- 12 Haziran 2017
- 121
- 134
- 30
Umudunu kaybetme cnm beklemek çok zor ben de tam 2 ay bekledimUmuda o kadar ihtiyacım var ki bir tek dönüp dolaşıp sizin bu yorumunuzu okuyorum. Rabbım banada böyle bir mucizenin sevincini yaşatsın inşallah bu yük çok ağır..
Maalesef bende cikan sonuç trizomi 21 hatalı çıkan tek kişi burada konuyu açan kişi o kadar okuyup baktım ki. Cinsiyet anomalileri yanlış çıkabiliyor ama down sendromu genelde kesine yakın bir sonuç verirmişUmudunu kaybetme cnm beklemek çok zor ben de tam 2 ay bekledim
13.haftada fetal dna yaptık orda turner olabilir denildi,amniyosentez için haftamızı bekledik sonra çıkması için bekledik derken 2 ay geçti ama çok şükür temiz çıktı
Darısı başına inşallah
Burda birçok kişi cinsiyet anomalileri yanlış çıkıyor demişti..teselli sanılıyor ama öyleymiş :)
Amniyosentez yapılacak mı kaçıncı haftadasınız? Umudunuxu kaybetmeyin asla biliyorum cok zor amaMaalesef bende cikan sonuç trizomi 21 hatalı çıkan tek kişi burada konuyu açan kişi o kadar okuyup baktım ki. Cinsiyet anomalileri yanlış çıkabiliyor ama down sendromu genelde kesine yakın bir sonuç verirmiş
Kaybetmemeye çalışıyorum çarşamba günü yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum 3 hafta kadar sürer dedilerAmniyosentez yapılacak mı kaçıncı haftadasınız? Umudunuxu kaybetmeyin asla biliyorum cok zor ama
Ben de ptesi yaptrdm perşembe önsonuç çıktı, siz de kontrol edin ara ara e nabızı. Bana da 3 hafta dediler insallah hepimizinki temiz cıkarKaybetmemeye çalışıyorum çarşamba günü yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum 3 hafta kadar sürer dediler
Kaybetmemeye çalışıyorum çarşamba günü yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum 3 hafta kadAmniyosentez yapılacak mı kaçıncı haftadasınız? Umudunuxu kaybetmeyin asla biliyorum cok zor ama
Devlet hastanesi mi acaba, ben şehir hastanesinde yaptırdımBen de ptesi yaptrdm perşembe önsonuç çıktı, siz de kontrol edin ara ara e nabızı. Bana da 3 hafta dediler insallah hepimizinki temiz cıkar
Üsküdar zeynep kamil hastanesinde yaptırdm siz nerde yaptırmıştınız ve benim bu hafta hep hafif ağrım oldu sizde oldu muKaybetmemeye çalışıyorum çarşamba günü yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum 3 hafta kad
Devlet hastanesi mi acaba, ben şehir hastanesinde yaptırdım
Gaziantep şehir hastanesinde yaptırdım, pek ağrı hissetmedim işlem sırasında da sonrasında da. İşlem sonrası serum takip kontrol ettiler bir sorun yoktu zatenÜsküdar zeynep kamil hastanesinde yaptırdm siz nerde yaptırmıştınız ve benim bu hafta hep hafif ağrım oldu sizde oldu mu
Sonucunuz e nabizda tahlillerim kısmında mı görünüyor acaba birde ne yazıyorÜsküdar zeynep kamil hastanesinde yaptırdm siz nerde yaptırmıştınız ve benim bu hafta hep hafif ağrım oldu sizde oldu mu
Maşallah çok şükürGaziantep şehir hastanesinde yaptırdım, pek ağrı hissetmedim işlem sırasında da sonrasında da. İşlem sonrası serum takip kontrol ettiler bir sorun yoktu zaten
Evet orda gözüküyor,, ekliyorum görüntüsünü son 2 madde hızlı sonucla ilgili ama hicbi sekilde bakılamıyor hastaneye gidince de doktor izin vermezse size vermiyolar burdaSonucunuz e nabizda tahlillerim kısmında mı görünüyor acaba birde ne yazıyor
Anladım teşekkürler, bende hala yok onlar maalesef ama sık sık kontrol ederim artıkEvet orda gözüküyor,, ekliyorum görüntüsünü son 2 madde hızlı sonucla ilgili ama hicbi sekilde bakılamıyor hastaneye gidince de doktor izin vermezse size vermiyolar burda
En geç salı sizinki de düşer diye düşünüyorum hayırlısıylaAnladım teşekkürler, bende hala yok onlar maalesef ama sık sık kontrol ederim artık
İnşallah rabbim bir mucize de bana nasip etsinEn geç salı sizinki de düşer diye düşünüyorum hayırlısıyla
Benim canım saçlarım bembeyaz oldu çok zor bir süreç barkodu yazdığında çıktı diye çıkıyor e-Nabız da da çıktı diye çıkıyor ama sonuç yazmıyor onu gidiyorsun oradan randevu alıyorsun hemen hatta randevu almana gerek yok direkt gittiğinde rica etsem lütfen bana da haber verUmuda o kadar ihtiyacım var ki bir tek dönüp dolaşıp sizin bu yorumunuzu okuyorum. Rabbım banada böyle bir mucizenin sevincini yaşatsın inşallah bu yük çok ağır..
En geç salı sizinki de düşer diye düşünüyorum hayırlısıyla
merhaba gelisme var mıİnşallah rabbim bir mucize de bana nasip etsin
Yok bekliyorum halamerhaba gelisme var mı
e-Nabızı sürekli kontrol ediyorum ama maalesef hala bir gelişme yokBenim canım saçlarım bembeyaz oldu çok zor bir süreç barkodu yazdığında çıktı diye çıkıyor e-Nabız da da çıktı diye çıkıyor ama sonuç yazmıyor onu gidiyorsun oradan randevu alıyorsun hemen hatta randevu almana gerek yok direkt gittiğinde rica etsem lütfen bana da haber ver
İnşallah rabbim bir mucize de bana nasip etsin
Cnm haber varmıe-Nabızı sürekli kontrol ediyorum ama maalesef hala bir gelişme yok