Gelinlik Modelleri nimesaybycn'nin gelinliği :)

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
Kızlar merhaba,

22 Eylül'de düğünüm var ve gelinlik için biraz geç kalmıştım zaten hazır alırım diye düşünüyordum.içime sinen bir gelinlik buldum ve suan cok mutluyum.fakat bu gelinliğin boyu kısa geldi bana etek boyu 10 cm uzunu dikilecek benim için.fabrikada dikileceği için öyle prova filan olmayacak o yüzden sanslıyım.bakalım beğenicekmisiniz?

teşekkür ederim
sade olsun istedim çok şatafattan hoşlanmıyorum ben.hatta bi ara kabarık olmayan bir gelinlik almayı bile düşündüm

Benım dugunumde 22 eylul ve bende boyle sade bır gelınlık seçtım ve cok memnunum :)

Gule gule gıyın sade ve hoş :)

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.beldeki kemer gelinlik çok sade olduğundan beni hiç rahatsız etmedi :)

hehh ıste buuu bende cok begendımmm bunuu hatta o kemer ısleme yerını bende kendı gelınlıgıme uyarlamak ıstıyorum pudra pembesı ısıltılı taslarla ama

hehh ıste buuu bende cok begendımmm bunuu hatta o kemer ısleme yerını bende kendı gelınlıgıme uyarlamak ıstıyorum pudra pembesı ısıltılı taslarla ama

canım gelinlik çok sade olduğu için bu tarz işlemeler bence cok güzel duruyor bence de yaptırmalısın.ben göğüs kısmında bir işlemedense bel kısmındaki işlemelerden daha cok hoşlanıyorum.birde resimde belli olmuyor ama en üstteki tülün altında bir kat simli tül var ve ışıl ışıl duruyor.salonda çok güzel parlayacağını düşünüyorum.sende düşünebilirsin bunu :) benimkinin taşları beyaz canım

Son düzenleme:
sade ve guzel bı model canım ..yalnız arkasındakı dekolte mankende hıç hoş durmamış..daha zarıf bı dekolte yapabılırler..

gelinlik güzel zaten sade olmalı olması gereken bu..yalnız sırtı oldukça açık değilmi gelinde bukadar açık pek hoş durmuyo bana kalırsa..

kızlar arkası tam kapanmamıs sanırım bu kadar acık değil zaten benimkinde ipli kısmını acık bırakmayacaklar alttan kapatacaklar.

benım kastım açıklığı değil..bence seçtığınız modele v dekolte daha guzel olacaktır demek ıstemiştim..güzel bir düğün dilerim

arkası boyle gelınlıklere bayılıyorum cnm gule gule gyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…