Niltol'un sz, nian, kna, nikah ve dn

allah bir yastıkta kocatsın ağzınızın tadı hiç bozulmasın hayırlı evlatlar nasip etsin herşey çok güzel olmuş bir ömür boyu sevdiklerinizle beraber mutluluklar dilerim

canım rica ederim sende çok tatlısın:1hug:

bende 16 yıl zonguldakta yaşadım son 12 yıldır da ereğlideyim...ne güzel tesadüfa.s.

çok iyi bende Zomguldak Karaelmas Üniversitesinde okudum ve merkezdeyim hemen okulun oralarda ve çok sevdim Zonguldağı...

allah bir yastıkta kocatsın ağzınızın tadı hiç bozulmasın hayırlı evlatlar nasip etsin herşey çok güzel olmuş bir ömür boyu sevdiklerinizle beraber mutluluklar dilerim

sağol tatlım seninde herşey gönlünce olsun...

algılama güçlüğü çekiyorum artık cidden ama ya...
herşey mii bu kadar mükemmel oluryaa
asgd ye KESİNLİKLEEE KATILIYORUM YAA
kendi kuzenlerimin ne düğününde nee bohçasında ne nişanında nede evinin fotolarına bakarken bu kadar duygulanmadım duydulanmayı geç bu kadar ya nasıl anlatayım bu kadar gerçekçi güzel değil kaç kere baktım fotolara sayamam ne zaman bu sitedeysem mutlaka bu başlığa bakıyorum yazılanları okuyorumm...
herşey peri masalı gibi ya......gerçekten çok güzel yaaa
(bu aradaa gelinliğin böyle güzelinide görmedim tam tarzım diyebilirim birde tabi bi gerçek daha var o gelinliği çoğuy insan taşıyamaz ama size çok yakışmış inş.bizimkide böle olur :D )
inş. tüm hayatınız boyuncada hep birliktee mutlu huzurluu bi hayat geçirirsiniz

inş. çok güzel başlayan haayatınız her zaman gülücüklerle devam eder...

canım çok tatlısın inşallah seninde vakti gelince herşey istediğin gibi hayallerindeki gibi olur... hep mutlu olsun sevdiklerinle birlikte çünkü sen bunu hakadiyorsun...

Nil..... & Tol birbirinize çok yakışmışsınız bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
benim oğluşumun adı Tolga gelin rabasında da N & T yi görünce ilk aklıma eşinin isminin de Tolga olabilir diye düşündüm
bazen oğluma kısaca TOL diyorum
bakalım doğru tahminde bulunabilmişmiyim
Nilgün ve Tolga

Nil..... & Tol birbirinize çok yakışmışsınız bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
benim oğluşumun adı Tolga gelin rabasında da N & T yi görünce ilk aklıma eşinin isminin de Tolga olabilir diye düşündüm
bazen oğluma kısaca TOL diyorum
bakalım doğru tahminde bulunabilmişmiyim
Nilgün ve Tolga

benimki yanlış oldu canım NİLAY ve TOLGA olacaktı neyse sağol... seninde herşey gönlünce olsun

Fotograflara tek tek hiç sıkılmadan zevkle baktım..
Herşey çok güzel olmus canım ..
Tek kelime ile harika ..
Ömür boyu mutluluklar:nazar:a.s.

Herşeyın çok guzel olmus bayıldım cok guzelll :nazar:...Rabbım muhabbetınızı arttırsın ıns.. :Saruboceq:

resimler de siz de çok güzelsiniz mutluluklar ömür boyu...

ne güzel hiçbr ayrıntı atlanmamıs isteme söz nişan bohçalar kına nikah düğün...hiçbir şey içinizde kalmamıs çok hoşuuma gitti...

resimler de siz de çok güzelsiniz mutluluklar ömür boyu...

ne güzel hiçbr ayrıntı atlanmamıs isteme söz nişan bohçalar kına nikah düğün...hiçbir şey içinizde kalmamıs çok hoşuuma gitti...

evet canım doğru diyorsun herşeyi yaptık aklımızda keşke sunuda yapsaydık dediğimiz kalmadı oyüzden çok mutluyum... inşallah seninde herşey istediğin gibi olur..

fotoğraflar muhteşem mutlu olduğunuz her halinizle belli. allah mutluluğunuzu daim etsin :) bu arada düğün arabasına bittim tam benim istediğim gibi siyah beyaz

fotoğraflar muhteşem mutlu olduğunuz her halinizle belli. allah mutluluğunuzu daim etsin :) bu arada düğün arabasına bittim tam benim istediğim gibi siyah beyaz

tatlım sağol... seninde herşey gönlündeki gibi olsun, düğünde ve nişanda arabamız aynıydı nişanda süsü al oldu ama gene beyaz çiçek vardı düğündede abartılı çiçek vardı...

ayy canım tek tek baktım resimlere benimde düğünüme 40 gün kaldı.ne güzelki herşey tek tek fotoğraflamışsın biz heyecandan unutuverdik.ayrıca şuan işyerimdeyim babanın beline kurdele doladığı resmi görünce kendimi tutamadım valla.çok duygulandım.allah mutluluğunu daim etsin..opuyorumnanaktan

Niltolcum tek tek üsenmeden zevkle baktim resimlerine :asigim:

öncelikle allah seni cok ama cok mutlu etsin

esin cok yakisikli olmus ,sende güzeller güzeli

annen ise şık ,genc ve güzel görünümlü bir bayan :nazar::nazar:

her kare birbirinden güzel ve yer mekan araba giyimler kaliteli kaydirigubbakcemile3

cok ama cok mutlu olun insallah Şeniz

Back