Her anınızda yanındaymısım gıbı hıssettım
Hersey dort dortluk olmus
Cok cok cok mutlu olmanızı dilerim
Darısı bize inşallah
niltol sonsuz dek mutlu olmanızı dilerim...öylesine güzel olmuş ki herşey harika görünüyor baştan sona kadar sanki hikaye okudum ne desem bilemiyorum hep böyle gülmeniz dileğiyle
canım herşey muhteşem
her anın dolu dolu
fotolar çok güzel
Allah mutluluğunuzu daim etsin nazarlardan korusun
Hersey cok guzel olmus. Rabbim nazarlardan saklasin, omur boyu mutluluklar dilerim a.s.
canım herşey çok güzel zevkle baktım resimlerine rabbim bir ömür mutlu ve mesut etsin
tatlım süper olmuşssun
allah mesut etsin insallah
baştan sona hepsine baktım,nişanda gelincik,düğünde,kuğu gibisinmaşşalah.nazarlardan korusun rabbim.
allah mesud etsin tatlım ömür boyu mutluluklar.a.s.
yemin ediyorum şu an gözlerimden yaşlar akıyosenağlama çok duygulandım....bütün sayfalara tek tek baktım....bir evlilik hikayesi gibi film gibi olmuş topik....neden oldu bilmiyorum ama acayip dugulandım yaaasenağlama
Allah mesut etsin canım benim...Allah ağzınızın tadını bozmasın.....:a015:
canım ya nedense senın samımıyetınden sanıyorum kı cok yakın bır arkadasımın albumune bakar gıbı baktım .kım fotolarda gldum kımınde gozlerım doldu ve hep kendımı o kare cekılırkende oradaymısım gıbı hıssettım .rüya gibi bir süreçmiş gercekten herseyde sende rüya gibi olmussun adım adım olmus hersey ve hepsını karelemek buyuk basarı ceken arkadasıda kutluyorum :) canım benım bırbırınıze emek verdıgınız gayet net mutlulugunuz gozlerınızden okunuyo .RABBIM mutlulugunuzu daım etsın bır omur ınsallah .sizin arzu ettiğiniz zamanda eviniz bebişlerinizin gülücükleriyle çınlasın .RABBİM hep güzel günler göstersin sizlere inşallah evinizin bereketi,huzuru aşkı eksik lmasın .inşallah her zaman çoookkkkkk çooookkkkk çoookkkk mutlu ol.sevgili anneciğinde heryerde çok şk maşallah gözden kacmıyo :)
öncelikle darısı başına, seninde herşey istediğin gibi olsun... inşallah seninde resimlerini bu topicde görmek nasip olur... tüm güzel yorumların için sağol canım çok tatlısın buarada ben zonguldakda okudum merkezde sen neredensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?