Patronunuzun karısı kocasının işi gereği kapalıdır muhtemelen.Bizim patronun karısıda böyle
Kadın butun kış kapalı ama ne zaman yaz gelir saçını başını açar dekolte giyer :)
Böyle insanlar sadece komık oluyor..
Neydi o veciz söz ? Lahana/turşu / alaka / maydanoz
Neyse , bu da onun tercihi diyerek çekiliyorum sahneden
Aus,
tercihlere saygı duyuluyor, Niran Ünsal adına açılmış topiklerde söyledik, bir insan örtünür, sonra isterse örtünmekte vazgeçer, geçmişte herşeyi yapmışta olabilir, bu kişisel tercihtir, ayıplanamaz, kınanamaz.
Ama Niran Ünsal sürekli örtündükten sonra engellendim, iş vermiyorlar, mağdur ediliyorum gibi sözler söyleyip duruyor, şöyle bir algı oluşturma çabasında, bak görüyor musun kadın örtündü bir takım örtü, din düşmanları kadının ekmeğiyle oynuyor.
Birde şeytana hizmet etmek tabiri var ki akıllara zarar, eskiden açık bir kadındı şeytana mı hizmet ediyordu veya açık olmak şeytana hizmet etmek mi? Ne kadar ayıp sözler bunlar, bu lafları hayatı boyunca örtülü olan bir kadından duysam yemin ediyorum yadırgamam, kadın böyle düşünüyordur der geçerim ama evveliyatında açık olan biri bunu söyleyince sakil duruyor.
Şimdi ben örtünsem sonra da desem ki ayyy bu açıklar şeytana hizmet ediyor, beni ayıplasalar, şişşttt Mune hele bir dur, dön bir aynaya bak deseler haklılar.
Ne mutlu, örtünmüş, Allah daim etsin inşallah lakin yani ekmek parası derdine düştüyse, maksat karın doyurmaksa, insan bir sıcak çorba parasına bile kanaat eder, bir lokma bir hırka dersin başka bir iş yaparsın.
Ama ben hem örtüneyim, hemde barlarda peruk takıp şarkı söyleyeyim, hemde açık kadınlara laf sokayım dersen olmuyor.
Munecim olmaz tabii , sana bana göre de olmaz , Niranın inandığı dine göre de olmaz .
Bende o topiklerde bu kadını hiç bir şekilde samimi bulmadığımı yazdım . Günahını alıyorsam , vebali boynuma .
Ama mesela geçen gün bir rock konserindeki kızın fotosu vardı hatırlarsan , oradaki fotoda o örtü ile tezattı . Ne yapalım , kızcağız o vecibeyi yerine getirirken , eğlenme ve kucaklarlarda zıplatılma nefsine yenilmiş . Nirandaki durum neden daha çok tepki alıyor ? Çünkü samimiyetine inanılmıyor .
Bak ben çok uzun süre baş örtülü değildim , şurda hepi topu geçmişi 10 seneyi bulmaz . Bazen bu konular açıldığında yüzümde bir gülümse oluşuyor . Neden dersen ? İki şekli de , iki şeklin toplumda zaman zaman aldığı tepkiyi/övgüyü de dibine kadar yaşadım . Her iki tarafı da anlayabilecek yaşanmış tecrübelerim var .
Niran uç bir örnek ; çünkü muhtemelen siyasi bir perde var arkasında ve biraz da ticari güdülerle yoğrulmuş bir inanç yaşama içinde . Yoksa bir şekilde kendini o sahnelerden çeker , ha çekmedi diyelim yine de sağa sola sataşmaktan imtina ederdi .