- Konu Sahibi seymasahin
- #2.601
Ay inşallah ya sağlıklı sıhhatli..Bende dayanamıyorum artık gelsin ama senin bugün yarın gelir hayırlısı ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah ya sağlıklı sıhhatli..Bende dayanamıyorum artık gelsin ama senin bugün yarın gelir hayırlısı ile
Ayyy ne kadar güzel masallah yaa uyku duzeni nasil cok agliyomu bebek uslumu :))Kızım doğalı bugun tam 1 hafta oldu :)
Yok canım hurma yiyorum ama adaçayını duymamıştımSancı için adaçayı içtin mi cnm
Amin canım inşallah az kaldı artıkCanım benim hayırlısı neyse o olsun insallah sen sagliklica kucagina almaya bak :))
Ben de öyle istiyorum ama hiç sancı çıkmadı bebek Doğum pozisyonunda ama aşağı da İnmemiş hiçCanım bekle daha acele etme ben 40+5 de doğurmuşum ilkini bekle sezeryan a girme
Allaha şükür şuanlık sıkıntı yok ilk 3 gün biraz zordu şimdi düzene girdi sayılır darısı sizin başınıza kızlar :)Ayyy ne kadar güzel masallah yaa uyku duzeni nasil cok agliyomu bebek uslumu :))
Amiiin dua et bize :)))Allaha şükür şuanlık sıkıntı yok ilk 3 gün biraz zordu şimdi düzene girdi sayılır darısı sizin başınıza kızlar :)
Canım yimede doktoruna danış ama adaçayı son haftalarda öneriliyor Doğum sanxıları gelsin diye hurma açılmaya adaçayı da sancıya :)Yok canım hurma yiyorum ama adaçayını duymamıştım
Amin canım inşallah az kaldı artık
Ben de öyle istiyorum ama hiç sancı çıkmadı bebek Doğum pozisyonunda ama aşağı da İnmemiş hiç
Canım bişey sorucam senin alt kısmında tekme yemiş gibi bir his oluyormuydu böyle adım atarken ağrıyorAllaha şükür şuanlık sıkıntı yok ilk 3 gün biraz zordu şimdi düzene girdi sayılır darısı sizin başınıza kızlar :)
Suyun iyiyse acele etme bende oleydimYok canım hurma yiyorum ama adaçayını duymamıştım
Amin canım inşallah az kaldı artık
Ben de öyle istiyorum ama hiç sancı çıkmadı bebek Doğum pozisyonunda ama aşağı da İnmemiş hiç
Ne güzel canım hayırlı ugurlu olsun Sağlıkla büyüsün darısı başımızaKızım doğalı bugun tam 1 hafta oldu :)
Hayırlı olsun ç şimdiden Kaç haftalıktınız :)Hurmaları yiyemeden geldi benım minikşm
Ayy canım ödem olmuş demekki dün benimde öyleydi sağ elim felc gibiydi sisti ve bi su kapagi bile acamamistim sikamiyodum elimi hicKızlar sağ eşimin parmaklarını yumamıyorum çok kötü oldular![]()
Hayırlı olsun hadi sen kurtuldun darısı başımıza Allah analı babalı büyütsün inşallah :))Hurmaları yiyemeden geldi benım minikşm