NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Aslında kibarca yapildıgında vijinal muayene hic acitmiyor 37+5 deyim vajinal muayene oldum özelde canimi hic yakmadi gercekten ama devletteki oldurdu beni biraz kurcaladi cunku

Aslında kibarca yapildıgında vijinal muayene hic acitmiyor 37+5 deyim vajinal muayene oldum özelde canimi hic yakmadi gercekten ama devletteki oldurdu beni biraz kurcaladi cunku
Hani doğum esnasindada yapılıyor ya herkes çok acıyor falan diyor bana daha hiç yapılmadı umarım yapmazlar doğumda yaparlar doğumun son saatlerinde gidildiğinde çok kurcalamiyorlar

Hani doğum esnasindada yapılıyor ya herkes çok acıyor falan diyor bana daha hiç yapılmadı umarım yapmazlar doğumda yaparlar doğumun son saatlerinde gidildiğinde çok kurcalamiyorlar
Bende tam tersi biliyorum canım doguma yakin cok kurcaliyolar acilmanda varsa eger daha cok bakiyolar ki dogum gerceklessin diye ama kimisi aciyo diyo kimisi acimiyo diyo valla artik o ana kalmis :)) bence bunlari dusunmeyelim sonu cok guzel olcak cunku

aynen bende ozel doktorum yapti oyle internette okuyup korktugum gibi degilmis merak etmeyin..bide bende resmen gunde 4litre su iciyorum tuz sıfır yiyorum ama sisiyor..doktor olur dedi bu saatten sonra..yapabilcemiz cok bisey yok galiba..kilosu icin ne yaptigima gelirse bisey yapmadim aslinda normal beslenme duzenime devam ettim ben zaten eti çok severim protein agirlikli beslendim..haftada hamileligin basindan beri iki gun balik yedim sütü cok seviyorum nerdeyse gunde 500..750 gram sut iciyorum..dotorun diyetine uydum aslinda oyle cok tatli matli yemedim..ama genetik zaten annemde ablaminda hep boyleydi suyumda hep fazla gobegimi gorenler zaten sinir ediyor ikiz olmadigina eminmisin diye sorup duruyorlar..

sizler sayesindede daha rahat gecti hamilelik kizlar insan herseye takiyor bazen oylemi boylemi diye hepiniz sayesinde dahada kolaylasti hersey saolun

Kızlar çocuklarimizida burda birlikte buyutelim 9 ay karnimizda birlikte buyuttuk :)) hep burdan paylasalim neler yaptiklarimizi cok guzel olur :))

Bende tam tersi biliyorum canım doguma yakin cok kurcaliyolar acilmanda varsa eger daha cok bakiyolar ki dogum gerceklessin diye ama kimisi aciyo diyo kimisi acimiyo diyo valla artik o ana kalmis :)) bence bunlari dusunmeyelim sonu cok guzel olcak cunku
Bencede aman dogsunda hayırlısı ile ne olursa olsun acısı habire beşiğine bakıyorum acaba ne zaman içinde olucak diye ayy ne kadar heyecanlı bize ait ufacık bebeklerimiz olucak :) :KK200::anne::KK68:

kizlar bide humana cayimi ne varmis sutu arttiriyormus duydunuzmu hic dogumdan oncede baslanabiliyormus ben adalat falan kullaniyorum etki edermi birbirine bilemedim doktora sormayida unuttum pazartesi arayip sorayim diyorum..siz duydunuzmu rezene falan karisik seyler varmis icinde galiba..

Ca
kizlar bide humana cayimi ne varmis sutu arttiriyormus duydunuzmu hic dogumdan oncede baslanabiliyormus ben adalat falan kullaniyorum etki edermi birbirine bilemedim doktora sormayida unuttum pazartesi arayip sorayim diyorum..siz duydunuzmu rezene falan karisik seyler varmis icinde galiba..
Canım benim üst komşum o ürünlerin hepsini doğuma 2 ay kala kullandı hala kullanıyor ama hiç etki etmedi sütü yok şuan mama takviyesi kullaniyor

Tek bildigim bol bol su tuketmek hamileyken hem suyu dengeliyormus hem sut yapiyormus ve doguma yakin vucut su kaybedecek oyuzden iyi gelir su icelim hep bol boool

Back
X