Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

diyecek bir şey bulamıyorum inan kim düşündüyse ilk andan son resme kadar o güzel anları fotolama işini süper bişey yapmış bunlar arşivlik anlar çünki kına gecesine ait tek bir fotoğrafı bile bulunmayan bir insan olarak hayran kaldım çünki o heyecanla bazı şeyleri düşünemeyebiliyorsun atlıyorsun ama harikasınız kıyafetlerin saçın hepsi ama hepsi çok güzeller Allah mutluluğunuzu daim etsin

diyecek bir şey bulamıyorum inan kim düşündüyse ilk andan son resme kadar o güzel anları fotolama işini süper bişey yapmış bunlar arşivlik anlar çünki kına gecesine ait tek bir fotoğrafı bile bulunmayan bir insan olarak hayran kaldım çünki o heyecanla bazı şeyleri düşünemeyebiliyorsun atlıyorsun ama harikasınız kıyafetlerin saçın hepsi ama hepsi çok güzeller Allah mutluluğunuzu daim etsin

çok sağol canım ya ne güzel döktürmüşsün... benim resme düşkün olduğumu bilen herkes çekmiş sağolsunlar, bende topladım milletden daha ne resimler inan bastıramıyorum çok para tutacak diye... gerçekten resim bence çok önemli bir hatıra hele gelin damat zaten düğünden birşey anlamadığı için daha sonrasında hatırlatmadır bunlar... Yüce Rabbim seninde herşeyi gönlüne göre versin çok sağol

cok hos olmus basindan sonuna hepsi cok guzel ve size mutluluklar diliyorum. en cok hosuma giden ne biliyor musun herkesin goz bandını kiyafetine uygun yapmisinya ona bittim ve cok guldum supersinkaydirigubbakcemile3

cok hos olmus basindan sonuna hepsi cok guzel ve size mutluluklar diliyorum. en cok hosuma giden ne biliyor musun herkesin goz bandını kiyafetine uygun yapmisinya ona bittim ve cok guldum supersinkaydirigubbakcemile3

sağol canım, espiri katmak istemişsin göz bantlarına

BABA EVİME GELİRKEN

img4766z.jpg

bu resim çok hoş:asigim::asigim:

tatlım evinizdeki huzur mutluluk bereket sağlık hiç eksik olmasın:Saruboceq:
rabbim sizi hiç ayırmasın ömür boyu mutluluklar diliyorum :1hug:

tatlım evinizdeki huzur mutluluk bereket sağlık hiç eksik olmasın:Saruboceq:
rabbim sizi hiç ayırmasın ömür boyu mutluluklar diliyorum :1hug:

çok teşekkürler canım aynı dilekleri bende sana diliyorum... seninde herşey gönlünce olsun

canım benim herşey çok güzel olmuş.. ayy içim bi garip oldu her ayı yaşamış gibi oldum..
resimlerde birbirinden güzel . allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canım... bi yastıkta kocayın inşalla.

herşey gönlünce olsun....

canım benim herşey çok güzel olmuş.. ayy içim bi garip oldu her ayı yaşamış gibi oldum..
resimlerde birbirinden güzel . allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canım... bi yastıkta kocayın inşalla.

herşey gönlünce olsun....

canım darısı başına sağol... seninde herşey gönlünce olsun

canım Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu sağlığı hiç eksik etmesin herşey gönlünüzce olsun inşallah çok güzel bi düğün olmuş eşin ve sende çok güzel olmuşsunuz bu arada aynı tarihte evlenmişiz benim düğünümde 18 ekim 2008 olmuştu hep mutlu olun

sağol canım aramızda 1 gün varmış ne güzel seninde evinden mutluluk, sağlık huzur eksik olmasın.. herşey gönlünce olsun

canım çok tatlı bi çift olmuşsunuz mutluluklar dilerim

bu arada bizde aşkımla 19 10 2008 de evlendik

Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.Bütün güzel duyguları bir arada yaşattın bize...Duygulanmamak elde değil.Hep mutlu olun, o güzel yüzün hiç solmasın...Sevgiler.

canm bütün fotolarına tek tek baktım valla çok begendim maşallah çok güzel bi gelin olmuşun ve herşeyi tek tek çekmek çok güzel bi fikir bencekaydirigubbakcemile3..eşinle sana mutluluklar diliyorum gerçi evleneli baya olmuş sanırımlülülülülülü..
birde gittiğin kuaförü fotografçıyı tanıyorum sanırım aynı taraflarda oturuyoruz-tatlicadiarzu-

Back