- 12 Haziran 2017
- 121
- 134
- 30
- Konu Sahibi kullanici adim
Doktorun bana ilki temizse ikinci de öyle gelir dedi çok sevindim%13 idi
Amniyosentez yaptık,ilk sonuca göre değil,ikinciyi bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun bana ilki temizse ikinci de öyle gelir dedi çok sevindim%13 idi
Amniyosentez yaptık,ilk sonuca göre değil,ikinciyi bekliyoruz
İnşallah cnm içim bi türlü rahatlamıyor nedense Allah sesimizi duysun evlatlarımızla sınamasınDoktorun bana ilki temizse ikinci de öyle gelir dedi çok sevindim
Amin canım amin seni o kdr iyi anlıyorum ki.. tüm sonucun çıkmasına ne kdr kaldı acabaİnşallah cnm içim bi türlü rahatlamıyor nedense Allah sesimizi duysun evlatlarımızla sınamasın
Bu hafta bekliyorum ben inşallah çünkü tam 3 hafta olacak,yoksa bayram sonrasına kalırAmin canım amin seni o kdr iyi anlıyorum ki.. tüm sonucun çıkmasına ne kdr kaldı acaba
Hayırlı haberleriini bekliyoruzBu hafta bekliyorum ben inşallah çünkü tam 3 hafta olacak,yoksa bayram sonrasına kalır
Siz de zeynep kamilde mi yaptırmıştınız ?Bu hafta bekliyorum ben inşallah çünkü tam 3 hafta olacak,yoksa bayram sonrasına kalır
Yok ben diyarbakırdayımSiz de zeynep kamilde mi yaptırmıştınız ?
Ah tamamdır bekliyorum güzel haberleriniziYok ben diyarbakırdayım
Ahhh kıyamam Allah güzel haberler almayı nasip etsinBenim ikinci test eurofins de ne yazık ki aynı sonuç çıktı. Yarın amniyosentez olacağım, dualarınızı beklerim
Dualarım sizinle bir çırpıda olsun bitsin güzel sonuçlar gelsin inşallahBenim ikinci test eurofins de ne yazık ki aynı sonuç çıktı. Yarın amniyosentez olacağım, dualarınızı beklerim
Bu ne demek şimdi ben anlamadım? Sonucunuzu paylaşma ihtimaliniz mi var mı açıkçası merak ettim sonuç temizse başka ne arıyorlar ki? Çok çok sevindim sizin içinSelam buruk mutluyum ama inanmaktan güvenmekten başka çarem yok,sonucum temiz geldi çok şükür,ancak doktorum biraz çekinik konuştu,incelenen alan az,güvenmekten başka çaremiz kalmadı dedi.
Sizin nasıl geçtii? İyi misinizRahat olun amniyosentez kesin sonuç , bugün genetik doktoru ile konuştum. Özellikle ilk çıkan sonuçta kromozom bozukluğu varsa çıkıyor
Normal görünüyor ama incelenen hücre az,takipte kalacağız dedi. Sonucum şöyle.Bu ne demek şimdi ben anlamadım? Sonucunuzu paylaşma ihtimaliniz mi var mı açıkçası merak ettim sonuç temizse başka ne arıyorlar ki? Çok çok sevindim sizin için
Evet zor bir işlem değilmiş iyiyim biraz ağrım var dinlenince geçer diye düşünüyorum. Siz nasılsınızSizin nasıl geçtii? İyi misiniz
Size bir şey diyim mi bence her şey gerçektwn çok normal gözüküyor, zaten nipt yaptırmasanız haberiniz bile olmayacaktı bu sendromdan ki şuan burda bariz bir şekilde her şey normal diyor yürek söylüyprum bence sevinebilirsiniz gönül rahatlığıylaNormal görünüyor ama incelenen hücre az,takipte kalacağız dedi. Sonucum şöyle.
Ben psikolojik olarak daha iyiyim ağlamıyorum 2 gündür ama sabırsızlıkla 15 nisanı bekliyorum o gün yapılacak testEvet zor bir işlem değilmiş iyiyim biraz ağrım var dinlenince geçer diye düşünüyorum. Siz nasılsınız
Usg takibi dediği ultrason mu ?Normal görünüyor ama incelenen hücre az,takipte kalacağız dedi. Sonucum şöyle.