Niran Ünsal: Sahneye perukla çıkacağım

Yuh daha neler ya. Cidden basortusu, kapalilik muhabbeti cok sıktı ya. Bizim kutsallarimizla millet sarhoslari eglendirecek! Daha neler Allahim... :KK62:
Sen firsat verme. .

Yok yahu peruk takacakmış, tesettür yok :KK70: :KK70:

Bide Gülşenle bozmuş karı, Gülşenin yaptığı normal de benimki mi anormal demiş.

İyide Gülşen konuştuğu gibi yaşıyor. Kadının tesettürlüyüm, müslümanım diye iddaası yok. İddaa eden sensin, millete kara çalan sensin, dönüp kendiyle çelişen sensin.

Artık kaç para aldıysa kimbilir :KK14:

Yok yahu peruk takacakmış, tesettür yok :KK70: :KK70:

Bide Gülşenle bozmuş karı, Gülşenin yaptığı normal de benimki mi anormal demiş.

İyide Gülşen konuştuğu gibi yaşıyor. Kadının tesettürlüyüm, müslümanım diye iddaası yok. İddaa eden sensin, millete kara çalan sensin, dönüp kendiyle çelişen sensin.

Artık kaç para aldıysa kimbilir :KK14:

Farketmez mi peruk ya da baska bir sey. Sonucta normalde kapaliyim diye geziyor. Benim midemi bu bulandiriyor..

Farketmez mi peruk ya da baska bir sey. Sonucta normalde kapaliyim diye geziyor. Benim midemi bu bulandiriyor..

Al bak favorim kusan ikonumdan sana da vereyim, miden bulanınca kus gitsin..

Bu kusmuk sana gelsin Nirancım, yalakalık için din sömürenlere..

images.jpg

ne yapmaya calistigini anlamadim ben bu kadinin.tesetturluym diyosun alkol alinan bi yerde sahneye cikiyosun.bi ara da kliplere takmisti kafayi ...

Niran Ünsal’ın sahne alacağı İzmir’deki Nevizade Meyhane’nin Halkla İlişkiler Müdürü Gülderen Kahraman haberin sosyal medyada yer almasının ardından çok sayıda telefon aldıklarını söyledi. Gülderen, Niran Ünsal’ın nasıl sahneye çıkacağı hakkında bilgi verdi

İçkili mekanda sarhoşları eğlendireceksin,neymiş saçı kendinin değilmiş perukmuş.Oldu...
Mekanın adı bile "meyhane".Hani alelade gece kulübü olsa "ben kimin ne içtiğine karışamam,konserime bakarım" dersin.Meyhane hiç kurtarmıyor.
Perukla kendi saçı arasında ne fark oluyor anlamıyorum.Bakana görene o da saç öbürü de saç.
O zaman şarkıcıların çoğu yarı tesettürlü mü oluyor ? Hepsinde çıtçıtlar postişler var.Hep eleştirilen Lady Gaga genellikle peruk takıyor mesela.

Peruk nedir ya? Hiç anlam verememişimdir peruk olayına.. Zaten baş örtmekteki amaç saçların görünmemesi ve dikkat çekmemek.. Peruk takınca ne değişiyor?

X