Birşeylerin yanlış gittiğini düşünüyorsanız yanlışta ısrar etmek neden?
Nişanlınızın arkadaş ortamının kendi yaşam tarzınızdan farklı olduğunu ima ediyorsunuz. Yani size pantolon giydirmeyen, dışarı çıkmanıza izin vermeyen nişanlınız, aslında kendi zihin yapısından farklı bir çevre içinde demek oluyor bu. Peki evlendikten sonra o çevreye nasıl uyum sağlayacaksınız? Sizi dışarı çıkartmayan müstakbel eşiniz iş arkadaşlarıyla kızlı erkekli ortamlara girdiğinde bu sizi rahatsız etmeyecek mi?
Ben ne küçük yaşta nişanlanmanızı ne de iyi bir eğitim almamanızı eleştiriyorum. Benim eleştirdiğim, ailenizden gördüğünüz ve şikayet ettiğiniz hayat tarzının nişanlınız tarafından da dayatılmasına ses çıkarmayışınız. Madem bu kadar fedakarlık yapıyorsunuz, hiç olmazsa buna değecek biri için yapın.
18 yaşında nişanlı olman çok erken diye düşünürken ben 4 senelik ilişkiyi okuyunca şok oldum
neden? neresi sert?
düşünün 18 yaşındaki kızını okutmayan, markete bile yollamayan bir aile, internetten tanıştığı biriyle nişanlanmasına izin veriyor ve nişanlısının arkadaşlarıyla tanışmak için şehir dışına çıkabiliyor, tezat değil mi? tanıdığım birçok daha az baskıcı aile bile kızlarını bu yaşta nette flörtleştiği adama vermezler.
ayrıca kapalıyım kafeye nasıl gideceğim demiş, insanlar çarşaflarıyla en havalı mekanlara gidiyor de tesettürle mi gidilmeyecek? hiç giyecek bişeyi yoksa çıksın pazara bir etek bluz alıversin yani...
Meraba ablacim.
Kimsenin seni yargilamasina icin verme, bosver desinler kim ne isterse.
Tatlim bende kapaliyim pantolon la etek yada elbise giyerim genellikle.
Arada uzun etekte giyerim.
O gosterdigin gul kurusu etek guzel olabilir.
Aynisinin siyahi var bende :).
Uzerine bence beyaz bi gomlek giy.
Dar olmasin dikkat et icinide belli etmesin.
Beyaz bi badi giy istersen.
Yada siyahta olabilir gomlek. Ama tek renk olsun. O pullu gomlek olmaz.
Zahide yetise bakarmisin? Orda emrah in oglu tayfun varya bu aralar evlenmeye niyetlendi.
Orda bi figen diye bi kiz var.
Onun sal modelini cok begeniyorum ben.
Bi bak bakalm videolarina o programin anlarsin demek istedgm tarzi.
Sal olarakta tek renk bi sal takmalisin bence.
Rengarenk bi sal takma cingene gibi olursun usturuplu insanlarin arasinda.
bunun doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyorum çünkü beni ilgilendirmez ki. kendiniz diyosunuz ailesinin karşı çıkmadığı bi duruma siz neden bu kadar karşı çıkıyosunuz hem de sonuç bağlamayacak bir yerde, ki konu sahibi halinden memnunken bu şekilde kırıcı olmak doğru mu sizce.
şükür 32 yaşında evlendim benbence biz evde kaldık
şükür 32 yaşında evlendim bensen düşün hoş benim zaten erken evleneyim diye bir derdim yoktu 7 sene sevgililikten sonra evlendim yoksa 25de evlemirdim konu sahibine göre o bile çok
kırıcı yorum yapmadım ben evlensem en erken 25de olurdu demek istedim sen 18 yaşında nişanlı olduğuna göre sana kıyasla çok geç oluyorneden bu kadar kırıcı yorumlar yapıyorsunuz ki ..
kırıcı yorum yapmadım ben evlensem en erken 25de olurdu demek istedim sen 18 yaşında nişanlı olduğuna göre sana kıyasla çok geç oluyor[/QUOTs
sadece biraz saygı diyorum nasip kısmet ...!!!!
:) çok tesekkürler evet biliyorum o kızı
Iste o kizin modelini yap salda.
Eger bilmiyosan.
Internete bile bakabilirsin heryerde video vardir zaten yapilis tarzi hakkinda.
Salin bi ucunuda istersen sirtina dgru sallandir. Yada gogsune dgru sallandir ucunu. sana kalmis.
Bulundgun yerde desenli gomlekler varmi?
Yaz icin olan?
Ben derimki o gul kurusu etegin.
Ustune cokta karmasik olmayan bi kac renkten ibaret cicekli desenli bi gomlek.
Sal olarakta o dedigim modelden siyah renkte bi sal.
Bi bakiym bakalm resim bulurum belki sana internetten.
Eki Görüntüle 1540014
Bak mesel soyle sade bi gomlek.
Tabi pembesi uymasi gerek etegine.
Ve siyah sal.
Sakin beyaz giyme , siyah rengi tercih et.
Siyah classtir.
Baska ornek olarak bunlar var, fikir olarak.
Daha fazlasi icin: hijab is my diamond facebook sayfasi.
Eki Görüntüle 1540016 Eki Görüntüle 1540017 Eki Görüntüle 1540016 Eki Görüntüle 1540014
bunun doğruluğu ya da yanlışlığını tartışmıyorum çünkü beni ilgilendirmez ki. kendiniz diyosunuz ailesinin karşı çıkmadığı bi duruma siz neden bu şekilde karşı çıkıyosunuz hem de sonuç bağlamayacak bir yerde, ki konu sahibi halinden memnunken bu şekilde kırıcı olmak doğru mu sizce. ayrıca kendisi durumu hakkında yorum falan istemiyorken, hayatı hakkında söz sahibi olmak bize düşmemeli
Anlatamiyorum galiba.
anlatilanlar cok tezat geldi bana dolayisiyla bazi seylerin abartildigini dusundum. Aile markete izin vermiyor arkadaslarla tanismaya kafeye gonderiyor tezat degil mi bu? Ve sorular geldikce cevaplar gariplesiyor, o yuzden bazi seyleri Inandirici bulmadim.