Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

:nazar: mutluluklar :nazar: ayrıca ne güzel her anı karelemişsiniz opuyorumnanaktan

mrb niltol.gelinliğini çok beğendim fatihten nekadara aldın acaba bi de hangi modaevi teşk ederim

Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.Bütün güzel duyguları bir arada yaşattın bize...Duygulanmamak elde değil.Hep mutlu olun, o güzel yüzün hiç solmasın...Sevgiler.

sağol canım seninde herşey gönlünce olsun.

canm bütün fotolarına tek tek baktım valla çok begendim maşallah çok güzel bi gelin olmuşun ve herşeyi tek tek çekmek çok güzel bi fikir bencekaydirigubbakcemile3..eşinle sana mutluluklar diliyorum gerçi evleneli baya olmuş sanırımlülülülülülü..
birde gittiğin kuaförü fotografçıyı tanıyorum sanırım aynı taraflarda oturuyoruz-tatlicadiarzu-

darısı başına diyorum... ben şişli taraflarındayım belki yakınızdır birbirimize... seninde herşey gönlünce olsun.

mrb niltol.gelinliğini çok beğendim fatihten nekadara aldın acaba bi de hangi modaevi teşk ederim

evet tatlım fatihden fulden moda evinden kiraladım... tabi üzerinden çok geçti tam fiyatı hatırlamıyorum. orada gelinlikçiler çarşısının içinde dediğim yer... benimle ilgilenen kişinin ismi Nilay hn dı.

"nasıl evlenilir" sorusunun yanıtı gibi olmuş bu başlık.
çok sağol nitol.

ya ben hiç bu formaliteleri bilmiyorum; söz kesme, kınada ne giyilir, nikah-düğün, vs.

canlı canlı görmüş olduk.

harika bir organizasyon olmuş.
eşinle bir ömür mutluluklar diliyorum :)

"nasıl evlenilir" sorusunun yanıtı gibi olmuş bu başlık.
çok sağol nitol.

ya ben hiç bu formaliteleri bilmiyorum; söz kesme, kınada ne giyilir, nikah-düğün, vs.

canlı canlı görmüş olduk.

harika bir organizasyon olmuş.
eşinle bir ömür mutluluklar diliyorum :)

çok teşekkür ederim canım... darısı başına umarım herşey gönlünce olur...

bütün resimlerine keyifle baktım cnm kendi yaşadıklarım aklıma geldi böyle kare kare herşeyi çekmen ne kadar güzel herşeyin mükemmeldi eksiksiz.. opuyorumnanaktan
Allah mutluluğunuzu ömür boyu daim etsin tatlım

yine ben yine benn Niltol tekrar baktım baştan sona harika yaa ne denirki yine aynı duyguları tekrar yaşadım gözlerim dolduu harikasın canım ya mübarek cuma vakti RABBıM mutluluğunuzu daim etsinn

yine ben yine benn Niltol tekrar baktım baştan sona harika yaa ne denirki yine aynı duyguları tekrar yaşadım gözlerim dolduu harikasın canım ya mübarek cuma vakti RABBİM mutluluğunuzu daim etsinn

amin canım ya inşallah herşey güzel devam eder... seninde herşey gönlünce olsun...

bütün resimlerine keyifle baktım cnm kendi yaşadıklarım aklıma geldi böyle kare kare herşeyi çekmen ne kadar güzel herşeyin mükemmeldi eksiksiz.. opuyorumnanaktan
Allah mutluluğunuzu ömür boyu daim etsin tatlım

çok teşekkürler canım... resim sevdiğimden heranı çektirdim hatta 1000den fazla resim var desem inanırmısın. herkes çekmiş sağolsun topladım bakmaya doyamıyorum.

ALLAHim bir ömür boyu mutlu mesut eder insallah
hersey cok güzel olmus , cok yakismissiniz :nazar:
ayrica gelinligin de cok süper , birde böyle her anini fotograf cekmeleri cok güzel olmus , bende en cok buna heveslendim zemuszemus evlilik yolunda her attigin adimi ölümsüzlestirmisiniz :)

niltol herşeyin çok güzel olmuş bohçaların sözün nişanın kınan düğünün ve evin hepsi harika... annemle baktık resimlerinede annem senin kınada üzerine giydiğin beyaz galiba rengi yeleği çok beğendi acaba bana resimlerini çekip özelden atarmısın? ben açıkçası senin bu hazırlıklarına çok özendim. bu arada senin memleket neresi

ALLAHim bir ömür boyu mutlu mesut eder insallah
hersey cok güzel olmus , cok yakismissiniz :nazar:
ayrica gelinligin de cok süper , birde böyle her anini fotograf cekmeleri cok güzel olmus , bende en cok buna heveslendim zemuszemus evlilik yolunda her attigin adimi ölümsüzlestirmisiniz :)

umarım herşey gönlüne göre olur ve her anı resimlerler

niltol herşeyin çok güzel olmuş bohçaların sözün nişanın kınan düğünün ve evin hepsi harika... annemle baktık resimlerinede annem senin kınada üzerine giydiğin beyaz galiba rengi yeleği çok beğendi acaba bana resimlerini çekip özelden atarmısın? ben açıkçası senin bu hazırlıklarına çok özendim. bu arada senin memleket neresi

beğenmeniz beni çok mutlu etti canım... seninde herşey gönlünce olsun..
ben tekirdağlıyım. bahsettiğin yeleğin resmini çekip göndereceğim canım hoşçakal...

Back