Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

Niltolcum tek tek üsenmeden zevkle baktim resimlerine :asigim:

öncelikle allah seni cok ama cok mutlu etsin

esin cok yakisikli olmus ,sende güzeller güzeli

annen ise şık ,genc ve güzel görünümlü bir bayan :nazar::nazar:

her kare birbirinden güzel ve yer mekan araba giyimler kaliteli kaydirigubbakcemile3

cok ama cok mutlu olun insallah Şeniz

öncelikle bukadar güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim... sen de bekarsın darısı başına, inşallah herşey gönlünce olur ve bütün hayallerin gerçek olur... emin olki en iyilerine layık birisin çok tatlısın...

ayy canım tek tek baktım resimlere benimde düğünüme 40 gün kaldı.ne güzelki herşey tek tek fotoğraflamışsın biz heyecandan unutuverdik.ayrıca şuan işyerimdeyim babanın beline kurdele doladığı resmi görünce kendimi tutamadım valla.çok duygulandım.allah mutluluğunu daim etsin..opuyorumnanaktan

sağol canım yorumun için çok tatlısın... inan herşey o resimde koptu zaten herzaman kına yakılan ve kuşak bağlanan vakit en duygusal andır... seninde az kalmış öncelikle mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun...

Hepsi harika canım, öz<ellikle de o kırmızı nişan ayakkabılarına bittim.. Çok ciciler..

süper ya bak bak doyamadım 500 resim olsa yine de zevkle bakardım, allah ayırmasın huzur mutluluk hiç eksk olmasın üstünüzden inşallah.

Baştan sona herşeyiyle çok çok güzel.Çok beğendim.Birbirinize çok yakışmışsınız.
Dilerim Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Mutluluğunuz huzurunuz hiç bozulmasın.
Bende kuşak bağlama fotoğrafında bittim.Babam geldi aklıma bağlayıp hemen kaçmıştı yanımda ağlamamak için .Zamanla alışıyor insan ama o an çok farklı.
Tekrar mutluluklar dilerim.

süper ya bak bak doyamadım 500 resim olsa yine de zevkle bakardım, allah ayırmasın huzur mutluluk hiç eksk olmasın üstünüzden inşallah.

tatlım öncelikle darısı başına diyelim... inşallah seninde resimlerini görürüz herşey gönlünce olsun...

Canım allah nazarlardan korusun , rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
bir yastıkta kocayın:)

Baştan sona herşeyiyle çok çok güzel.Çok beğendim.Birbirinize çok yakışmışsınız.
Dilerim Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Mutluluğunuz huzurunuz hiç bozulmasın.
Bende kuşak bağlama fotoğrafında bittim.Babam geldi aklıma bağlayıp hemen kaçmıştı yanımda ağlamamak için .Zamanla alışıyor insan ama o an çok farklı.
Tekrar mutluluklar dilerim.

canım çok çok güzel yazmışsın yorumun için çok teşekkürler... seninde herşey gönlünce olsun... mutluluğun hiç bozulmasın...

niltolcum ben de şimdi baktım resimlere.şahane gerçekten.Allah bi yastıkta kocatsın.
ayrıca hepimize fikir oldu evlilik arifesindeki kızlara yani,sağol valla.

niltolcum ben de şimdi baktım resimlere.şahane gerçekten.Allah bi yastıkta kocatsın.
ayrıca hepimize fikir oldu evlilik arifesindeki kızlara yani,sağol valla.

darısı başına tatlım, çok mutlu oldum sizlere bir nebze yardımcı olabildiysem sağol canım

o kadar heyecanla baktım ki kendimi senin yerinde hissettim ne kadar güzel anlar..allah bir yastıkta kocatsınn ömür boyu mutlulukla kalın.

o kadar heyecanla baktım ki kendimi senin yerinde hissettim ne kadar güzel anlar..allah bir yastıkta kocatsınn ömür boyu mutlulukla kalın.

Canım ne güzel yazmışsın darısı başına artık... inşallah seninde resimlerini bakmak nasip olur...

çok güzellerdi duygulandım üç hafta sonra benimde düğünüm olucak ah ah nasıl güzel bi heyecan nasıl bi duygu. anlatamam. zaman geçmiyo sadeceeee.

Back