- Konu Sahibi seymasahin
- #2.641
Deve gibi su içiyorum tabiri caizseBol su içmenin faydası olur canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deve gibi su içiyorum tabiri caizseBol su içmenin faydası olur canim![]()
Hani doğum esnasindada yapılıyor ya herkes çok acıyor falan diyor bana daha hiç yapılmadı umarım yapmazlar doğumda yaparlar doğumun son saatlerinde gidildiğinde çok kurcalamiyorlarAslında kibarca yapildıgında vijinal muayene hic acitmiyor 37+5 deyim vajinal muayene oldum özelde canimi hic yakmadi gercekten ama devletteki oldurdu beni biraz kurcaladi cunku
Bende tam tersi biliyorum canım doguma yakin cok kurcaliyolar acilmanda varsa eger daha cok bakiyolar ki dogum gerceklessin diye ama kimisi aciyo diyo kimisi acimiyo diyo valla artik o ana kalmis :)) bence bunlari dusunmeyelim sonu cok guzel olcak cunkuHani doğum esnasindada yapılıyor ya herkes çok acıyor falan diyor bana daha hiç yapılmadı umarım yapmazlar doğumda yaparlar doğumun son saatlerinde gidildiğinde çok kurcalamiyorlar
Tuzlu şeyler yeme bi de :)Deve gibi su içiyorum tabiri caizse![]()
Rezene çayı da iyi gelebilirGeçmesi için yapabileceğimiz bişey yok mu![]()
Bencede çok.mantikliKızlar çocuklarimizida burda birlikte buyutelim 9 ay karnimizda birlikte buyuttuk :)) hep burdan paylasalim neler yaptiklarimizi cok guzel olur :))
Şuan içileniliyor dimi :) eğer öyleyse deneyeceğimRezene çayı da iyi gelebilir
Bencede aman dogsunda hayırlısı ile ne olursa olsun acısı habire beşiğine bakıyorum acaba ne zaman içinde olucak diye ayy ne kadar heyecanlı bize ait ufacık bebeklerimiz olucak :)Bende tam tersi biliyorum canım doguma yakin cok kurcaliyolar acilmanda varsa eger daha cok bakiyolar ki dogum gerceklessin diye ama kimisi aciyo diyo kimisi acimiyo diyo valla artik o ana kalmis :)) bence bunlari dusunmeyelim sonu cok guzel olcak cunku
Evet evet hatta doğumdan sonra bebegin çok gazi olursa ağzına da akitilabiliyor zararsız yaniŞuan içileniliyor dimi :) eğer öyleyse deneyeceğim
Canım benim üst komşum o ürünlerin hepsini doğuma 2 ay kala kullandı hala kullanıyor ama hiç etki etmedi sütü yok şuan mama takviyesi kullaniyorkizlar bide humana cayimi ne varmis sutu arttiriyormus duydunuzmu hic dogumdan oncede baslanabiliyormus ben adalat falan kullaniyorum etki edermi birbirine bilemedim doktora sormayida unuttum pazartesi arayip sorayim diyorum..siz duydunuzmu rezene falan karisik seyler varmis icinde galiba..
ne zaman yapılması lazım doğuma giderken mıKızlar balon şişirmenin açılmaya ya da bebeğin kanala inmesine yardımcı olduğunu duydunuz mu hiç[/QU aaa
Aaaa çok ilginç :) hiç duymadımKızlar balon şişirmenin açılmaya ya da bebeğin kanala inmesine yardımcı olduğunu duydunuz mu hiç