da kolaylıkla atlatırım. umarım hepimiz pozitif sonuçlar görürüz.Yok olmuyor hic korkma şu dünyada benden daha korkak birisi yoktur kan aldirirken hastaneyi inletirim ama asilamada hiç acımıyor normal muayene gibi düşün rahim ağzına aparat takiyor sadece rahmin icine tam girmesi icin ileri ittiriyor sinek ısırığı gibi bisey hissedeceksin dedi doktor 2 saniye hissettim bitti dedi
Bende de pco var canm yumurtalarım ilaçsız çatlamıyor ama kötü düşünme inş güzel haberler alırızBende 28 yasindayim 2 yil 8aylik evliyim. Ilk baştan beri çocuk istiyoruz ama olmadı hiç seker hastasiyim ve pco luyum benimde ilk aşılamam oldu. Esimin sperm değerlerinde de sknti var
Amij insallahBende de pco var canm yumurtalarım ilaçsız çatlamıyor ama kötü düşünme inş güzel haberler alırız
Rahim filmini canli canlı yaptirdiysan bence korkagim deme aşılama onun yuzde biri bile değil bana guven 2 saniye bir aci olacak oda gözünü sık aç gececek o derece inşallah olumlu sonuçlar alirizçok teşekkür ederim cevabınız için ya bende sizin gibiyim kan verirken bile bayılacak gibi oluyorum çok korkak yapım var :) yorumları okuyorum kimi çok acıyor diyor kimi acımıyor diyor bayılacak gibi oluyorum bazen rahim filminde de böle korkarak gitmiştim ağlaya ağlaya ama korktuğum gibi olmadı umarım aşılamayı da kolaylıkla atlatırım. umarım hepimiz pozitif sonuçlar görürüz.
Canlı canlı derken hiç korkacak bişe yokmuş aslında rahim filminde belki cihazla da alakalı olabilir yeni çıkan c kollu mu deniyordu tam hatırlamıyorum ama acı hissetmedim çekilirken hafif baskı oldu sadece. sana güveniyorum desteğin için teşekkürlerRahim filmini canli canlı yaptirdiysan bence korkagim deme aşılama onun yuzde biri bile değil bana guven 2 saniye bir aci olacak oda gözünü sık aç gececek o derece inşallah olumlu sonuçlar aliriz
Ben bayiltarak oldum...anestezi alarakCanlı canlı derken hiç korkacak bişe yokmuş aslında rahim filminde belki cihazla da alakalı olabilir yeni çıkan c kollu mu deniyordu tam hatırlamıyorum ama acı hissetmedim çekilirken hafif baskı oldu sadece. sana güveniyorum desteğin için teşekkürler
acısız olarak adlandırılan yeni cihazlarla mı çektirdiniz peki ?Ben bayiltarak oldum...anestezi alarak
Hic bilmiyorum sormadim canim anestezi olsun dedim sadeceacısız olarak adlandırılan yeni cihazlarla mı çektirdiniz peki ?
anladım neyse olmuş bitmiş zaten :)Hic bilmiyorum sormadim canim anestezi olsun dedim sadece
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Hayırlı . Sağlıklı evlatlar nasip etsinAllah yolunu acik etsin inşallah canim en kotusude sorun olmayipta hamile kalamamak bende aşılama yaptirdim ama hic umudum yok
Amin canm herhangi bir belirti ağrı bi şeyin var mı ben de 6 nisan da aşılama oldum regli tarihim 23 nisan o zamana kadar test yapmayacağımMerhaba arkadaşlar bende 8 Nisan da aşılama oldum 22 Nisan kan vereceğim cok heyecanlıyım hepimizin kucağını Rabbım doldursun bu heveslerini bu dualarımızı kabul eylesin biz çareler ararken o da bizlere şifalar versin hayırlı iftarlar