- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.645
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
teşekkürler.Ben de aynı şeyi düşündüm.Büyük süpriz oldu.Şimdi testi tekrarlatacağım kafam allak pullak olduAy evet ben bile gördüm kesin erkek hayırlı olsun :) sağlıcakla gelsin ikiz olduğu için mi karıştı acaba ilginç gerçekten
Evet çok haklısınız öyle olunca insan diğer kısımlarında doğruluğundan şüphe ediyor güzel haberler alın inşallahteşekkürler.Ben de aynı şeyi düşündüm.Büyük süpriz oldu.Şimdi testi tekrarlatacağım kafam allak pullak oldu
İnşallahEvet çok haklısınız öyle olunca insan diğer kısımlarında doğruluğundan şüphe ediyor güzel haberler alın inşallah
Bu testler ucuz bişey değil ki. Sırf cinsiyet belirsizliği için mi tekrar yaptıracaksınteşekkürler.Ben de aynı şeyi düşündüm.Büyük süpriz oldu.Şimdi testi tekrarlatacağım kafam allak pullak oldu
Muhtemelen firma ücretsiz test tekrarı yapacak.Bu testler ucuz bişey değil ki. Sırf cinsiyet belirsizliği için mi tekrar yaptıracaksın
Hangi firma bu ? İkiz gebelikte nifty ile alakalı birçok karmaşa var size bilgi vermediler mi oncesineMrb. Arkadaşlar 17 haftalık ikiz gebeyim. 12+3 te nipt testi yaptırdık cinsiyeti drumuza söylediker ikiside kız dediler.Biz isimlerini bile düşündük sağlıklı çıktı test cok şükür.Ama 15 gün önce muayenede dr erkek dedi.Nipt testini aöyledik bi şaşırdı kız değil erkek die.Birisi kesin kız ama diğeri erkek dedi.Neyse başka dr.a gittik o da erkek dedi.Bugün yine gittik biri erkek dedi.genoxta yaptırmıstk testi ve o firmada cinsiyette yanlışlıklar vs olduğunu şikayet sitesinde görmüştüm ama başıma da gelir sanmamıştım.Yani ultrasonuda paylaşıyorum.kız olan zaten kesin erkek denileni paylaşıyrm hala şoktayım.
Cinsiyetin bir önemi yok.Ama bir yanlışlık yada anamoli olma durumu strese sokuyor.Testin güvenirliliğini sorgulatıyor.Ayrıca böyle bir durumda ücretsiz tekrarlanıyorBu testler ucuz bişey değil ki. Sırf cinsiyet belirsizliği için mi tekrar yaptıracaksın
Genox firma.İkizler için sordum özellikle testinkizler için de güvenilir olduğu söylendi.Ve şuan bir karmaşa içine düştüm.Umarım ya ultrason yada test hatalıdır.Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorumHangi firma bu ? İkiz gebelikte nifty ile alakalı birçok karmaşa var size bilgi vermediler mi oncesine
Erkek kız hiç farketmez.Sağlıklı olsunlar inşallah.testi tekrarlayınca içim rahatlayacakMuhtemelen firma ücretsiz test tekrarı yapacak.
PlutonMerkez sağlıcakla gelsinler bence çok şanslısınız ikisini birden tadacaksınız
Ben de tek gebelik yaşadım ve genoxa yaptırdım hatta orayla bir görüşmemiz daha olsun sonradan kızım erken.dogdu genetik hastalıktan şüphe edip testi devlet hastanesi tekrar yaptı yani doğduktan sonra. Genox bence başarısız bir firmaGenox firma.İkizler için sordum özellikle testinkizler için de güvenilir olduğu söylendi.Ve şuan bir karmaşa içine düştüm.Umarım ya ultrason yada test hatalıdır.Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum
Evet bugün biraz araştırdım cinsiyet konusunda yanlışlıklık baya yapılmış.şikayetvarda okudum.Pişman oldm keşke başka yere yaptırsaydım.Boşyere stres yaşıyorum şuanBen de tek gebelik yaşadım ve genoxa yaptırdım hatta orayla bir görüşmemiz daha olsun sonradan kızım erken.dogdu genetik hastalıktan şüphe edip testi devlet hastanesi tekrar yaptı yani doğduktan sonra. Genox bence başarısız bir firma
En önemlisi detaylı ultrasondur canınızı sıkmayınEvet bugün biraz araştırdım cinsiyet konusunda yanlışlıklık baya yapılmış.şikayetvarda okudum.Pişman oldm keşke başka yere yaptırsaydım.Boşyere stres yaşıyorum şuan
Haklısınız.29unda perinatoloji randevum var.orada da erkek derse testi tekrarlatacağım.Şimdilk beklemekten başka bir yol yokEn önemlisi detaylı ultrasondur canınızı sıkmayın
Ayy bariz erkek yaaa :))) bir kız bir erkekMrb. Arkadaşlar 17 haftalık ikiz gebeyim. 12+3 te nipt testi yaptırdık cinsiyeti drumuza söylediker ikiside kız dediler.Biz isimlerini bile düşündük sağlıklı çıktı test cok şükür.Ama 15 gün önce muayenede dr erkek dedi.Nipt testini aöyledik bi şaşırdı kız değil erkek die.Birisi kesin kız ama diğeri erkek dedi.Neyse başka dr.a gittik o da erkek dedi.Bugün yine gittik biri erkek dedi.genoxta yaptırmıstk testi ve o firmada cinsiyette yanlışlıklar vs olduğunu şikayet sitesinde görmüştüm ama başıma da gelir sanmamıştım.Yani ultrasonuda paylaşıyorum.kız olan zaten kesin erkek denileni paylaşıyrm hala şoktayım.
