Amin canm inş hepimiz hayırlı haberler alırız bu ayBende aynı durumdayım . Bizde de bir sıkıntı yok 1 kere düşük yaptım ondan sonra hamile kalmadım. 1.5 yıllık evliyiz bende 19 Nisan'da kontrole gidicem bakalım sonra aşılama yapılacak rabbim isteyen herkese su Ramazan ayı hürmetine nasip etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Nisan 2021 Aşılama
- Konu Sahibi emos89
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sen de var mı belirti vb bişii canmAllah yolunu acik etsin inşallah canim en kotusude sorun olmayipta hamile kalamamak bende aşılama yaptirdim ama hic umudum yok
Bir saat once karnim ağrımaya başladı aymi adet olacakmis gibi agri gurulduyor sanki adetim sökülmeye çalışıyor gibiSen de var mı belirti vb bişii canm
Şu an kaçıncı gündesin canm adet gününün 1. Gününden itibaren saydığındaBir saat once karnim ağrımaya başladı aymi adet olacakmis gibi agri gurulduyor sanki adetim sökülmeye çalışıyor gibi
Şu an kaçıncı gündesin canm adet gününün 1. Gününden itibaren saydığı
Şu an kaçıncı gündesin canm adet gününün 1. Gününden itibaren saydığında
Adetin 24 günü,asilamanin 8 günü canımŞu an kaçıncı gündesin canm adet gününün 1. Gününden itibaren saydığında
Kaç günde bi regli oluyorsun canm ben 31-32 gün de senin doktorun aşılamadan sonra kaç günü değerlendirmeni söyledi acabaAdetin 24 günü,asilamanin 8 günü canım
Kuzum ben 28 gunde bir oluyorum... aşılamadan sonra gun vermedi iliski onerdi sonraki iki gun oldu sadeceKaç günde bi regli oluyorsun canm ben 31-32 gün de senin doktorun aşılamadan sonra kaç günü değerlendirmeni söyledi acaba
Bana da 3 gün önerdi canm bi de senin yumurtan kaç mm di benim 20 ken çatlatma iğnesi oldum 2 tane de 12 ve 11 mm yumurtalarım vardıKuzum ben 28 gunde bir oluyorum... aşılamadan sonra gun vermedi iliski onerdi sonraki iki gun oldu sadece
Kuzum asilama olacağım gün muayene etmedi beni o yuzden tam bilmiyorum benim 4 tane vardi sanirim 2 si 12 mm falandı catlatma ignesinden once digerleride 17-18 idi gunde 2 mm buyuyor dedi bana demekki 20 de catlatti benimkilerideBana da 3 gün önerdi canm bi de senin yumurtan kaç mm di benim 20 ken çatlatma iğnesi oldum 2 tane de 12 ve 11 mm yumurtalarım vardı
Canm benim hep tek çizgi çıktı hiç bilmiyorum ama inş bu ay ilk hayırlı haber ilk senden gelirKizlar çatlatma ignesinin 10 günü sabah idrariyla yaptım inşallah cizgim gitmez boyle olup sonuc alan oldumuki yoksa ben yine kendimimi kandiriyorum
Allahim inşallah kuzum inşallahCanm benim hep tek çizgi çıktı hiç bilmiyorum ama inş bu ay ilk hayırlı haber ilk senden gelir
Merhaba kızlar Nisan’ın birinde aşılama oldum bugün 13. günüm doktor 16’sı için BT istedi Ben dayanamadım bugünden test yaptım çünkü gösterimdeki hassasiyet ve şişkinlik çok fazlaydı. Dediğim gibi bugün 13. günüm
Erken gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde çıktı ama lütfen yorumlarınızı ihtiyacım var belki bana Umut olursunuz
Erken gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde çıktı ama lütfen yorumlarınızı ihtiyacım var belki bana Umut olursunuz
Eklentiler
Çok
canım hiç erken gebelik testi yaptırmadım ama doğru çıkması daha yüksek diye biliyorum onun ama emin olmak için kan ver ve inş pozitiftirMerhaba kızlar Nisan’ın birinde aşılama oldum bugün 13. günüm doktor 16’sı için BT istedi Ben dayanamadım bugünden test yaptım çünkü gösterimdeki hassasiyet ve şişkinlik çok fazlaydı. Dediğim gibi bugün 13. günüm
İnşallah canım 16’sına bekliyorum kan vermek için işte Öyle bir acele ettim üç gün önceden test yaptım sen de görebildin mi hayalet çizgiyi peki attım testeÇok
canım hiç erken gebelik testi yaptırmadım ama doğru çıkması daha yüksek diye biliyorum onun ama emin olmak için kan ver ve inş pozitiftir
Evet gördüm canm ya ben testlerde artık o kadar tek çizgi gördüm ki test yapmıyorum günüm gelene kadar ama senin 16 sı yarın bişi kalmamış inş güzel haberlerini verirsin yarınİnşallah canım 16’sına bekliyorum kan vermek için işte Öyle bir acele ettim üç gün önceden test yaptım sen de görebildin mi hayalet çizgiyi peki attım teste
Canm ben 6 nisan da aşılama yaptırdım ilk 2 gün çok ağrım oldu benim şu an progesteron kullanıyorum doktor verdi şu an iyiyim inş hayırlı haberler alırız benim regli tarihim de 23 nisan o zamana kadar test yapmıcam3 günüm var daha 16. Ya umutsuzda olmak istemiyorum bakalım sonuç ne çıkarsa paylasıcam. Canım sen aşılma yaptırdın mı senin durum nedir. İnş kucağımız boş kalmasın.