- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
Merhabalar kızlar bende bu ay aşılama yapacağım inşallah adetimi bekliyorum pcos var bende bir kere kimyasal gebelik geçirdim geçen ay rahim filmi çekildi rahmin gayet iyi tüplerin açık dedi doktor . Ama tutmayacak diye korkuyorum acaba tüp bebek mi yaptırsam diye düşünüyorum direkt olarak . Doktorum yaşın daha çok genç dedi 23 yaşındayım . Birbucuk yıllık evliyim sizden fikirlerinizi bekliyorum aşılama yapanlar sonuçlarınız nedir merak ettim inşallah hayırlısı olmuşturmerhaba ben de dün aşılama oldum gonla f 150 kullandım sağd a3 tane yumurtam oldu aşılamam da çok rahat geçti hissetmedim bile ilkinde rahim ağzın kapalı demişti dr o yüzden zor olmuştu bakalım kısmet artık allah hepimize nasip etsin inş.
Kaç yıllık evlisin canım o ilaçlardan dolayı Kaşık ağrısı oluyor inşallah tutmuşturKızlar ben 11. Gundeyim sadece adet olucakmış gibi belim ağrıyo bide arada bi sol kasıkta batma oluyo zaten sol yumurtam gelişmişti acaba tuttu mu kendimi çok dinlemek ıstemiyorum ama yinede elimde değil
Kaç yıllık evlisin canım o ilaçlardan dolayı Kaşık ağrısı oluyor inşallah tutmuştur
Bencede yasin çok genç ve yeni evli sayilirsin asilama deneyebilirsin bence.Merhabalar kızlar bende bu ay aşılama yapacağım inşallah adetimi bekliyorum pcos var bende bir kere kimyasal gebelik geçirdim geçen ay rahim filmi çekildi rahmin gayet iyi tüplerin açık dedi doktor . Ama tutmayacak diye korkuyorum acaba tüp bebek mi yaptırsam diye düşünüyorum direkt olarak . Doktorum yaşın daha çok genç dedi 23 yaşındayım . Birbucuk yıllık evliyim sizden fikirlerinizi bekliyorum aşılama yapanlar sonuçlarınız nedir merak ettim inşallah hayırlısı olmuştur
Aynı gün asilama olmuşuz bende de pcos var şu an herhangi bir ağrı sizi yok hakkımızda hayırlısı olsun.Meraba kızlar bende nisan 20 de ilk aşılamami oldum sağ tüpüm tıkalı iki tane yumurtam gelişti ama güzel olan sagdakiydi ondan pek umudum yok nedense soldaki 16 mm sağdaki 21 mm di aşılama yapılırken biraz canım yandı rahim ağzı dardı ve pco var bende üç yıllık evliyim bir dusugum oldu yüce rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasın çok zor
Aynen bende de yok canım millet agrım sizim var diyor diyom acaba bende mi ters tepti hiç ağrı sızı yok sadece progestan kullanıyorum diye akintim var senin kaç yumurtan gelişti canım bide hangi iğneleri kullandınAynı gün asilama olmuşuz bende de pcos var şu an herhangi bir ağrı sizi yok hakkımızda hayırlısı olsun.
Benim 3 tane falan yumurta oldu ama küçükler de vardı gonal f kullandım ben şu an bende progestan kullanıyorumAynen bende de yok canım millet agrım sizim var diyor diyom acaba bende mi ters tepti hiç ağrı sızı yok sadece progestan kullanıyorum diye akintim var senin kaç yumurtan gelişti canım bide hangi iğneleri kullandın
Bende menogon kullandim inşallah faydası olur ya klomen kullandım bende hiç etki etmedi ilk defa iğne kullandım gelsin artık bizim de bebislerBenim 3 tane falan yumurta oldu ama küçükler de vardı gonal f kullandım ben şu an bende progestan kullanıyorum
Ne zaman test yapacaksın canım kaçıncı günKızlar ben 11. Gundeyim sadece adet olucakmış gibi belim ağrıyo bide arada bi sol kasıkta batma oluyo zaten sol yumurtam gelişmişti acaba tuttu mu kendimi çok dinlemek ıstemiyorum ama yinede elimde değil
Acaba döllenme mi oluyor hiç bilmiyorum herkes farklı şeyler yaşıyor bir de bu iğneler hormon yüklüyorlar resmen bize ondan dolayı da vücut tepki gösteriyor olabilir inşallah tutmuşturMerhaba arkadaşlar,
Bende 4 gün önce aşılamamı oldum, bugün sol kasığımda şiddetli batmalar var, ve karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor. İyiye mi kötüye mi işaret hiç birşey anlayamıyorum artık bu belirtilerden:/
Allah inşallah bu ay çıktığımız bu yolun sonunu hepimiz için hayırlı ve mutlu etsin...