Teşekkürler.Cinsiyette yanılmalar olmuş daha önce.Ben de bugün okudum şikayetleri.İkizler diyemi karmaşa şuan benmde pek bir fikrim yok.İnşallah birtanesi hatalıdır.Ayy bariz erkek yaaa :))) bir kız bir erkekhakkınızda hayırlısi olsun, sağlıkla gelsin. Yalnız bu testte hata payı yok diye biliyordum çok şaşırdım ya
İkizlerde olabılıyormus yalnız,ıkı dna bırden oldugu ıcın,bu yabancı bilimsel kaynaklarda da belırtılen birşey,sadece firmaya ait bir sorun değil yani,zaten formu doldururken soruluyor zaten bu durum.başka bir firmadada yaptırsanız basınıza gelebılecek bir durum bu.o yüzden bebısınızın tadını cıkarınMrb. Arkadaşlar 17 haftalık ikiz gebeyim. 12+3 te nipt testi yaptırdık cinsiyeti drumuza söylediker ikiside kız dediler.Biz isimlerini bile düşündük sağlıklı çıktı test cok şükür.Ama 15 gün önce muayenede dr erkek dedi.Nipt testini aöyledik bi şaşırdı kız değil erkek die.Birisi kesin kız ama diğeri erkek dedi.Neyse başka dr.a gittik o da erkek dedi.Bugün yine gittik biri erkek dedi.genoxta yaptırmıstk testi ve o firmada cinsiyette yanlışlıklar vs olduğunu şikayet sitesinde görmüştüm ama başıma da gelir sanmamıştım.Yani ultrasonuda paylaşıyorum.kız olan zaten kesin erkek denileni paylaşıyrm hala şoktayım.
Teşekkür ederim .Tek temennim sizin söylediğiniz gibi çıkması.İkiz dna karmaşası ,test yanlış deseler cidden rahatlayacağım.Yada ultrason yanlış olsun.Biri yanlış olsun yeterİkizlerde olabılıyormus yalnız,ıkı dna bırden oldugu ıcın,bu yabancı bilimsel kaynaklarda da belırtılen birşey,sadece firmaya ait bir sorun değil yani,zaten formu doldururken soruluyor zaten bu durum.başka bir firmadada yaptırsanız basınıza gelebılecek bir durum bu.o yüzden bebısınızın tadını cıkarınıkı duyguyuda tadacaksınız ne guzel.
İçiniz rahat olsun,bende yaptırdım bu testten,hatta şöyle bişey oldu,dr kız gibi dedi nipty de erkek cıkmıstı firmayla konustum,ikiz gebelıklerde yanılma olabılıyor tek gebelıkte yanılma olmaz demıslerdı.Dedıgım gibi firma ile ilgili değil bu yabancı makalelerde de mevcut,ikiz gebelıklerde cınsıyet dogrulugu yanılabılıyor,saglıklı olsunlarda gerısı teferruat zaten,bıdahakı kontrolunuze yuzde yuz bellı olur ıkısınınde cınsıyetıTeşekkür ederim .Tek temennim sizin söylediğiniz gibi çıkması.İkiz dna karmaşası ,test yanlış deseler cidden rahatlayacağım.Yada ultrason yanlış olsun.Biri yanlış olsun yeter