NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

37+4 olduk bugün çok acele ediyorum galibq ben ama biran evvel kucagima almak istiyorum :)) oda bir an evvel gelmek istiyo bana :)) yaramaaaz

Sancı için adaçayı içtin mi cnm
Yok canım hurma yiyorum ama adaçayını duymamıştım

Canım benim hayırlısı neyse o olsun insallah sen sagliklica kucagina almaya bak :))
Amin canım inşallah az kaldı artık

Canım bekle daha acele etme ben 40+5 de doğurmuşum ilkini bekle sezeryan a girme
Ben de öyle istiyorum ama hiç sancı çıkmadı bebek Doğum pozisyonunda ama aşağı da İnmemiş hiç

Yok canım hurma yiyorum ama adaçayını duymamıştım

Amin canım inşallah az kaldı artık

Ben de öyle istiyorum ama hiç sancı çıkmadı bebek Doğum pozisyonunda ama aşağı da İnmemiş hiç
Canım yimede doktoruna danış ama adaçayı son haftalarda öneriliyor Doğum sanxıları gelsin diye hurma açılmaya adaçayı da sancıya :)

Dün mesela vajinamın içinde bişey çekilio gb oldu 3 kere ayaklarımı böyle kendime çektim acaip bi ağrıydı.bu aralar değişik değişik ağrılar oluo..duş aldım şimdi yorgunluğu atim die belki 20 dk sadece sırtıma kuyruk sokumunun olduğu yere sıcak su akıttım birasda ovaladım..walla çok iyi geldi..

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim anali babali sağlikli bi sekilde buyutmeyi nasip etsin insallah dogumun nasildi zormuydu

Back
X