pco olanlar aşılamadan daha iyi sonuç alıyor diyorlar bir kez dene istersen belki bu vesileolur. benim iknci aşılamam bu olmazsa ramazandan sonra tüpe geçicem olmaması için bi sebeb yok dememkkivakti zamanı gelmemiş inş aşılama sana vesile olur da hamile kalırsınMerhabalar kızlar bende bu ay aşılama yapacağım inşallah adetimi bekliyorum pcos var bende bir kere kimyasal gebelik geçirdim geçen ay rahim filmi çekildi rahmin gayet iyi tüplerin açık dedi doktor . Ama tutmayacak diye korkuyorum acaba tüp bebek mi yaptırsam diye düşünüyorum direkt olarak . Doktorum yaşın daha çok genç dedi 23 yaşındayım . Birbucuk yıllık evliyim sizden fikirlerinizi bekliyorum aşılama yapanlar sonuçlarınız nedir merak ettim inşallah hayırlısı olmuştur
Ay inşallah ya dua edelim inş hepimiz nuradımıza ererizpco olanlar aşılamadan daha iyi sonuç alıyor diyorlar bir kez dene istersen belki bu vesileolur. benim iknci aşılamam bu olmazsa ramazandan sonra tüpe geçicem olmaması için bi sebeb yok dememkkivakti zamanı gelmemiş inş aşılama sana vesile olur da hamile kalırsın
selam Canim Pco asilamada tutma ihtimali yuksekmis. Bende pco teshisi koyulfu ve bu ay asilama yapdirdjm bende, 1 hafta once kan testi yaptirdim ama idrar testlerin hergun daha koyu belirgin cikiyor yarin yine kan testi yapdiracagim.Merhabalar kızlar bende bu ay aşılama yapacağım inşallah adetimi bekliyorum pcos var bende bir kere kimyasal gebelik geçirdim geçen ay rahim filmi çekildi rahmin gayet iyi tüplerin açık dedi doktor . Ama tutmayacak diye korkuyorum acaba tüp bebek mi yaptırsam diye düşünüyorum direkt olarak . Doktorum yaşın daha çok genç dedi 23 yaşındayım . Birbucuk yıllık evliyim sizden fikirlerinizi bekliyorum aşılama yapanlar sonuçlarınız nedir merak ettim inşallah hayırlısı olmuştur
Bana doktor vajinal kullan demisdi 10 gun kullandim.Bende bugün asilama oldum 1 saat yattim gonal f kullanmıştım. Doktor progestan verdi agizdan ya da vajinal kullanabilirsin dedi hangisi iyidir .Hakkimizda hayırlısı olsun.
Canim ayni belirtiler bende de vardi, yani tutuyor diye dusunuyordum halen oyle dusunuyorum yani asilamadan sonra 12 gun sonra kan testim negatif cikti ama Hergun idrar testim pozurif cikiyor umudum var yine de yapdircam yarin yine kan testi. Umutsuzluga kapilma insAllah iyi haberler alicaksin. atesini olc yuksek klmasi lazim 37,36 bucuk gibiKızlar ben 11. Gundeyim sadece adet olucakmış gibi belim ağrıyo bide arada bi sol kasıkta batma oluyo zaten sol yumurtam gelişmişti acaba tuttu mu kendimi çok dinlemek ıstemiyorum ama yinede elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?