Niran Ünsal: Açılmak şeytana hizmet etmektir

Eski haliyle şimdiyi kıyaslamak adap dışıdır.
Herkes eskileriyle mi yargılanıyor ?

Kendini ifade ediş şekli yanlış olmuş.. Çok fazla baskıdan da kaynaklanmış olabilir ya da yeni yeni birşeyler öğrendiği için .
Ama ne olursa olsun onun konuşmalarından çok bu yazılan haberler daha beter.

Yahu bu dangalak töbe töbe, bak bu forumda ilk defa böyle bir cümle kullandim,
Bilmiyor mu ki kadının saçı haramsa, sesi de haramdır. Yani şarkıcı olup da, sesiyle milleti eglendirince günah olmuyor mu. Bir hayat tarzı belirliyorsaniz buna uygun yaşayın efendim.

Kimseyi geçmişiyle yargılayamazsınız hakikatten çok günah yapmayın. Allah'ın kimi affettiğini biliyor musunuz? Allah'ın affettiği kullarındansa ya? Tövbe etmiş belli ki yeni bir hayat çizmeye çalışıyor kendisine. Neden şurda iki cümle yazıcam diye üzerinize böyle bir vebal almayı kabul ediyorsunuz. Ne yaşamış ne olmuş bizi ilgilendirmez geçmişi günahları onunla Allah arasında. Söylediği lafı yanlış bulursunuz doğru bulursunuz bu size kalmış ama neler demişsiniz kadına yapmayın. Eski fotoğraflarını paylaşıp nasıl bir günaha girdiğinizi biliyor musunuz?

akepe yerine solcu bir parti gelse ilk açılacaklar arasında bence:KK51:
benim çok yakın bir akrabam var;bulunduğum ilçe eskiden mhp de iken bulunduğu belediyenin mhp belediye başkanıydı,sonra ilçe de chp kazandı bu akrabamda bilmem ne belediyesi başkanı oldu chp den,belediye de tekrar chp aldı ama şimdi kendisi buraları bırakıp antalya da menderes türelin sağ kolu oldu(akp):KK48:evet bu gerçekten çok komik:KK62:işte bu tipler böyle,rüzgar nereye eserse oraya giderler.

pollyannayım belkide gercekten imandandır o :KK70:

Kimseyi geçmişiyle yargılayamazsınız hakikatten çok günah yapmayın. Allah'ın kimi affettiğini biliyor musunuz? Allah'ın affettiği kullarındansa ya? Tövbe etmiş belli ki yeni bir hayat çizmeye çalışıyor kendisine. Neden şurda iki cümle yazıcam diye üzerinize böyle bir vebal almayı kabul ediyorsunuz. Ne yaşamış ne olmuş bizi ilgilendirmez geçmişi günahları onunla Allah arasında. Söylediği lafı yanlış bulursunuz doğru bulursunuz bu size kalmış ama neler demişsiniz kadına yapmayın. Eski fotoğraflarını paylaşıp nasıl bir günaha girdiğinizi biliyor musunuz?
aynen katılıyorum...
sadece sinirlendigim, cümleleriyle insanları tahrik edip böyle yorumların yolunu acması...

"Google'a “Gülşen çıplak” yazın. Neler neler karşınıza çıkacak. Benimkiyle kıyasladığında hakikaten dudak uçuklatacak derecede. Erkek dergilerine özel olarak pozlar verilmiş."

Yaa gerçekten yeni hayat çizmeye çalışıyor. O kadar ki kendi kapalılığından dem vurduktan sonra başka bir kadının çıplak fotoğraflarını anlatıp, nasıl bulacağımızı tarif ediyor. Kıyamam.

aynen katılıyorum...
sadece sinirlendigim, cümleleriyle insanları tahrik edip böyle yorumların yolunu acması...

cahillik deyip geçtim ben. Bu sözün ortalığı karıştıracağını bilmeli. Ya insanlar birazcık sussa aslında en güzeli. Yeni bir yol çiziyorsun madem sus yoluna bak değil mi. Ama işte ah bu çene.

"Google'a “Gülşen çıplak” yazın. Neler neler karşınıza çıkacak. Benimkiyle kıyasladığında hakikaten dudak uçuklatacak derecede. Erkek dergilerine özel olarak pozlar verilmiş."

Yaa gerçekten yeni hayat çizmeye çalışıyor. O kadar ki kendi kapalılığından dem vurduktan sonra başka bir kadının çıplak fotoğraflarını anlatıp, nasıl bulacağımızı tarif ediyor. Kıyamam.

Belkide rol yapıyor belki reklam yapıyor belki samimi ama üsttede yazdım cahil belkide. Dediğim gibi geçmişiyle yargılamak bize düşmez. Keşke sussaymış. Keşke konuşacaksada doğru kelimeler seçseymiş. Ama ben burda eleştirip onun günahına ortak olmayın diyorum.

kendisi yarı çıplaj poz verirken neye hizmet veriyordu, zaten sesini de kendisini de sevmem

Henüz çok taze bilgileri olgunlaşacak benimseyecek bunlar gereksiz konuşmalar başörtüsü nü takıp birde ahlakını yaşamak gerek tıpkı namaz ahlakı oruç ahlakı gibi vs..Ayrıca nağmeli kadın seside haramdeğil mi ?

Sevgili niran unsal gecmisi cok cabuk unutmus anlasilan, bildigin fantazi s*x kiyafetiyle konser veren insan bugun dinin imanin arkasina siginmis vaaz veriyor birde.. Yaptiklari tamamen reklam akp yalakaligi zaten utanmasa örtülüyüm vs. Demicek tayyibin kucagina oturacak adama o derece halleniyor bakislara bak :KK70: tesettürlü insan kendini bilir madem ALLAH icin örtündün madem seytandan korkuyorsun kadin erkege sesini sergilemez alenen duyurmaz dinimizde bu böyle , sahneleri televizyonu tamamen terk etmeli örtülü insan hareketlerine tavirlarina dikkat etmeli... Amac tamamen reklam ve akp yalakaligi baska hic bir sey degil :KK62:

images (5).jpg
images (4).jpg
images (3).jpg
images (2).jpg
images (1).jpg
images.jpg

Bu pozlari verirken bu sekilde sahnelere cikarken o zamanlar seytan neredeydi acaba :KK70::KK70:

Yorumlardan anladığım bi insan kapalıysa kapalıdır, açıksa açık sonradan degisemez. Böyle önüne ısıtıp ısıtıp koyarlar.

Açıklamalar talihsiz olmuş evet. Sevgili niran böyle yapmamaliydin. Uğur Dündarin da dediği gibi 'INADINA MINI ETEK, INADINA DEKOLTE' giymeliydin.

Kapanıyorsan madem makyaj yapmayacaksın şarkı söylemeyeceksin. Tam kapanamadıktan sonra ne fayda?

X