Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

benimde çok hoşuma gitti her anı dolu dolu yaşamışsın bunlar çok büyük bir anı rabbim mutlulugunuzu daim etsin

Öncelikle geç de olsa mutluluklar dilerim.
Bişi sormadan edemicem... ASlen nerelisin??? Adetleriniz aynı bizimkilere benziyo resimlerine bakarken benim kınam aklıma geldi...Eskişehir' in adetlerine çok benzettimde :))

canım çok teşekkürler... ben tekirdağlıyım eşimde rizeli ama bizimkilerin büyük büyükleri göçmenlermiş...

canım bütün resimlerin harika... Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Bu arada sanırım nikahınız şişli evlendirme dairesinde oldu?? düğününüz nerde oldu acaba???

canım bütün resimlerin harika... Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Bu arada sanırım nikahınız şişli evlendirme dairesinde oldu?? düğününüz nerde oldu acaba???

canım sağol...
evet nikah doğru canım,
düğünde Baltalimanı Polis Moral Eğitim merkezinde oldu...

tatlım tebrik ederim allah nazarlardan saklasın :nazar:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim:teytey:
bu arada bende çanakkaleliyim bizim adetlere benziyo sizinkide mesala kına yakıldıktan sonra damat gelini kucağına alır :kedi:

Allah mutluluğunu daim etsin.. yüzünüz hep güler inşallah...

Ben bu kuşak bağlayıp çözme aşamasında çok ağlamıştım evlenirken hiç ağlamam dediğim halde o ana dayanamadım insan kendini çok garip hissediyor anlatılamaz bire duygu... Kınada ağlamadı şimdi ağlıyor bile dedi insanlar çokda tıııın..

kızlar babalarına bir başka düşkün oluyorlar ve babalar günü geldiğinde kızlarını bir başka erkeğe emanet ediyor... hala gözlerim dolar o an aklıma geldiğinde...

mutluluklar sizle olsun ömür boyu inş.çok yakışmışsınız

bütün resımlerını pişirdiğin kahveye kadar ayyakabına kadar koymaya çekınmedınde gözlerını neden banlamışsın anlayamadım..gazetelerde 3.sayfada çıkan cinayet haberlerınde görüoruz bu tür banlamaları :D:D

tatlım tebrik ederim allah nazarlardan saklasın :nazar:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim:teytey:
bu arada bende çanakkaleliyim bizim adetlere benziyo sizinkide mesala kına yakıldıktan sonra damat gelini kucağına alır :kedi:

canım sağol memleketler yakın desene tabi adetlerde birbirine benzer...

Allah mutluluğunu daim etsin.. yüzünüz hep güler inşallah...

Ben bu kuşak bağlayıp çözme aşamasında çok ağlamıştım evlenirken hiç ağlamam dediğim halde o ana dayanamadım insan kendini çok garip hissediyor anlatılamaz bire duygu... Kınada ağlamadı şimdi ağlıyor bile dedi insanlar çokda tıııın..

kızlar babalarına bir başka düşkün oluyorlar ve babalar günü geldiğinde kızlarını bir başka erkeğe emanet ediyor... hala gözlerim dolar o an aklıma geldiğinde...

çok haklısın canım bnde kınada ağlamadım ama kuşak bağlanırken ağlamıştım hatta düğün sabahı kahvaltı yaparken annem babamla bana prova bile yaptırdı 3lü priz kablosuzla güldük eğlendik ama takii 2-3 saat sonra gelinlikle baba evine girince işler değişti... çok zor bir durum

bütün resımlerını pişirdiğin kahveye kadar ayyakabına kadar koymaya çekınmedınde gözlerını neden banlamışsın anlayamadım..gazetelerde 3.sayfada çıkan cinayet haberlerınde görüoruz bu tür banlamaları :D:D

öncelikle sadece gözlerime yorum yazdığın için çok kırgınım ve mesajına cevap dahi vermek istemedim ama yanlış anlaşılmak istemediğim için cevaplıyorum... bu resimlerden önce evimin resmini koydum ve bir kaç gün sonra bu sitedeki başka arkadaşım tarafından uyarıldım... değişik bir siteye benim evimdeki bir resmi koyup yorum yazmışlar bende kızdım demekki bu resimleride başka yerde görebiliriz diye düşündüm ve gözlerimi kapattım...

sonçta sadce gözlerınızı banlamşsınz demek ıstedgmde senı tanıyan zaten o şekıldede tanır yanı öle bışe yapman saçma olmş çnku herşeynz zaateen ortada nese mutlulklr byee

Mutluluklar canım.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Back